inzercia, predaj, predám, bazár

Avent ohrievač na mlieko

Kategória: Kojenecké potreby

Pár krát použitý, plne funkčný
Avent ohrievač na mlieko
Podobné inzeráty
Philips Avent Premium ohrievač fliaš
Plne funkčný, málo používaný. Ohrievač fliaš s inteligentnými senzormi teploty Rýchle a bezpečné rozmrazenie pokrmov Ideálny aj na tuhú stravu Jednoduché čistenie ohrievača fliaš Udrží ohriate jedlo teplé až 60min. Philips Avent SCF358/00 je vhodný aj na fľaše iných výrobcov. Elektrický ohrievač fliaš od značky Philips Avent Premium predstavuje rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie mlieka a detskej stravy. Funkcia rovnomerný ohrev ohreje fľašu s objemom 150 ml už za do 3 minúty. Zároveň inteligentný snímač teploty jednoduchým stlačením tlačidla zahrieva obsah na požadovanú teplotu. Svetelná kontrola ukáže, kedy je materské mlieko zohriate a akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, udržuje mlieko zohriate až hodinu. Elektrický ohrievač fliaš od značky Philips Avent Premium je kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš. Kupovany min. roku, takze este v zaruke. Doklad o kupe k dispozicii. Cena plus poštovné
Philips AVENT SCF355 Ohrievač fliaš
Ohrievač fliaš Philips Avent SCF355/07 zaistí jednoduché a rýchle ohrievanie mlieka alebo detských príkrmov. Mlieko zohreje rovnomerne a rýchlo len za tri minúty. Vďaka stálej cirkulácii mlieka počas ohrevu nedochádza k nerovnomernému ohrievaniu a nemusíte sa báť príliš horúcich miest. Ohrievač na fľaše Philips Avent SCF355/07 vám tiež umožní rýchlo a šetrne rozmraziť zamrazené mlieko alebo príkrmy. Vďaka funkcii udržiavania teploty bude mlieko alebo príkrm vždy teplé a pripravené na použitie. Ohrievač mlieka je kompatibilný so všetkými fľašami Philips Avent. Výhodou ohrievača je aj intuitívne ovládanie a jednoduché čistenie po skončení ohrievania. Krátko používané, bez poškodení, plne funkčné, ako nové. Pôvodná cena 35,90€.
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - cena spol
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - cena spolu: 5 Eur, nové, zabalené Avent vrchná časť z pohárika/ fľašky s náustkom: Philips Avent Hrnček pre prvé dúšky Premium 200ml, modrá - mám 2ks k dispozícii. Používané veľmi málo, pár krát. Cena za kus: 3 Eurá. Sedia na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku k ním nepredávam, pretože mala obrázok tučniaka a dcéra z nej pila mlieko s vrchnákom s cumlíkom :-) Avent vrchná časť z fľašky/pohárika s náustkom: Hrnček s mäkkým náustkom Philips Avent, 9m+, 300ml, modrý SCF802/01 Používané veľmi málo, pár krát. Cena: 3 Eurá. Sedí na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku modrej farby nepredávam, tú dcéra používala s cumlíkom ako fľašku na mlieko. Modrá NUK First Choice Fľaša na učenie 150 ml - nové. Cena: 6 Eur Držiak na fľašku DM, 0,3 Eur Cumlíky: - Bibs, kaučukový cumlík pre novorodenca, len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Cena: 2 Eurá - Canpol Babies, 0-6mes.- len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Silikónový. V tme svieti. Ortodontický, nie je symetrický (je taký akoby zahnutý, môžem odfotiť). Cena: 2 Eurá Hryzátka: po 0,5 Eur za kus. Hrnček, ktorý sa prevažuje, na učenie pitia: pridám k nákupu zdarma. Ťažšie sa otvára, pretože sa na ňom zlomila taká malá plastová časť za ktorú sa otváral, a tak treba ručne lyžičkou /vidličkou atď. podvihnúť vrchnák.
Odsávačka mlieka Philips Avent Ultra Comfort
