inzercia, predaj, predám, bazár

Autoposteľ detská BiTurbo + lamelový rošt + matrac zn.Cilek

Kategória: Postele

Ponukam super stylovu postel z ktorej sme uz vyrastli :-( ....Svetelne a zvukove efekty funguju bezchybne, nalepky su trochu zosuchane (nove sa daju kupit u vyrobcu). Postel je v super stave iba na boku je mini prasklinka vid. foto, ktorá nema vplyv na pouzivanie....V cene je i lamelovy rost, bambusovy matrac (nutne vytepovat resp. novy sa da kupit u vyrobcu za 114€) . ..(V pripade zaujmu mam na predaj aj dalsie kusy nabytku z rovnakej serie - velku skrinu, komodu v tvare cerpacej stanice a pisaci stol - ceny podla dohody)
Nutny osobny odber v BA
Popis:
POSTEL
BiTurbo autoposteľ zo série Chamion Racer patrí spolu s modelom GTI medzi top produkty v segmente autopostelí značky Cilek.
Súčasťou dodávky je aj systém pre svetelné a zvukové efekty, ktoré sa spúšťajú štýlovým diaľkovým ovládačom.
- nenápadné bezpečnostné bočnice sú vyrobené z nerozbitného plexiskla a svojím dizajnom dotvárajú športový vzhľad autopostele
Parametre:
šírka 126 cm
výška 66 cm
dĺžka 225 cm
váha 73,5 kg
materiál: skelet - MDF, tvarované časti - termoplast (PS)
MATRAC:
Oválny bambusový matrac (90x195 cm)
Popis:
Vysoko odolné a trvanlivé pružinové matrace zaisťujú kvalitný spánok vďaka kombinácii pružinového jadra a pevnej vrstvy PUR peny - tvarovanej do masážnych nopov. Matrace sú veľmi vzdušné a dobre vetrateľné vďaka špeciálnym ventilačným otvorom na bokoch matraca.
Pridaná bambusová vložka zvyšuje absorpčené vlastnosti matraca a pomáha neutralizovať pachy.
Matrace navyše obsahujú antialergénnu a antibakteriálnu úpravu.
Parametre:
šírka: 90 cm
výška: 20 cm
dĺžka: 195 cm
váha: 14 kg
materiál: pružinové jadro, PUR pena, bambusové vlákno
Autoposteľ detská BiTurbo + lamelový rošt + matrac zn.Cilek
Podobné inzeráty
Lamelový rošt s bočným výklopom
Úplne nový lamelový rošt (90x200 cm), ešte zabalený z výroby. Tento výklopný rošt je určený pre postele s úložným priestorom. Konštrukcia roštu je navrhnutá tak, aby nebolo potrebné rošt do postele upevňovať pomocou akéhokoľvek kovania. Rošt jednoducho vložíte do postele a vonkajší rám spolu s pneumatickými vzperami sa postarajú o komfortný prístup k vášmu úložnému priestoru. Lamelový rošt Double Klasik s pneumatickými vzperami s bočným výklopom je dodávaný s lamelami šírky 53 mm. Počet lamiel pri šírke lamely 53 mm je 17 ks. K tomuto úplne novému roštu Vám pribalím grátis ešte jeden úplne nový, ale je prasknutý, ale dá sa zlepiť a opraviť. Rošty sú kupované z tohto obchodu:
Detská posteľ auto MAX 140x70 cm
Predám detskú posteľ auto MAX s roštom pre matrac o rozmere 140x70 cm (posteľ sa predáva bez matraca). Posteľ v tvare auta je vyrobená z kvalitných MDF dosiek a má pevný flex rošt pod matrac. Autopostel je vďaka použitým kvalitným materiálom veľmi odolná a pevná. Na autopostel boli použité ekologické farby. Hrany postele sú zaoblené, vyvýšené boky zabraňujú pádu dieťaťa. Celá autopostel je vyrobená tak, aby sa zabezpečilo najmä bezpečie dieťaťa. Vonkajšie rozmery postele: - dĺžka 156 cm - šírka 73 cm - výška 56 cm
Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac
Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - [8.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - 1 Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - 2 Posteľ 50x200x90 + perinák + rošt + matrac - 3 Dobrý deň, predám posteľ s rozmermi 50x200x90 VxŠxH + rošt + matrac + perinák (žiaľ na fotke nie je) Posteľ je vo veľmi dobrom stave, používaná len pár krát do roka. Ak sa posteľ nepoužívala matrac bol prikrytý dekou. Posteľ je rozobratá a nachystaná na odvoz. Cena 60€. Prosím volať alebo písať SMS.
Autoposteľ
Predám autoposteľ BiTurbo (Cilek). Súčasťou dodávky je aj systém pre svetelné a zvukové efekty, ktoré sa spúšťajú štýlovým diaľkovým ovládačom. Bočnice sú vyrobené z nerozbitného plexiskla. V cene je aj oválny matrac. Parametre: šírka 126 cm výška 66 cm dĺžka 225 cm váha 73,5 kg
Posteľ  detská CILEK
Predam autičkovu posteľ značky CILEK. V cene je rošt a kvalitný oválny bambusový matrac. Matrac zn. CILEK je s odnímateľným návlekom na zips. Posteľ nemá žiadne ostré rohy. Rozmery sú uvedené na fotkách. Vpredu na plaste je menšia zalepená prasklina, ktorú skoro vôbec neje vidno. Svetelne efekty nefungujú, ale da sa to opraviť
Lamelový rošt Ikea Lonset 80x200 cm
Predám lamelový rošt Ikea Lonset 80x200 cm Rošt bol používaný menej ako 2 roky, je v dobrom stave a bez poškodení. Rošt je v zloženom stave, nutné rozmontovať alebo odniesť v celku. Výlučne osobný odber v Bratislave- Petržalke.