inzercia, predaj, predám, bazár

Autosedacka Touragoo

Kategória: Autosedačky

Za symbolicku sladkost pre deti a odvoz, starsia autosedacka, 9-25 kg, polohovatelna, upinanie na pas. Este urcite posluzi, plne funkcna, staci trosku vycistit, povlak je pratelny.
Autosedacka Touragoo
Podobné inzeráty
TOURAGOO  Wind Chili Pepper  autosedačka 9-25 kg
Autosedačka TOURAGOO Predám ako NOVÚ autosedačku TOURAGOO vo výbornom stave. Wind Chili Pepper autosedačka od 5kg - do 25kg POPIS Vlastnosti Váhová kategória: 9-25 kg, I-II.Testované podľa noriem Európskej únieSystém pripevnenia: pásy auta sú vedené pred dieťaťom, s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta, do 15 kg tým pripevňujeme autosedačku (dovtedy dieťa drží vnútorný bezpečnostný pás sedačky)Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo autaNastavenie uhlu sklonu vo viacerých stupňochNaklopiteľné počas jazdyObsahuje vložku eliminujúcu statickú energiuVybavenie: bepečnostná spona, mäkká vymedzovacia vložka na hlavičku, vymedzovacia vložkaUpevnenie dieťaťa: bezpečnostný pás auta, vnútorný bezpečnostný pásPraktický bezpečnostný pás: 5 bodový, centrálny uťahovací pásMateriál poťahu: polyesterOdnímateľný poťah, čistenie: ručné pranieKategória: I - II.
Autosedačka 0-12kg
Predám detskú autosedačka Maxi Cosi + family fix Kupovaná nová v autorizovanom v obchode, cena komplet bola vyše 350e Popis produktu Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix + základňa Family Fix Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix s nastaviteľnou hĺbkou sedu a zvýšenou ochranou pred bočnými nárazmi Najlepšie autosedačka podľa testov ADAC Bezpečnosť Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix je určená pre deti od 0 do 13kg (skupina 0+). Táto autosedačka pre najmenšie deti je vybavená zvýšenou ochranou pri bočnom náraze Z ďalších bezpečnostných prvkov menujme možnosť inštalácie pomocou systému IsoFix V kombinácii so základňou Maxi-Cosi patrí Maxi-Cosi CabrioFix medzi najbezpečnejšie autosedačky na trhu Ako prvý na svete získala v nezávislých testoch spoločnosti ADAC päť hviezdičiek Norma EÚ: ECE R44 / 04 Testy ADAC: 5 hviezdičiek Komfort Maxi-Cosi CabrioFix je extra priestranná autosedačka vybavená regulátorom uhla sedenia Túto výplň možno použiť pre najmenšie deti Akonáhle začnú rásť, možno ju z autosedačky vybrať a zväčšiť priestor pre väčšie dieťa Malým deťom iste príde vhod aj výplň na hlavičku zabraňujúce voľnému nakláňanie hlavičky malých detí Slnečná strieška je integrovaná v zadnej časti autosedačky Je tak vždy pri ruke a nestratí sa Pre prenášanie autosedačky Maxi-Cosi CabrioFix je určené ergonomicky tvarované madlo V prípade potreby možno do malého úložného priestoru v zadnej časti uložiť drobnosti pre bábätko Poťah autosedačky možno úplne odňať a prať Kombinácia s kočíkmi Autosedačku Maxi-Cosi CabrioFix možno použiť v kombinácii s nasledujúcimi kočíkmi: iCandy, Mima, Maxi-Cosi, Quinny, Bébé Confort, Mutsy, Bugaboo, Stokke Upevnenie do automobilu Autosedačka môže byť uchytená do automobilu pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu, alebo systém IsoFix Základňa na upevnenie autosedačky Maxi-Cosi CabrioFix (od narodenia do 12 mesiacov) Základňa Maxi-Cosi FamilyFix sa inštaluje do vozidla pomocou systému ISOFIX. Základňa je vybavená elektronickou kontrolou správnej inštalácie a v prípade nesprávnej montáže vás upozorní svetlom a zvukom. Základňa je vybavená opornou nohou, ktorá zabraňuje „zaboreniu“ sedadla v prípade nehody. Vďaka opornej nohe je základňa a autosedačka ešte stabilnejšia. Autosedačka sa rýchlo a jednoducho pripevní k základni pomocou technológie Click-and-Go. Základňa umožňuje 5 nastaviteľných polôh sedadla (od sedenia po ležanie). Ak systém ISOFIX nie je vo vozidle k dispozícii, túto základňu nemožno použiť Špecifikácia: hmotnosť: 6,85 kg rozmery (v x h x š
Predám autosedačku s isofix-om 15-36kg Touragoo Go
