inzercia, predaj, predám, bazár

Automat na kŕmenie s čítačkou čipu SureFeed pre mačky,psíky

Kategória: Chovateľské potreby

Predáme automat na kŕmenie, ktorý výborne funguje. Je bez poškodení, používaný ani jeden rok, takže stále je v záruke. Sme s ním veľmi spokojní, odporúčame aj iným s viacerými mačkami alebo menšími psíkmi, aby mohli papať svojím tempom a pritom si nekradli krmivo navzájom.

Ako darček pribalime aj nové baterky typu C.

V prípade záujmu zavolajte alebo napíšte email. SMS, prosíme, nie.

automat pre mačky, prístup riadený mikročipom, ideálny pre domácnosti s viacerými mačkami, vymeniteľná miska na krmivo, ideálne na podávanie špeciálnej stravy/liekov, žiadne kradnutie krmiva.

Kŕmny automat je vybavený mikročipom, ktorý riadi prístup ku krmivu, pričom prístroj najprv oskenuje mikročip Vašej mačky a následne ho vždy identifikuje. Klapka automatu sa otvorí len pre registrované zviera. Ak sa priblíži k miske neregistrované zviera, klapka sa neotvorí alebo sa ihneď uzavrie. Automat zaistí, že každé zviera dostane svoje krmivo. Kryt automatu sa uzavrie, akonáhle sa zviera vzdiali z dosahu senzora.

