inzercia, predaj, predám, bazár

Auto nabíjačka

Kategória: HF Sady do auta

Čisto nova 4,99€
Auto nabíjačka
Podobné inzeráty
Carlinkit 4.0 adaptér pre bezdrôtové CarPlay/Android Auto
Predám nový Carlinkit 4.0 adaptér pre bezdrôtové CarPlay/Android Auto pre originálne autorádiá s CarPlay. Pomocou tohto adaptéra môžete rozšíriť funkcie svojho originálneho (firemného) autorádia o možnosť bezdrôtového pripojenia mobilných telefónov a tabletov pomocou Apple CarPlay pre iOS 10 a novšie a Android Auto pre Android 10 a novšie. Pomocou tohto rozšírenia môžete zobrazovať mapy, prehrávať a ovládať hudbu, správy, podcasty a audioknihy priamo v autorádiu bez toho, aby ste museli telefón pripojiť k autorádiu pomocou kábla. Kompatibilita: Rádio s podporou CarPlay cez kábel USB Telefón s Androidom 10+ alebo iOS 10+ Adaptér je vhodný napr. pre. pre tieto vozidlá: Škoda: Superb, Fabia 3, Scala, Kodiaq, Octavia… VW: Tiguan, Sharan, Touran, Multivan, Golf, Polo, Passat, T-ROC, Bora, Touareg, New Beatle… Audi: A3/4/5/6/7/8, S3/4/5, Q3/7/8… Peugeot: 308, 408, 3008, 5008, 508L, 4008… Kia: X-Ceed, Sportage, niro, Sorento, E-Soul… Mazda: Mazda 3, CX9, CX5, CX4 … Renault: Zoe, Kaleos, Megane… Opel: Insignia B, Astra K … Citroen: C4 picasso, C5 … Mercedes-Benz: A, B, C, E, S, AMG, CLS, CLA Class, Vito … Začiatok je jednoduchý. Stačí pripojiť jednotku v aute ku konektoru USB alebo v prípade novších verzií ku konektoru USB-C. Telefón je možné pripojiť k zariadeniu prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth. Funkcie: vhodné pre originálne (koncernové) autorádiá nahrádza káblové pripojenie bezdrôtovým Pripojenie WiFi a Bluetooth rýchle pripojenie k telefónu alebo tabletu Podpora Siri jednoduchá a rýchla inštalácia vhodné pre telefóny so systémom Android aj iOS možno ovládať prostredníctvom pôvodného volantu alebo displeja Špecifikácie: model: CPC200-CP2A vstupné napätie a prúd: 5V/1A výstupné napätie a prúd: 5V/1A výkon: cca. 0,75W pripojenie: kábel, WiFi 802.11 2.4GHz+5GHz Podpora: iOS v. 10 a viac / Android v. 10 a viac rozmery: 80 X 46 X 13 mm hmotnosť: 33 g Dôvod predaja, nevhodná kúpa.
Bluetooth handsfree slúchadlo s nabíjačkou
Predám funkčné bluetooth slúchadlo s mikrofónom + nabíjačka. Funkčné, top stav. Osobný odber Bratislava - Petržalka, event. po dohode aj inde v BA.
Nabijacka Moshi SnapTo Universal Car Mount with Wireless Cha
Nepouzity drziak do auta Moshi SnapTo Universal Car Mount with Wireless Charging s bezdrotovym nabijanim. Komplet balenie.
Držiak a nabíjačka do auta
Predám novú sadu na bezdrôtové nabíjanie do auta.Cena novej bola 65 eur. Moja cena 40 eur.
Handsfree do auta SuperTooth BUDDY Bluetooth čierne
Predam velmi sikovne handsfree do auta Supertooth Buddy. 100% stav. Miesto odberu: Kosice Parametre: prenosné handsfree • upevnenie na tienidlo vo vozidle • DSP pre potlačenie okolitého šumu • opakované hlasové vytáčanie • Bluetooth 2.1 • automatické párovanie • nabíjačka micro USB • 20 hodín hovoru
Bluetooth FM transmiter vysielač nabíjačka do auta
Ponúkam na predaj nový Bluetooth transmiter vysielač do auta, handsfree s pripojením do zapaľovača, ukazuje aktuálnu hodnotu napätia vo vozidle, dokáže pomocou Bluetooth prehrať vašu hudbu či audioknihy z telefónu cez akékoľvek autorádio. Funguje aj ako handsfree na telefonovanie v aute, má vstavaný mikrofón a hovor je cez reproduktory. Dva USB porty pre nabíjanie telefónu a pre USB kľúč na prehrávanie hudby. Cena 6 €.