inzercia, predaj, predám, bazár

Autosedačka BRITAX RÖMER Baby-Safe iSense (0-13 kg) Midnight

Kategória: Autosedačky

BRITAX RÖMER Autosedačka Baby-Safe iSense (0-13 kg) Midnight Grey
Bezpečná a pohodlná autosedačka Römer Baby-Safe iSense pre deti od narodenia do 15 mesiacov je vybavená inovatívnym osvetlením. svetielka sedačky svieti v 3 stupňoch intenzity, horné sa rozsvietia od nejtlumenějšího svietenia po najvýraznejší, spodná naopak ak je vajíčko pripevnené na podvozok kočíka, funguje spodnej osvetlenie ako bezpečnostný prvok pri zníženej viditeľnosti.

Vlastnosti:

Osvetlenie sa automaticky aktivuje, ak sa s prenosnou detskou sedačkou pohybujete v tmavom prostredí, keď sa vajíčko dostane na osvetlené miesto svetielka automaticky zhasnú.
Po vybratí sedačky zo základne so spodnou dvojica svetielok automaticky rozsvieti (zostane svietiť aj po nacvaknutie na podvozok kočíka).
Svetielka vnútri autosedačky uľahčujú pripútanie dieťaťa po zotmení a umožňujú kontrolu dieťaťa pri cestovaní v noci.
Automatické rozsvecovanie a zhasínanie svetielok slúži tiež ako indikátor bezpečného pripevnenie vajíčka do základne (u správne upevnené sedačky svetielka sama zhasnú).
Horná aj spodná osvetlenie je možné ovládať aj manuálne.
Jednoduché pripevnenie autosedačky do vozidla pomocou bezpečnostných pásov alebo pomocou základne Flex base iSense (nie je súčasťou balenia).
Vajíčko umiestnené na základni je možné naklápať do 6 rôznych polôh (nutné nastaviť základňu pred inštaláciou autosedačky) a otáčať ním o 180 ° (do nástupnej polohy a späť).
Polohovanie autosedačky zabráni padaniu hlavičky dieťaťa pri nevhodnom sklonu sedáka u niektorých automobilov.
Autosedačka je vybavená odnímateľnou vložkou pre novorodenca, ktorá zaistí dodatočnú ochranu a pohltí energiu v prípade nárazu.
Nový patentovaný mechanizmus umožňuje upravovať ergonomickú polohu podľa výšky dieťaťa, čo podporí jeho zdravý vývoj.
Snímateľné poťahy je možné prať v práčke pri teplote 30 ° C.
Po dokúpenia adaptérov je kompatibilný s podvozkami takmer všetkých dostupných kočíkov.
Súčasťou balenia je 2metrový nabíjací USB kábel (nabíjanie trvá približne 4 hodiny), pri plnom svietení vydrží svetielka svietiť cca 18 hodín.
Autosedačka spĺňa bezpečnostnú normu i-Size a je schválená pre leteckú prevádzku.
Technické parametre:

