inzercia, predaj, predám, bazár

Autovanička Nuna CARI next

Kategória: Kočíky

Predávame pol roka používanú autovaničku, bezchybný stav. Pridám k tomu antirefluxný vankuš. Veľká spokojnosť ak s dieťaťom viac cestujete určite bezpečnejšie a pohodlnejšie ako vajíčko PC 350€
Len osobný odber

CARI

Bezpečná - autovanička presahuje nároky najnovšej schvaľovacej normy i-Size a zároveň prešla rozsiahlymi crash testami vysoko nad rámec povinných skúšok podľa prísnych požiadaviek značky Nuna, tak aby bolo isté, že obstojí za každej nepriaznivej situácie. Pevná inštalácia so základňou Nuna Base Next a tlmiaci materiál EPP zaručí maximálne bezpečie na všetkých vašich cestách za dokonalého pohodlia dieťaťa.
Komfortná - Cari next zaisťuje najvyšší možný komfort novorodenca pri cestách automobilom. Vanička ponúka celkom plochú pozíciu chrbta, čo je pre dieťa pri cestovaní tá najvhodnejšia poloha z hľadiska vývoja chrbtice. Navyše jediným materiálom, ktorý sa dostane do kontaktu s pokožkou dieťaťa je prírodná organická bavlna tej najvyššej kvality s certifikáciou GOTS™.
Kompatibilná - Cari next je kompatibilná so všetkými kočíkmi Nuna, na ktoré možno nasadiť hlbokú vaničku. Inštalácia vo vozidle prebieha pomocou základne Nuna Base Next, na ktorú možno nasadiť i ďalšu špičkovoú autosedačku Todl next a vy tak môžete využívať bázu ďalšie cca 3 roky.

kľúčové vlastnosti:

