inzercia, predaj, predám, bazár

Autosedačka Britax rozmer king II

Kategória: Autosedačky

Bez poškodení, bez fľakov
Vo veľmi dobrom stave
Poťah celý vyprany, dá sa celý stiahnut
Veľkosť 9-18 kg, bez izofixu, priputa sa popruhom z auta
Osobný odber v TT
60€
Autosedačka Britax rozmer king II
Podobné inzeráty
Autosedacka BRITAX ROMER KING II
Predam autosedacku nemeckej znacky BRITAX ROMER Autosedačka King II popredného nemeckého výrobcu Römer ponúka dieťaťu vysoký komfort a zaistí maximálnu bezpečnosť a spokojnosť pri jazde autom. Je určená pre všetky deti s váhou od 9 do 18 kilogramov. Kľúčové vlastnosti autosedačky Römer King II Autosedačka pre deti 9 – 18 kg (skupina I, od cca 9 mesiacov do 4 rokov) Jednoduchá inštalácia 5-bodové bezpečnostné pásy Špeciálne vystužené ramenné vypchávky Výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás s nastavením jednou rukou Nemecký výrobca Römer je zárukou kvality a bezpečnosti Vystužený, ľahko umývateľný a ľahko odnímateľný poťah 4 rôzne polohy naklápania sedačky Patentovaný bezpečnostný systém nemeckého výrobcu Unikátna autosedačka Römer King II je vybavená patentovaným systémom na upínanie bezpečnostných pásov, ktorý zaistí rýchle, komfortné a zároveň bezpečné ukotvenie vo vozidle. Sedačku je možné navyše jednoducho naklopiť dopredu, čo uľahčí jej inštaláciu. O optimálnu ochranu dieťaťa sa postará päťbodový bezpečnostný pás. Jednou z predností je aj možnosť polohovania sedačky. Vybrať je možné 4 rôzne naklápacie polohy pre príjemný spánok a sedenie. Vďaka špeciálnym držiakom pásov navyše dieťa ľahko a pohodlne usadíte aj vyberiete z autosedačky. Autosedačka z novej série King II vyniká kvalitným a mäkko vystuženým poťahom. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás, ktorý možno nastaviť len jednou rukou. Autosedačka sa skvele prispôsobí vzrastu dieťaťa a zároveň zachová pás vždy v správnej polohe. Špeciálne ramenné opierky, hlboké a mäkko vystužené bočnice ochránia dieťa aj v prípade bočného a čelného nárazu. Sedačka sa navyše ľahko udržuje v čistote, aby stále vyzerala ako nová. Vystužený a ľahko umývateľný poťah možno v prípade potreby jednoducho sňať a vyprať.
Britax Romer vajicko baby safe i-Size +Flex Base zakladna
Predáme autosedačku BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size 40-83cm + Flex Base (Bundle) Grey Marble vajíčko i-Size pre bábätko s isofixom a základňou. Kupované 5/2021- aktuálne výborný stav Farba: Grey Marble Len osobný odber BA, BB. Podrobnejšie info: Výškové rozpätie dieťaťa: 40-83cm Kategória: i-Size Dá sa používať od narodenia. Pripravené na Travel Systém Použiteľné k nasledujúcim kočíkom: Britax B-Agile 3, Britax B-Agile 4, Britax B-Motion 4, Britax Go, Britax GO Big, Britax Go Next & Prambody Systém pripevnenia: S Isofixovým podstavcom, alebo s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo auta (na prednom sedadle sa dá používať len pri vypnutom airbagu ) Obsahuje vložku eliminujúcu statickú energiu Vysoká bočná strana dobre chráni pred bočným nárazom Zaoblená spodná časť Vám umožní, hojdanie aj mimo auta Rúčka vajíčka nastaviteľná, počet stupňov: 3 Nastaviteľné tlačítkom na rúčke vajíčka Upevnenie dieťaťa: vnútorný bezpečnostný pás Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový Výška vymedzovacej vložky nastaviteľná do viacerých stupňoch Vybavenie: pevná vymedzovacia vložka na hlavu, slnečná strieška Hmotnosť (kg): 4,7 Materiál poťahu: polyester Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie, Kompatibilné podstavce: Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base , Britax Römer Baby-Safe i-Size Base Systém pripojenia Isofix Súčasťou je ISOFIX-ový podstavec Veľkosť (cm): 40-83 Testované v súlade s najnovšími európskymi normami.
