inzercia, predaj, predám, bazár

Autobusova doprava - mikrobusova doprava

Kategória: Cestovanie

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA - MIKROBUSOVÁ DOPRAVA -
Ponúkame Vám autobusovú a minibusovú dopravu.
Počas našej existencie zabezpečujeme kompletný servis v oblasti autobusovej prepravy osôb. Medzi naše činnosti patrí prevádzkovanie nepravidelných a zmluvných prepráv kdekoľvek, nakoľko dopravu zabezpečujeme pre podniky, školy, športové kluby a iné subjekty nielen v okrese Kežmarok.
Spoločnosť prevádzkujeme v Spišskej Belej. Najmodernejší vozový park.
Činnosť je poskytovaná s dôrazom na priania a potreby našich klientov. Kvalita služieb je garantovaná profesionálnymi vodičmi, nonstop dispečingom a spoľahlivým vozovým parkom. Všetky autobusy sú vybavené satelitnou navigáciou a mobilnými telefónmi.
Na základe Vašich požiadaviek Vám zadarmo a nezáväzne vypracujeme cenovú kalkuláciu zájazdu vrátane všetkých poplatkov spojených s Vašou prepravou.
Prepravné služby poskytujeme za prijateľné ceny, čo ocenilo už mnoho klientov. Aj preto sa k nám pravidelne vracajú. Veríme, že budete patriť medzi nich.
autobus,miktorus,minibus
Autobusova doprava - mikrobusova doprava
Podobné inzeráty
AUTOBUSOVÁ DOPRAVA
Autobusová doprava Jozef Šajtlava ponúka prepravu klimatizovaným zájazdovým autobusom s kapacitou 52 miest na sedenie. Zabezpečíme Vám autobus na organizovanie zájazdu, svadby, školského výletu, športového sústredenia, pútnické zájazdy, poznávacie zájazdy
Autobusová Doprava
Zabezpečíme Vám dopravu 49-miestnymi autobusmi kamkoľvek budete potrebovať. K vašim požiadavkám pristúpime individuálne a seriózne. Spolu navrhneme riešenia ktoré splnia Vaše očakávania! Objednanie autobusu,zistenie voľných termínov a ceny môžete realizovať a zistiť na telefónnych číslach alebo prostredníctvom emailu Prípadne skočte na našu webovú stránku: WWW.
Autobusova doprava
Ponukam autobusovu dopravu v ramci celej EU pravidelne cesty BA - Vysne nemecke a hranicny prechod Ubla
Autobusova doprava Levice
Ponúkam prepravu osôb novým autobusom Scania taktiež osobnú prepravu luxusným Mercedesom na letisko,svadby atd..cena dohodou Tel:
Osobna doprava Taxi
Ponukam osobnu dopravu v ramci celej SR a EU 5 miestnym a 9 miestnym autom
Preprava osob a tovaru SK-CZ-AT-HU
Preprava osôb po celom Slovenskom a za hranice. Skupinová alebo súkromná doprava po celej evrope. Rýchlo a kvalitne do cieľa +38762525865