inzercia, predaj, predám, bazár

Autoradio Ford

Kategória: Autorádiá

Predam nové dotykové autoradio .ANDROID 11 128gb Vhodné pre Ford - Kuga ,Galaxy ,C-Max,S-Max,Focus atď....
Rozmery 225x120mm
Výbava : wifi,GPS antena, Bluetooth 5.0,4G Antena (sim slot) Mirror link (prenos obrazu z telefonu na radio) Handsfree telefonny zoznam ,7-palcová digitálná dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením 1024x600.
Android 11
NXP FM TUNER
Vstavaná 8G DDR3 ,128G Flash memory.
Vstup na parkovaciu kameru.
Parkovacia kamera
2x USB port
Ovládanie volantu
Balenie obsahuje - RADIO, NAPÁJACIE KÁBLE,GPS ANTENA,4G ANTENA, PARKOVACIA KAMERA , BLUETOOTH OBDII.
Iba osobný odber
Cena 270
Autoradio Ford
Podobné inzeráty
Autoradio Pioneer. Autoradio ALPINE. Autoradio Kenwood.
Predam autoradio Pioneer DEH-X3500UI (USB, AUX, Radio). !!! CD nefunguje !!! 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave (okrem CD). Nema dekoracneho rámčeku. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 35€. Predam autoradio Kenwood KDC-164U (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 45€. Predam autoradio Pioneer DEH-X3600UI (USB, AUX, CD mp3, Radio, Mixtrax). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače.Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 50€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Nema dekoracneho rámčeku. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 40€. Predam autoradio Alpine CDE-114BTi (USB, Bluetooth-Phone (len pre telefón, hudba nejde), AUX, CD mp3, Radio). 2 x pár RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 60€.
Autoradio Pioneer. Autoradio Kenwood. Autoradio Pioneer.
Predam autoradio Pioneer DEH-X3500UI (USB, AUX, Radio). !!! CD nefunguje !!! 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave (okrem CD). Nema dekoracneho rámčeku. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 35€. Predam autoradio Kenwood KDC-164U (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 45€. Predam autoradio Pioneer DEH-X3600UI (USB, AUX, CD mp3, Radio, Mixtrax). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače.Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 50€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Nema dekoracneho rámčeku. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 40€.
Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO
Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO - 1 Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO - 2 Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO - 3 Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO - 4 Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO - 5 Autorádio s displejom, na USB a BT BLOW + KAMERA ZADARMO - 6 Autorádio BLOW AVH-8984 s displejom a cúvacia kamera zadarmo v balení. Hudba a videá z akéhokoľvek zdroja. Rádio má tiež zabudovaný vstup USB a microSD, ku ktorému môžete pripojiť špecializované zariadenia, z ktorých môžete jednoducho prehrávať nielen hudbu, ale aj fotografie a videá. Inštalovaný vstup pre prídavné zariadenie AUX in umožňuje pripojiť externé multimediálne zdroje, ako je kamera, konzola, prenosný hudobný prehrávač alebo navigácia. Bluetooth a hlasitý odposluch. Vďaka zabudovanej funkcii Bluetooth sa môžete pripojiť k akémukoľvek zariadeniu, ktoré má tiež túto funkciu - to vám umožní prehrávať hudbu v rôznych formátoch. Po pripojení k mobilnému telefónu môžete uskutočňovať a prijímať hovory bez použitia rúk prostredníctvom zvukového systému vozidla. Bezpečné cúvanie a parkovanie. Parkovanie vzadu je často náročné, najmä v ťažkom teréne, keď je výrazne obmedzená viditeľnosť alebo keď je na určenom parkovacom mieste veľmi málo miesta. V prípade úžitkových vozidiel je táto úloha ešte ťažšia. Kamera poskytne každému vodičovi takmer úplný prehľad o priestore za vozidlom. Špecifikácia: Rádio: -Napájanie: 12 V (10.8 - 15,1) DC - Impedancia: 4Ohm -Maximálny výkon: 60W x 4 - Frekvenčný rozsah: 87.5MHz – 108MHz - Frekvencia: 100HZ – 10KHZ +/- 6dB - Zkreslenie: - Rozdelenie kanálov: - Vyváženie kanálov: - Vrátane ovládača: áno - Bluetooth: áno CÚVACIA KAMERA: - Obrazový snímač: 1/3,6" CMOS - Rozlíšenie: 648x488 - Meracia plocha: 4.9 x 3.7 - Objektív: F = 1,9 mm / F = 2,0 - Signálny systém: PAL - Horizontálna synchronizácia (kHz): 15625/15734 - V-Sync (Hz): 50/60 - Horizontálna definícia: 480 TV riadkov - Minimálne osvetlenie: 0,01 lux - Signál/šum: < 48,0=""> - Horizontálny uhol pohľadu: 120° - Vertikálny uhol pohľadu: 90° - Uhlopriečka pozorovacieho uhla: 165° - Trieda vodotesnosti: IP67 - Rozsah napätia: DC 9-15V - Video výstup: 1.0Vp-p / 75 ohm - Prevádzková teplota: -20 +70°C, RH 95% Max - Teplota skladovania: -30 +80°C, RH 95% Max - Dĺžka kábla pri kamere: 50 cm - Dĺžka napájacieho kábla: 145 cm - Dĺžka video kábla k monitoru: 580 cm
2din 10"palc.Autorádio FORD KUGA ESPACE GPS
Predám NOVE dotykové autorádio s navigáciou pre FORD Kuga Espace 2013-2016 v cene je Radio+ramik+cuvacia kamera AUTORÁDIA PREDÁVAME NEROBÍME MONTÁŽ. AUTORÁDIO je nové, nepoužívane AUTORÁDIO obsahuje: - ANDROID 11 operačný systém - 10" dotykovú obrazovku s IPS technológiou -NAVIGÁCIU s mapami celej Európy 2021 podporuje Waze, Sygic, iGO, Garmin, TomTom, Google Maps - TELEFONOVANIE bluetooth, voláte prostrednictvom autorádia pričom zvuk ide do reproduktorov auta - WIFI pripojenie na internet, možnosť rozšírenia funkcii, aplikácii cez OBCHOD PLAY (YouTube, Facebook, Viber, Messanger a pod.) - TELEVÍZIA TV - CARPLAY - USB možnosť prehrávania hudby a videa z USB klúča - ZRKADLENIE OBRAZOVKY - autorádio umožňuje prepojiť obrazovku vášho telefónu s obrazovkou autorádia -možnosť pripojenia CÚVACEJ KAMERY -možnosť pripojenia PREDNEJ KAMERY -autorádio komunikuje s multifunkčným volantom -zobrazuje originál parkovací senzor -zobrazuje PALUBNÝ POČÍTAČ - stav paliva, ostrekovačov, otáčky, rýchlosť, stav napätia na akumulátore a pod. Po DOHODE POSLEM Kurierom.
2din Autoradio Ford Focus 3 GPS BT Wi-Fi USB KAMERA
Predám NOVE dotykové autorádio s navigáciou pre FORD FOCUS 2011-2019 v cene je Radio+ramik+cuvacia kamera AUTORÁDIA PREDÁVAME NEROBÍME MONTÁŽ. AUTORÁDIO je nové, nepoužívane AUTORÁDIO obsahuje: - ANDROID 11 operačný systém - 10" dotykovú obrazovku s IPS technológiou -NAVIGÁCIU s mapami celej Európy 2021 podporuje Waze, Sygic, iGO, Garmin, TomTom, Google Maps - TELEFONOVANIE bluetooth, voláte prostrednictvom autorádia pričom zvuk ide do reproduktorov auta - WIFI pripojenie na internet, možnosť rozšírenia funkcii, aplikácii cez OBCHOD PLAY (YouTube, Facebook, Viber, Messanger a pod.) - TELEVÍZIA TV - CARPLAY - USB možnosť prehrávania hudby a videa z USB klúča - ZRKADLENIE OBRAZOVKY - autorádio umožňuje prepojiť obrazovku vášho telefónu s obrazovkou autorádia -možnosť pripojenia CÚVACEJ KAMERY -možnosť pripojenia PREDNEJ KAMERY -autorádio komunikuje s multifunkčným volantom -zobrazuje originál parkovací senzor -zobrazuje PALUBNÝ POČÍTAČ - stav paliva, ostrekovačov, otáčky, rýchlosť, stav napätia na akumulátore a pod. Po DOHODE POSLEM Kurierom.
2din Autoradio Ford GPS BT Wi-Fi USB KAMERA
Predám NOVE dotykové autorádio s navigáciou pre FORD FOCUS MONDEO S-MAX GALAXY KUGA FIESTA TRANZIT v cene je Radio+ramik+cuvacia kamera AUTORÁDIA PREDÁVAME NEROBÍME MONTÁŽ. AUTORÁDIO je nové, nepoužívane AUTORÁDIO obsahuje: - ANDROID 11 operačný systém - 8" dotykovú obrazovku s IPS technológiou -NAVIGÁCIU s mapami celej Európy 2021 podporuje Waze, Sygic, iGO, Garmin, TomTom, Google Maps - TELEFONOVANIE bluetooth, voláte prostrednictvom autorádia pričom zvuk ide do reproduktorov auta - WIFI pripojenie na internet, možnosť rozšírenia funkcii, aplikácii cez OBCHOD PLAY (YouTube, Facebook, Viber, Messanger a pod.) - TELEVÍZIA TV - CARPLAY - USB možnosť prehrávania hudby a videa z USB klúča - ZRKADLENIE OBRAZOVKY - autorádio umožňuje prepojiť obrazovku vášho telefónu s obrazovkou autorádia -možnosť pripojenia CÚVACEJ KAMERY -možnosť pripojenia PREDNEJ KAMERY -autorádio komunikuje s multifunkčným volantom -zobrazuje originál parkovací senzor -zobrazuje PALUBNÝ POČÍTAČ - stav paliva, ostrekovačov, otáčky, rýchlosť, stav napätia na akumulátore a pod. Po DOHODE POSLEM Kurierom.