Britax Romer vajicko baby safe i-Size +Flex Base zakladna
Predáme autosedačku BRITAX RÖMER Baby-Safe i-Size 40-83cm + Flex Base (Bundle) Grey Marble vajíčko i-Size pre bábätko s isofixom a základňou. Len spolu. Kupované 5/2021- aktuálne výborný stav Farba: Grey Marble Len osobný odber BA, BB, ZV. Podrobnejšie info: Výškové rozpätie dieťaťa: 40-83cm Kategória: i-Size Dá sa používať od narodenia. Pripravené na Travel Systém Použiteľné k nasledujúcim kočíkom: Britax B-Agile 3, Britax B-Agile 4, Britax B-Motion 4, Britax Go, Britax GO Big, Britax Go Next & Prambody Systém pripevnenia: S Isofixovým podstavcom, alebo s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo auta (na prednom sedadle sa dá používať len pri vypnutom airbagu ) Obsahuje vložku eliminujúcu statickú energiu Vysoká bočná strana dobre chráni pred bočným nárazom Zaoblená spodná časť Vám umožní, hojdanie aj mimo auta Rúčka vajíčka nastaviteľná, počet stupňov: 3 Nastaviteľné tlačítkom na rúčke vajíčka Upevnenie dieťaťa: vnútorný bezpečnostný pás Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový Výška vymedzovacej vložky nastaviteľná do viacerých stupňoch Vybavenie: pevná vymedzovacia vložka na hlavu, slnečná strieška Hmotnosť (kg): 4,7 Materiál poťahu: polyester Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie, Kompatibilné podstavce: Britax Römer Baby-Safe i-Size Flex Base , Britax Römer Baby-Safe i-Size Base Systém pripojenia Isofix Súčasťou je ISOFIX-ový podstavec Veľkosť (cm): 40-83 Testované v súlade s najnovšími európskymi normami.
BRITAX RÖMER Autosedačka King II LS 2022    Burgundy Red
Predam po dcérke autosedačku. Používana 4 m na striedačku s inou. LEN Osobný odber !!! BRITAX RÖMER Autosedačka King II LS 2022 kategória I. vhodná od 9 mesiacov do cca 4 rokov Popis KING II LS: vhodná pre deti od 9 do 18 kg t.j. od 9. mes. do cca. 4 rokov spĺňa bezpečnostné normy: ECE R44/04 5-bodové bezpečnostné pásy integrované do autosedačky Centrálne nastavenie popruhov poskytuje ideálne upnutie v závislosti na veľkosti vašeho dieťaťa Svetelný indikátor ukazujúci správnosť inštalácie 4 naklápacie polohy pre pohodlný spánok dieťaťa Autosedačka má vylepšenú ochranu proti bočnému nárazu vďaka hlbokým, mäkko polstrovaným bočniciam. Naklápanie autosedačky možno nastaviť do 4 pozícií, ktoré nastavovať bez toho, aby ste museli dieťa vyrušovať zo spánku. Nastaviteľnú hlavovú opierku a systém pásov možno ľahko posúvať nahor, až vaše dieťa vyrastie. Zámok pásov drží vo vzpriamenej polohe pre ľahšie zapnutie pásov. Namáhané časti poťahu sú viac prešité, zámok pásov je polstrovaný, takže netlačí. Mäkký polstrovaný poťah je snímateľný a prateľný na 30 st. Všetky materiály spĺňajú najvyššie požiadavky z hľadiska stálosti farieb voči UV žiareniu a odolnosť proti oteru Romer KING II LS je kvalitná značková autosedačka ktorú predávajú priamo aj dealeri v autosalónoch ako príslušenstvo do nového automobilu (samozrejme za oveľa vyššie ceny). Aj to svedčí o kvalite tohto produktu. Firma Romer je lídrom vo vývoji autosedačiek, udáva nové trendy a pravidelne úspešne absolvuje crash testy. Kúpou ich produktu chránite svoje dieťatko, ktoré je to najcennejšie čo máte. Preto sa oplatí investovať do jeho bezpečnosti. Čistá hmotnosť: 10.3 kg Rozmery: výška 67 x šírka 45 x hĺbka 54 cm Vyrobené v Nemecku Táto autosedačka ponúka: sedenie sa odklápa dopredu, umožňuje lepší prístup a prehľad pre ľahkú inštaláciu bezpečnostného pásu LS (light system) - svetelný a zvukový ukazovateľ správneho zapnutia pásov Kupovane za 249 € Predam za 140 € pri vážnom záujme sa ešte viem dohodnúť na cene.
