inzercia, predaj, predám, bazár

Autorádio Schauinsland - Becker

Kategória: Autorádiá

Predám fungujúce elektrónkové autorádio Schauinsland od firmy Becker z rokov 1952 - 1953 pre vozidlá Mercedes - Benz.
Poškodené gobíky bude potrebné nahradiť novými z 3D tlačiarne.

Autorádio Schauinsland - Becker
Podobné inzeráty
Becker autoradia
Dobrý deň, predám funkčné autorádiá Becker 1x Becker Indianapolis Pro BE 7950 oranzovo-cervene podsvietenie 165€ 1x Becker Indianapolis BE 7922 cervene podsvietenie 150€ 1x Becker Traffic Pro High Speed BE 7820 oranzovo-cervene podsvietenie 150€ Vsetky radia su s kodmi. Becker Indianapoli Pro dokonca s kompletnou dokumentaciu, navigacnou antenou a styrmi NAVI CD Idealne radia do klasickych aut, kam sa hodia vdaka nevtieravemu nadcasovemu dizajnu. Planoval som si ich zalozit do svojich aut, ale nakoniec som sa rozhodol inak. Pri odbere vsetkych radii naraz cena 400€
Autorádiá Becker
Predám nasledovné autorádiá : Becker Monaco funguje Becker Monte Carlo TG Becker Avus
Autoradio Pioneer. Autoradio ALPINE. Autoradio Kenwood.
Predam autoradio Pioneer DEH-X3500UI (USB, AUX, Radio). !!! CD nefunguje !!! 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave (okrem CD). Nema dekoracneho rámčeku. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 35€. Predam autoradio Kenwood KDC-164U (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 45€. Predam autoradio Pioneer DEH-X3600UI (USB, AUX, CD mp3, Radio, Mixtrax). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače.Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 50€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Nema dekoracneho rámčeku. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 40€. Predam autoradio Alpine CDE-114BTi (USB, Bluetooth-Phone (len pre telefón, hudba nejde), AUX, CD mp3, Radio). 2 x pár RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 60€.
Autoradio Pioneer. Autoradio Kenwood. Autoradio Pioneer.
Predam autoradio Pioneer DEH-X3500UI (USB, AUX, Radio). !!! CD nefunguje !!! 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave (okrem CD). Nema dekoracneho rámčeku. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 35€. Predam autoradio Kenwood KDC-164U (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 45€. Predam autoradio Pioneer DEH-X3600UI (USB, AUX, CD mp3, Radio, Mixtrax). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače.Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 50€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Nema dekoracneho rámčeku. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 40€.
Originál Autorádio Becker,Opel,Chevrolet.
Autorádio Becker Traffic Pro s kódem ve velice dobrém stavu.Opel originál model CD PHONE 50 + zdarma display.Chevrolet Aveo,Captiva originál rádio s CD+MP3.JVC model KD-AV X22 také vše funkční a neoškozené,cena je uvedena za .+420 775 12 00 12.POUZE VOLAT.Děkuji.
Becker Mercedes
Predám Originál AutoRadio BECKER na CD plne v prevádzke? Suflik, dôvod predaja, kupil som 2din Iba volať alebo kontakt cez Viber