Predám elektrickú odsávačku mlieka Philips Avent Ultra Comfort. Plne funkčná bez akýchkoľvek poškodení. K odsávačke ponúkam bohaté príslušenstvo: -10 ks stohovateľnych nádob s vrchnákmi na mlieko Avent -15 ks nových sáčkov na mlieko do mrazničky Avent -1 ks nová mala plastová fľaša Avent s dudlom -1ks veľká sklenená flasa Avent -2 ks nové dudle Avent Klasik -2 balenia nové prsné vložky Avent -8 ks nových, opakovateľne používateľných kapsičiek na príkrm TWISTSHAKE Osobný odber Klasov alebo posielam po úhrade na účet Packetou (3,3€). Pôvodná cena (len odsávačky) 139€
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - cena spol
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - PREDANÉ Avent vrchná časť z pohárika/ fľašky s náustkom: Philips Avent Hrnček pre prvé dúšky Premium 200ml, modrá - mám 2ks k dispozícii. Používané veľmi málo, pár krát. Cena za kus: 3 Eurá. Sedia na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku k ním nepredávam, pretože mala obrázok tučniaka a dcéra z nej pila mlieko s vrchnákom s cumlíkom :-) Avent vrchná časť z fľašky/pohárika s náustkom: Hrnček s mäkkým náustkom Philips Avent, 9m+, 300ml, modrý SCF802/01 Používané veľmi málo, pár krát. Cena: 3 Eurá. Sedí na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku modrej farby nepredávam, tú dcéra používala s cumlíkom ako fľašku na mlieko. Modrá NUK First Choice Fľaša na učenie 150 ml - nové. Cena: 6 Eur Cumlíky: - Bibs, kaučukový cumlík pre novorodenca, len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Cena: 2 Eurá - Canpol Babies, 0-6mes.- len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Silikónový. V tme svieti. Ortodontický, nie je symetrický (je taký akoby zahnutý, môžem odfotiť). Cena: 2 Eurá Hryzátka: po 0,5 Eur za kus. Hrnček, ktorý sa prevažuje, na učenie pitia: pridám k nákupu zdarma. Ťažšie sa otvára, pretože sa na ňom zlomila taká malá plastová časť za ktorú sa otváral, a tak treba ručne lyžičkou /vidličkou atď. podvihnúť vrchnák.
Ohrievač fliaš Babymoov Nutri Smart
Predám ohrievač dojčenských fliaš Babymoov Nutri Smart, kúpený dňa 04.07.2022 za 50 € na . Záruka platí do 07/2024. Ohrievač je nový, nepoužitý, len rozbalený, v perfektnom stave, bez akýchkoľvek vád. Ohrievač nebol použitý, nakoľko sme používali ohrievač zn. Beurer. Je k nemu adaptér 230V, adaptér do auta 12V, príslušenstvo na ponor fľaše, originál krabica, dokumenty, doklad z (záručný list). Parametre: intuitívny ohrievač - zadaním množstva mlieka alebo príkrmu na ohriatie a jeho východiskovej teploty (izbová teplota, chladené alebo mrazené) Nutri Smart automaticky ponúkne správnu dobu ohrevu uchováva živiny materského mlieka - režim "vodnej kúpeľe" (pri max. teplote 65°C) šetrne ohreje materské mlieko, aby sa zachovali jeho nutričné ​​hodnoty veľmi rýchly - ohreje 65ml vody na 37°C za iba 80 sekúnd prenosný - môžete si ohrievač vziať kamkoľvek, môžete ho používať nielen doma, ale aj v aute programovateľný - spustenie ihneď alebo s odloženým štartom (15 minút až 12 hodín) - ideálny spoločník na noc, rovnako ako pre prípravu fľaštičky hneď ráno viacúčelový a univerzálny ohrieva dojčenské mlieko, dojčenské fľaštičky a príkrmy udržuje teplo rozmrazuje vhodný pre všetky typy dojčenských fliaš, pohárov s príkrmami aj sáčkov na materské mlieko s maximálnym priemerom 8cm materiál - polypropylén bez ABS / BPA rozmer - 12cm x 13cm x 16,5cm Viac info: Inzerát je aktuálny do zmazania! Cena je pevná. Dôvod predaja: Nové a nevyužité. V prípade záujmu ma kontaktuje e-mailom alebo volajte. Preferujem osobný odber podľa dohody, resp. zaslanie cez Packetu alebo Slovenskou poštou!