BRITAX RÖMER Autosedačka King II LS 2022 Burgundy Red
Predam po dcérke autosedačku. Používana 4 m na striedačku s inou. LEN Osobný odber !!! BRITAX RÖMER Autosedačka King II LS 2022 kategória I. vhodná od 9 mesiacov do cca 4 rokov Popis KING II LS: vhodná pre deti od 9 do 18 kg t.j. od 9. mes. do cca. 4 rokov spĺňa bezpečnostné normy: ECE R44/04 5-bodové bezpečnostné pásy integrované do autosedačky Centrálne nastavenie popruhov poskytuje ideálne upnutie v závislosti na veľkosti vašeho dieťaťa Svetelný indikátor ukazujúci správnosť inštalácie 4 naklápacie polohy pre pohodlný spánok dieťaťa Autosedačka má vylepšenú ochranu proti bočnému nárazu vďaka hlbokým, mäkko polstrovaným bočniciam. Naklápanie autosedačky možno nastaviť do 4 pozícií, ktoré nastavovať bez toho, aby ste museli dieťa vyrušovať zo spánku. Nastaviteľnú hlavovú opierku a systém pásov možno ľahko posúvať nahor, až vaše dieťa vyrastie. Zámok pásov drží vo vzpriamenej polohe pre ľahšie zapnutie pásov. Namáhané časti poťahu sú viac prešité, zámok pásov je polstrovaný, takže netlačí. Mäkký polstrovaný poťah je snímateľný a prateľný na 30 st. Všetky materiály spĺňajú najvyššie požiadavky z hľadiska stálosti farieb voči UV žiareniu a odolnosť proti oteru Romer KING II LS je kvalitná značková autosedačka ktorú predávajú priamo aj dealeri v autosalónoch ako príslušenstvo do nového automobilu (samozrejme za oveľa vyššie ceny). Aj to svedčí o kvalite tohto produktu. Firma Romer je lídrom vo vývoji autosedačiek, udáva nové trendy a pravidelne úspešne absolvuje crash testy. Kúpou ich produktu chránite svoje dieťatko, ktoré je to najcennejšie čo máte. Preto sa oplatí investovať do jeho bezpečnosti. Čistá hmotnosť: 10.3 kg Rozmery: výška 67 x šírka 45 x hĺbka 54 cm Vyrobené v Nemecku Táto autosedačka ponúka: sedenie sa odklápa dopredu, umožňuje lepší prístup a prehľad pre ľahkú inštaláciu bezpečnostného pásu LS (light system) - svetelný a zvukový ukazovateľ správneho zapnutia pásov Kupovane za 249 €
BRITAX RÖMER Autosedačka King II LS 2022    Burgundy Red
Predam po dcérke autosedačku. Používana 4 m na striedačku s inou. LEN Osobný odber !!! BRITAX RÖMER Autosedačka King II LS 2022 kategória I. vhodná od 9 mesiacov do cca 4 rokov Popis KING II LS: vhodná pre deti od 9 do 18 kg t.j. od 9. mes. do cca. 4 rokov spĺňa bezpečnostné normy: ECE R44/04 5-bodové bezpečnostné pásy integrované do autosedačky Centrálne nastavenie popruhov poskytuje ideálne upnutie v závislosti na veľkosti vašeho dieťaťa Svetelný indikátor ukazujúci správnosť inštalácie 4 naklápacie polohy pre pohodlný spánok dieťaťa Autosedačka má vylepšenú ochranu proti bočnému nárazu vďaka hlbokým, mäkko polstrovaným bočniciam. Naklápanie autosedačky možno nastaviť do 4 pozícií, ktoré nastavovať bez toho, aby ste museli dieťa vyrušovať zo spánku. Nastaviteľnú hlavovú opierku a systém pásov možno ľahko posúvať nahor, až vaše dieťa vyrastie. Zámok pásov drží vo vzpriamenej polohe pre ľahšie zapnutie pásov. Namáhané časti poťahu sú viac prešité, zámok pásov je polstrovaný, takže netlačí. Mäkký polstrovaný poťah je snímateľný a prateľný na 30 st. Všetky materiály spĺňajú najvyššie požiadavky z hľadiska stálosti farieb voči UV žiareniu a odolnosť proti oteru Romer KING II LS je kvalitná značková autosedačka ktorú predávajú priamo aj dealeri v autosalónoch ako príslušenstvo do nového automobilu (samozrejme za oveľa vyššie ceny). Aj to svedčí o kvalite tohto produktu. Firma Romer je lídrom vo vývoji autosedačiek, udáva nové trendy a pravidelne úspešne absolvuje crash testy. Kúpou ich produktu chránite svoje dieťatko, ktoré je to najcennejšie čo máte. Preto sa oplatí investovať do jeho bezpečnosti. Čistá hmotnosť: 10.3 kg Rozmery: výška 67 x šírka 45 x hĺbka 54 cm Vyrobené v Nemecku Táto autosedačka ponúka: sedenie sa odklápa dopredu, umožňuje lepší prístup a prehľad pre ľahkú inštaláciu bezpečnostného pásu LS (light system) - svetelný a zvukový ukazovateľ správneho zapnutia pásov Kupovane za 249 €