Predám autosedačku kategórie 15-36kg značky Touragoo Go s vyklápacím mechanizmom na pre možnosť upevnenia aj na isofix. Viac info: Len osobný odber v Lábe alebo Bratislave.
Autosedačka CARETERO Mokki/Arro/Mundo VIAC FARIEB
Predám nepoužívané, zabalené autosedačky .Možný aj osobný odber . MOKKI: 120eur MUNDO : 130eur Detská autosedačka Mokki Caretero originálneho tvaru, otočná o 360 °, postavená na pevnej konštrukcii, pre váhovú kategóriu 0-36 kg. Vďaka otočnému sedadlu bude zmena polohy v smere jazdy, alebo proti smeru jazdy, rovnako ako uloženie dieťaťa do autosedačky ešte jednoduchšie. Ak je autosedačka pripevnená v smere jazdy isofixom a pásom Top Tether, nie je možné autosedačku otáčať o 360°. Možnosť otáčania autosedačky o 360° je možné v prípade, ak je autosedačka pripevnená proti smeru jazdy. Mokki je všestranná, pohodlná a bezpečná voľba pre deti všetkých vekových kategórií. Autosedačka má snímateľný poťah a je homologovaná podľa normy ECE R44 / 04. Charakteristika: - možnosť použitia v smere aj proti smeru jazdy - pre deti s váhou od 0 do 36 kg (skupina 0 +, I, II, III) - inštalácia proti smeru jazdy (0-13 kg - ISOFIX a pásy), alebo v smere jazdy (9-18 kg - ISOFIX TopTether a / 15 - 36 kg - ISOFIX a pásy), - sedadlo otočné o 360 °, mení pozíciu vzhľadom na smer jazdy - 3 polohy sklonu - 5-bodové bezpečnostné pásy - regulovateľná výška opierky hlavy - odnímateľná redukčná vložka pre bábätká, vyrobená z vzdušných materiálov - vystuženie SPS (Side Protection System - bočný ochranný systém) - nový, vylepšený poťah pre ešte väčšie pohodlie počas cestovania - pohodlnejšie nastaviteľná opierka hlavy s mäkkým vankúšikom - pevná konštrukcia - regulácia ramenných pásov, ktoré možno demontovať a použiť pásy v aute - snímateľný poťah, ktorý možno prať v práčke - moderný dizajn kombinujúci estetiku s funkčnosťou - homologovaná podľa normy ECE R44 / 04. - váha cca 9,6 kg - vonkajšie rozmery: cca hxšxv 49x44x62 + 10 cm-regulácia opierky hlavy - vnútorné rozmery: cca 29x30 cm ARRO: 129eur Detská autosedačka Caretero Arro je postavená na pevnej konštrukcii, pre váhovú kategóriu 0-36 kg. Je otočná o 360 ° a tým uľahčuje vloženie dieťaťa a zmenu polohy vzhľadom na smer jazdy. Vďaka redukčným vložkám a širokým možnostiam nastavenia (opierka hlavy môže byť predĺžená až o 21 cm) bude autosedačka Arro pohodlným spoločníkom mnohých výletov. Bočné steny majú ďalšie výstuhy absorbujúce energiu nárazu - Systém SIP - ochrana proti bočným nárazom. Autosedačka je homologovaná podľa normy ECE R44 / 04. Charakteristika: - možnosť použitia v smere aj proti smeru jazdy - pre deti s váhou od 0 do 36 kg (skupina 0 +, I, II, III) - inštalácia proti smeru jazdy (0-13 kg - ISOFIX + TopTether alebo pásy), alebo v smere jazdy (9-18 kg - ISOFIX + TopTether alebo pásy / 15 - 36 kg - ISOFIX a pásy), - sedadlo otočné o 360 ° - 3 polohy sklonu - 5-bodové bezpečnostné pásy - regulovateľná výška opierky hlavy - odnímateľná redukčná vložka pre bábätká, vyrobená z príjemných na dotyk materiálov - väčšia a pohodlnejšia nastaviteľná opierka hlavy s mäkkým vankúšikom - pevná konštrukcia
Autosedačka TOURAGOO  Wind Chili Peppe
Predám ako NOVÚ autosedačku TOURAGOO vo výbornom stave. Wind Chili Pepper autosedačka 9-25 kg POPIS Vlastnosti Váhová kategória: 9-25 kg, I-II.Testované podľa noriem Európskej únieSystém pripevnenia: pásy auta sú vedené pred dieťaťom, s 3 bodovým bezpečnostným pásom auta, do 15 kg tým pripevňujeme autosedačku (dovtedy dieťa drží vnútorný bezpečnostný pás sedačky)Pripevniteľné: na predné alebo zadné sedadlo autaNastavenie uhlu sklonu vo viacerých stupňochNaklopiteľné počas jazdyObsahuje vložku eliminujúcu statickú energiuVybavenie: bepečnostná spona, mäkká vymedzovacia vložka na hlavičku, vymedzovacia vložkaUpevnenie dieťaťa: bezpečnostný pás auta, vnútorný bezpečnostný pásPraktický bezpečnostný pás: 5 bodový, centrálny uťahovací pásMateriál poťahu: polyesterOdnímateľný poťah, čistenie: ručné pranieKategória: I - II.
Detská autosedacka Touragoo
Detská autosedačka zn. Touragoo nosnosť 9-25kg.