autovanička schválená podľa ECE R129/03 (i-Size) pre deti od 40 - 70 cm (do 9 kg)
neuveriteľne ľahká, len 3,6 kg
i cez nízku váhu je veľmi bezpečná vďaka unikátnemu využitiu vysoko pevnej škrupiny s výplňami z EPP, ktorá tlmí energiu nárazu
inštalácia výhradne pomocou systému ISOFIX na základňu Nuna Base Next (dokupuje sa samostatne)
dokonalá poloha pre cestovanie, dieťa je celkom v ľahu, ideálna najmä v prípade, že jazdíte dlhé trasy
trojbodové pásy s polstrovaním
luxusná kožená rukoväť s možnosťou polohovania
odnímateľná, priestranná strieška s ventiláciou a ochranou UPF 50+
luxusná clona Dream Drape™ s magnetickým upevnením
skrytá priehradka na drobnosti
vložka pre novorodenca a matrac z prírodnej bavlny s certifikáciou GOTS™
veľmi pevná inštalácia systémom True Lock™ poteší jednoduchým upevnením vo vozidle
vzpera na základni zabraňuje rotácii autosedačky v prípade nárazu
oporná noha na základni so zabudovanou deformačnou zónou pohlcuje energiu nárazu
nánožník a poťah matraca možno jednoducho zložiť a vyprať v pračke
Autovanička Nuna CARI next
Podobné inzeráty
Kočík nuna mixx next a vajíčko s izofixom Nuna pipa next
Predám kočík trojkombinaciu značky Nuna mixx next s vajíčkom Nuna pipa next aj s izofixom. Kočík je v bezchybnom stave ,ľahko ovládateľný a skladateľny. Vajíčko sa dá pripojiť na podvozok pomocou adaptérov a má aj zabudovanú slnečnú clonu. Hlboká vanička má takisto zabudovanú slnečnú clonu a vetranie na strieške.K hlbokej aj športovej časti je nánožník aj kryt proti dažďu. Športová časť je otočná v oboch smeroch a má nosnosť až do 22kg. V prípade záujmu pridám ku kočíku aj tašku na kočík a dve plachty do hlbokej vaničky. Uprednostňujem osobný odber v Bratislave Ružinov.
Bugaboo Cameleon 3 Plus adaptéry Nuna/Cybex/Maxi Cosi
Predám adaptéry Bugaboo Cameleon 3 Plus BUGABOO Cameleon Pomocou týchto adaptérov môžete na kočík Bugaboo Cameleon nasadiť autosedačky: Bugaboo Turtle by Nuna Bugaboo Turtle Air by Nuna Cybex Cloud Z® Nuna Pipa Lite® Nuna Pipa Lite LX® Cybex Aton M i Size® BeSafe iZi Go Modular® Kiddy Evolution Pro2® Maxi-Cosi Pebble® Maxi-Cosi Pebble Plus® Cybex Aton Q® Nuna Pipa Icon® Cybex Aton 5® Cybex Aton Q i-Size® BeSafe iZi Go X1® Adaptéry možno použiť na modely Bugaboo Cameleon 2 a Cameleon 3. Pre porovnanie: Osobný odber NR alebo ZM. Poprípade poštou na dobierku.
Kočík Nuna Mixx Next Granite
Ponúkam na predaj kvalitný kombinovaný kočík Nuna Mixx Next. Kočík je v top stave, bez väčších poškodení (má malé škrabance na kolieskach, konštrukcia je bez škrabancov) Kočík bol používaný 1 rok a ma ešte záruku do 15.11.2023. Je to veľmi skladný, praktický kočík, ktorý zvládne aj horší teren. Pri serióznom jednaní dohoda možná. Prikladám link o jeho podrobnom popise:
Jane muum + autovanicka
Ponúkam na predaj kočík značky Jane Muum Matrix s autovaničkou Matrix Light 2. Kočík pozostáva z nasledovného: 1.autovanička Matrix Light 2 je jediná na trhu,ktorá ponúka možnosť prevozu dieťaťa v úplnom ľahu(veľmi dobrá na dlhé trasy alebo častý prevoz). V aute sa pripevní pomocou bezpečnostných pásov a zaberá dve miesta na zadnom sedadle vozidla. Pomocou systému Profix sa ľahko pripevní na konštrukciu kočíka. Autovanička sa dá dať aj do pozície sed čiže porastie s dieťaťom. Hmotnostne je určená od 0- 13kg. 2.športová časť kočíka - chrbtova opierka sa dá nastaviť do 4 polôh. Samotná konštrukcia kočíka je veľmi ľahká a po zložení zaberá minimum miesta. Najlepšie osobný odber Zvolen alebo Michalovce Dohoda možná
Adaptéry Bugaboo
Predám adaptery Bugaboo. Pomocou týchto adaptérov môžete na kočík Bugaboo nasadiť autosedačky: Bugaboo Turtle by Nuna Cybex Cloud Z® Nuna Pipa Lite® Nuna Pipa Lite LX® Nuna Arra® Cybex Aton M i Size® BeSafe iZi Go Modular® Kiddy Evolution Pro2® Maxi-Cosi Pebble® Maxi-Cosi Pebble Plus® Cybex Aton Q® Cybex Cloud Q® Nuna Pipa Icon® Cybex Aton 5® Cybex Aton Q i-Size® BeSafe iZi Go X1® Kompatibilné s: Bugaboo Buffalo Bugaboo Lynx Bugaboo Fox Bugaboo Fox 2 Bugaboo Fox 3
Kočík Nuna mixx next 2021
Dobrý deň predám kočík značky Nuna mixx next 2021, kočiar ma minimálne 3 škrabance ktoré nie je takmer vôbec vidieť (na to som veľký pedant). O kočiar bolo pravidelne starane! Kúpený 02/2022 používaný od 06/2022 ale na striedačku s iným kočiarom! Záruka do 02/2024 V cene je zahrnutý podvozok, vanička, športová časť, plaštenka na vaničku, plaštenka na športovú časť, nanožik na vaničku, nanožnik na športovú časť, originál NUNA držiak na pohár a adaptéry na vajíčko Kočiar nemá problém prejsť žiaden terén, športová časť nebola použitá ani raz nakoľko malý ma 7 mesiacov stále sa vojde do vaničky a športový kočiar mame iný. Výhodou vaničky je že je veľmi dlhá dá sa dlho používať, a taktiež všita clona proti vetru alebo slnku u nás mala 100%-tne využitie. Športová časť ma super dlhu striešku ktorá sa dá predlžovať zipsom.