rozmery: (V x Š x H) 58 × 44 × 67 cm
hmotnosť: 4,8 kg
orientované proti smeru jazdy 40 – 83 cm
od narodenia do 15 mesiacov
Kupovana v Novembri použivana 3 mesiace cena novej 239€
Možnosť zakúpiť aj s merino vložkou +40€
Autosedačka BRITAX RÖMER Baby-Safe iSense (0-13 kg) Midnight
Podobné inzeráty
Joolz Britax Römer adaptéry
Predám Joolz adaptéry, super stav. Kompatibilita- Joolz Day3: Römer Primo Römer Baby-Safe Römer Baby-Safe i-Size Römer Baby-Safe2 i-Size Joolz Geo2: Römer Primo Römer Baby-Safe Römer Baby-Safe i-Size Römer Baby-Safe2 i-Size Britax B-Safe 35 Elite Britax B-Safe Ultra Britax Endeavors Britax Safe-N-Sound Unity™ Isofix Britax Safe-N-Sound Unity Neos™
Britax vajicko a pokrac. autosedacka s isofix otoc. bazou
1 základňa, 2 autosedačky, 4 roky bezpečia Cestovný rad iSense využijete od chvíle, keď s dieťatkom pôjdete z pôrodnice, až do jeho 4 rokov. Súčasťou súpravy je vajíčko Baby-Safe iSense pre bábätká od narodenia do 15 mesiacov, pokračujúca autosedačka Dualfix iSense pre deti od 3 mesiacov do 4 rokov a základňa Flex Base iSense. Pričom každý z komponentov spĺňa bezpečnostnú normu i-Size. Systém iSense ponúka hneď niekoľko pokrokových vlastností. Jednou z nich je kompatibilita vajíčka s podvozkami takmer všetkých dostupných kočíkov. Ďalej je to otáčanie základne o 360°, s vajíčkom Baby-Safe iSense o 180°, a to v kombinácii s polohovaním. Pričom kombinácia otáčania vajíčka a polohovania je absolútne unikátna. V neposlednom rade sa iSense pýši prevratnou novinkou, ktorou je sústava inteligentných svetielok pre zvýšenie vášho komfortu a bezpečia. Nakupna cena bola 740,- Eur. Este je v zaruke, kupovane v 12/21
Britax-Römer autosedačka Baby Safe iSense Nordic Grey
Römer autosedačka Baby Safe iSense Nordic Grey bez poskodenia ako nova
Britax Romer vajicko baby safe i-Size +Flex Base zakladna
Predáme autosedačku BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size 40-83cm + Flex Base (Bundle) Grey Marble vajíčko i-Size pre bábätko s isofixom a základňou. Kupované 5/2021- aktuálne výborný stav Farba: Grey Marble Len osobný odber BA, BB. Podrobnejšie info: Výškové rozpätie dieťaťa: 40-83cm Kategória: i-Size Dá sa používať od narodenia. Pripravené na Travel Systém Použiteľné k nasledujúcim kočíkom: Britax B-Agile 3, Britax B-Agile 4, Britax B-Motion 4, Britax Go, Britax GO Big, Britax Go Next & Prambody Systém pripevnenia: S Isofixovým podstavcom, alebo s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo auta (na prednom sedadle sa dá používať len pri vypnutom airbagu ) Obsahuje vložku eliminujúcu statickú energiu Vysoká bočná strana dobre chráni pred bočným nárazom Zaoblená spodná časť Vám umožní, hojdanie aj mimo auta Rúčka vajíčka nastaviteľná, počet stupňov: 3 Nastaviteľné tlačítkom na rúčke vajíčka Upevnenie dieťaťa: vnútorný bezpečnostný pás Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový Výška vymedzovacej vložky nastaviteľná do viacerých stupňoch Vybavenie: pevná vymedzovacia vložka na hlavu, slnečná strieška Hmotnosť (kg): 4,7 Materiál poťahu: polyester Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie, Kompatibilné podstavce: Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base , Britax Römer Baby-Safe i-Size Base Systém pripojenia Isofix Súčasťou je ISOFIX-ový podstavec Veľkosť (cm): 40-83 Testované v súlade s najnovšími európskymi normami.
Britax Romer vajicko baby safe i-Size +Flex Base zakladna
Predáme autosedačku BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size 40-83cm + Flex Base (Bundle) Grey Marble vajíčko i-Size pre bábätko s isofixom a základňou. Len spolu. Kupované 5/2021- aktuálne výborný stav Farba: Grey Marble Len osobný odber BA, BB, ZV. Podrobnejšie info: Výškové rozpätie dieťaťa: 40-83cm Kategória: i-Size Dá sa používať od narodenia. Pripravené na Travel Systém Použiteľné k nasledujúcim kočíkom: Britax B-Agile 3, Britax B-Agile 4, Britax B-Motion 4, Britax Go, Britax GO Big, Britax Go Next & Prambody Systém pripevnenia: S Isofixovým podstavcom, alebo s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo auta (na prednom sedadle sa dá používať len pri vypnutom airbagu ) Obsahuje vložku eliminujúcu statickú energiu Vysoká bočná strana dobre chráni pred bočným nárazom Zaoblená spodná časť Vám umožní, hojdanie aj mimo auta Rúčka vajíčka nastaviteľná, počet stupňov: 3 Nastaviteľné tlačítkom na rúčke vajíčka Upevnenie dieťaťa: vnútorný bezpečnostný pás Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový Výška vymedzovacej vložky nastaviteľná do viacerých stupňoch Vybavenie: pevná vymedzovacia vložka na hlavu, slnečná strieška Hmotnosť (kg): 4,7 Materiál poťahu: polyester Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie, Kompatibilné podstavce: Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base , Britax Römer Baby-Safe i-Size Base Systém pripojenia Isofix Súčasťou je ISOFIX-ový podstavec Veľkosť (cm): 40-83 Testované v súlade s najnovšími európskymi normami.
Autosedačka - BRITAX RÖMER
Ponúkam na predaj autosedačku BRITAX RÖMER Baby-Safe 3 i-Size Bundle Flex iSense - Frost Grey cca 6 mesiacov starú. Sedačka je vrátane isofixu Flex Base iSense, ktorý je možné otáčať v rozsahu 180 stupňov a polohovať. Súčasťou je aj podložka pre novorodencov. Autosedačka je kompatibilná s kočíkmi maxi cosi alebo britax. My sme mali easywalker harvey III a súčasťou balenia boli aj adaptéry. Fotky sú len sedačky ale pripájam odkaz ( na komplet aj s isofixom. Sedačka aj isofix sú ako nové a poťahy sú vypraté.