Krmiace systemy / krmitko / krmiaca stanica / davkovac krmiva pre mačky a male psy / automaticke krmitko / misky pre macky /
Automat na kŕmenie s čítačkou čipu SureFeed pre mačky,psíky
Podobné inzeráty
Automatický dávkovač na krmivo pre mačky a psy Balimo
Automatický dávkovač na krmivo pre mačky a psy Balimo | s 2,4 G Wifi a Bluetooth Smart Pet Feeder pre mačky a psy | 3L zásobníky na suché krmivo pre domácich miláčikov s dizajnom proti upchatiu | Programovateľný časovač 1-10 jedál za deň Či už cestujete, ste na dovolenke alebo pracujete neskoro, môžete svojho maznáčika nakŕmiť kedykoľvek s týmto automatickým Wi-Fi podávačom. Čas a porcie jedla pre automatické kŕmenie maznáčikov je možné nastaviť na diaľku a je možné ich zdieľať s viacerými účtami, takže nastavenie je veľmi jednoduché. | 1-10 porcií denne, až 12 porcií, každá porcia je asi 7 g, podľa skutočných potrieb vášho maznáčika, jedzte menej často, rozdeľujte krmivo primerane, vhodné pre vášho maznáčika na kontrolu hmotnosti a udržanie zdravia. toto štýlové krmítko pre domácich miláčikov používa priložený 5V DC adaptér alebo 3 batérie veľkosti D (nie sú súčasťou balenia). S nainštalovanou batériou môžete zaistiť, aby dávkovač pre domácich miláčikov vždy fungoval v prípade výpadku prúdu! Pamäťová funkcia zaisťuje, že program zostane uložený aj po výpadku prúdu, bez resetovania. Odnímateľná miska na kŕmenie pre ľahké čistenie. Veko skladovacej nádoby využíva bezpečnostnú poistku, aby váš maznáčik nemohol otvoriť veko sám, a pritom uchovať jedlo čerstvé.
VavoPaw 7L/automatické krmítko pro kočky/psy
VavoPaw 7L automatické krmítko pre mačky, psy dávkovač krmiva s podporou WiFi pre mačky, psy a malé domáce zvieratá s ovládaním APP, programovateľným časovačom, hlasovým záznamníkom a ovládaním porcií až 10 jedál denne Kŕmenie pomocou diaľkového ovládania PP: Pomocou aplikácie pre chytré telefóny môžete na diaľku ovládať dobu jedla a veľkosť porcie vášho domáceho maznáčika. Nech ste kdekoľvek, ovládajte krmítko prostredníctvom mobilnej APP a urobte si kŕmenie zábavnejšie. Nastavenie automatického rozvrhu kŕmenia: Môžete si vytvoriť automatický plán kŕmenia podľa stravovacích návykov vášho maznáčika. Za deň je možné usporiadať maximálne 10 jedál, kŕmte pravidelnejšie, bude sa vám lepšie žiť. 7L Veľká kapacita: Objem 7L Veľkokapacitná priesvitná nádrž, vhodná pre mačky a malé psy a ďalšie malé domáce zvieratá. Zostávajúca čiastka je jasná na prvý pohľad. Praktický duálny zdroj napájania: Toto múdre automatické krmítko pre domácich miláčikov je možné napájať priamym zásuvným napájacím zdrojom DC 5V/0,5A alebo ho možno nainštalovať do spodného priestoru pre batérie pomocou 3 batérií typu D (batérie nie sú súčasťou dodávky). Prioritou je použitie jednosmerného napájania, bez obáv z výpadku, uistite sa, že je váš maznáčik kŕmený podľa plánu. Obsah balenia: 1 x krmítko pre domácich miláčikov (sud + miska), 1 x napájací kábel (bez adaptéra), 1 x sušidlo, 1 x užívateľská príručka.
Wc pre mačky
Priestorná toaleta pre mačky, s veľkým vstupom zhora, veko špeciálne perforované a odnímateľné, nepreteká, ľahké čistenie, vyrobené v Európe, pre dospelé mačky, rozmer: D 58 x Š 38,5 x V 39,5 cm Hop In! Inovatívna toaleta pre mačky od Savic je vďaka svojmu vstupu zhora vhodná predovšetkým pre mačky, ktoré sa vyprázdňujú v stoji alebo z výšky smerom dole. Vysoké okraje sa postarajú o to, aby nebolo pri vypudzovaní znečistené okolie, ani keď mačka hrabe. Stelivo, moč i výkaly ostávajú vo vnútri vo vaničke. Toaleta je navrhnutá prakticky: okraje malého, perforovaného otvoru vo veku sú ľahko ohradené. Tak môže i stelivo, ktoré mačke ostane na labkách alebo priľne na srsti behom opúšťania toalety zase spadne späť dovnútra. Preto vyzerá okolie toalety stále čisté. Pôvodná cena 25€ Nový nepoužity
Bunda pre psíka s keramickými vláknami
Máte staršieho alebo chorého psíka ktorý trpí napríklad spondylozou ? Táto ponuka je určená práve pre Vás ! Ponúkam na predaj bundu s keramickymi vlaknami. Je vode a vetru odolná , keramické vlákna odrážajú vlastne teplo organizmu , vhodné najmä pre psíky napríklad so spondylozou či všeobecne staršie psíky ktoré musia byť v teple ale samozrejme že je vhodný aj pre mladšie psíky. Oblečenie sa skladá z dvoch častí - vnútorná flísová časť ktorá má v sebe keramické vlákna a vrchná nepremokavá a vetru odolná časť. To znamená že oblečenie -spodnu dôležitú časť môžte využívať aj pod vaše doterajšie obľúbené bundy ktoré už používate pre vašich miláčikov . Bunda má gumičky na zadné nohy a takisto obvod krku sa reguluje gumičkou Veľkosť S dĺžka 42cm Cena 30e Možný osobný odber vo Vranove alebo možnosť zaslania poštou Pre viac info a reálne fotky ma kontaktujte správou. Bunda bola raz vyskúšana a nesedi môjmu psíkovi ako by mala. Ďakujem
Prepravny box pre macky a psy
Prepravný box pre malých psov, mačky a zvieratá. odnímateľné predné dvierka,optimálna cirkulácia vzduchu, spodnú vaňu a vrchnú časť možno oddeliť, sklápací úchyt, so zacvakávacím uzatváraním Na ceste k zverolekárovi, na výletoch či krátkych prevozoch autom – prepravný box so sklápacím úchytom bude bezpečným domovom pre Vášho miláčika na všetkých cestách! Zabudované vetracie otvory na spodnej vani, v hornej časti aj vo dvierkach zaistí vynikajúcu cirkuláciu vzduchu vo vnútri prepravného boxu. Kovové mriežkované dvierka umožňujú jednoduché a rýchle otváranie a bezpečné uzatváranie boxu. Naviac je možné úplne vybrať. Vďaka 4 zacvakávacím uzáverom (2 na ľavej a 2 na pravej strane) možno spodnú vaňu a hornú časť boxu od seba v priebehu niekoľkých sekúnd oddeliť. Prepravný box je vhodný pre malých psov a mačky či pre drobné zvierata. Praktický prepravný box pre malých psov, mačky a drobné zvieratá Vynikajúca cirkulácia vzduchu: zabudovaný vetrací otvor na hornej časti, spodnej vani aj dvierkach Kovové mriežkované dvierka: rýchle otváranie a bezpečné uzatváranie, sú odnímateľné 4 zacvakávacie zatváranie: spodná vaňa a horná časť sú od seba oddeliteľné. Farba: spodná vaňa: čierna horná časť: biela dvierka: biele Materiál: box: umelá hmota Rozmery: celkové: š 32,5 x h 48 x v 29 cm
Domček pre mačky 74x52x103,5cm
Domček pre mačky 74x52x103,5cm - [9.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Domček pre mačky 74x52x103,5cm - 1 Domček pre mačky 74x52x103,5cm - 2 Škrábadlo z pevného materiálu pre všetky druhy mačiek, s ktorým sa dokážu dokonale zabaviť, ale i oddýchnuť. Domček je nepoužívaný, nový.