inzercia, predaj, predám, bazár

Baby Born oblečenie jazdecká súprava

Kategória: Hračky

Zapf creation Baby Born oblečenie jazdecká súprava

Štýlové oblečenie pre malú jazdkyňu Baby Born. Sada obsahuje Kabátik so všitou košielkou, nohavice, čižmy, priľbu, paličku, , kefu pre koníýba hrebeň pre bábiku. Jezdecká súprava obsahuje 2v1 kombináciu trička a saka.
Baby Born miluje kone. Čo potrebuje malý jokej? Samozrejme jazdeckú súpravu.
Vhodné pre deti od 3 rokov.

Oblečenie pre baby born bábiku 42 cm
Hrané ale v zachovalom stave.
Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám.
Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
Baby Born oblečenie jazdecká súprava
Podobné inzeráty
Baby born s čarovným cumlíkom
Predám bábiku baby born chlapček s čarovným cumlíkom... úplne nová, ešte neotvorená. Dcéra dostala 2 rovnaké darčeky. Cena: 49,99€. Viem doložiť aj doklad o kúpe (bloček). Najlepšie osobný odber v PO. Bližší popis: BABY born s kúzelným cumlíkom. S 10 realistickými funkciami pre veľa zábavy. Funkcia kúzelného cumlíka (otváranie a zatváranie očí) funguje iba s bábikami BABY born s kúzelným cumlíkom. Kúzelný cumlík možno použiť aj ako bežný cumlík pre všetky bábiky BABY born veľkosti 43 cm. Funguje bez batérií. Rôzne hry s bábikou BABY born povzbudzujú detskú predstavivosť a bolo preukázané, že podporujú rozvoj sociálnych zručností a hodnôt ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia. Bábika BABY born s kúzelným cumlíkom, chlapček, 43 cm, má na sebe body a čiapočku. Súčasťou balenia je nočník, plienka, tanier s lyžičkou, porcia kašičky, fľaštička, kúzelný cumlík, rodný list pre bábiku a náramky priateľstva pre bábiku a jej malú mamičku. Vhodné pre deti od 3 rokov.
BABY born Súprava na skúter a okuliare s čelenkou
Aby bola Baby born vždy upravená a oblečená na každú príležitosť vhodne a vkusne, v jej výbave nemôže chýbať originálne oblečenie na skúter. BABY born Oblečenie na skúter je ďalšia sada pôvabných a úplne realisticky prevedených módnych doplnkov, ktorý môžete zaobstarať vášmu malému dievčatku pre jej bábiku. Štýlový komplet oblečenia na skúter pre bábiku Baby born sa skladá z bundy, legín a topánočiek. Slušivá kožená bunda s asymetrickým zipsom je ušitá na mieru každej malej parádnice. Má ružovú farbu a pri jazde na skútri je jednoducho nevyhnutná. K rockerskej bunde dokonale pasujú legíny s výraznou pestrofarebnou potlačou. Sadu završujú úžasné, svetlo modré tenisky vyšperkované malými krídlami po stranách. Súprava módneho oblečenia na skúter je určená pre bábiky BABY born vo veľkosti 43 cm. K súprave pridaná čelenka a okuliare. Hrané no v peknom zachovalom stave.Okuliare už ajú škrabančeky. Cena a predaj spolu. Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
REZERVOVANE Baby born babika+toaleta+príslušenstvo
Bábika Baby born Anabell s príslušenstvom - toaleta Baby born, nočník Baby born, fľaštičky Baby born plus kočík inej značky. Predaj a cena spolu, iba Osobný odber v Pezinku
Bábika BABY Born My First Love s pesničkou
ZAPF CREATION - Bábika BABY Born My First Love s pesničkou 30 cm plyšová Hraná už popraskaná potlač. Bábika BABY Born My First Love s pesničkou 822517, výrobca Zapf Creation. Mäkučká bábika, ktorá navyše spieva! BABY born First Love s pesničkou spieva roztomilú pesničku pre najmenších: ak stlačíte bábike obe ruky naraz, začne spievať príjemnú pesničku, ak stlačíte srdiečko na brušku bábiky, budete počuť uspávanku. BABY born First Love s pesničkou je oblečená do fialkových dupačiek s kapucňou. Celé telíčko a dokonca aj zadná časť hlavičky sú krásne mäkké.Vhoná na hranie, maznanie, zaspávanie a ako prvá bábika pre "hru na mamičku". Telíčko bábiky, končatiny a zadná časť hlavičky sú ušité zo zamatovej látky s mäkkou výplňou. Veľkosť bábiky: 30 cm.Pre deti od 1 roka.Na chrbátiku sa á vypnuť . Cena 8 eur. Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
Oblečenie pre bábiku Baby Annabell
Predám oblečenie pre bábiku Baby Annabell 1.Dupačky Baby Annabell Baby Annabell Dupačky výrobca Zapf Creation Parádne dupačky pre bábiku Baby Annabell Mäkké a príjemné dupačky . Ružové s obrázkom ovečky. Oblečenie je určené pre bábikuBaby Annabell o veľkosti 46 cm 2.Oblečenie pre Baby Annabell Sophiu aj s čelenkou, ktoré mala Zapf Creation Baby Annabell Sophia 43 cm. Oblečenie hrané aj prané čo samozrejme vidieť. Gumičky už sú není take stiahnuté na nohách ako za nova Suchý zips drží super. 3.Župan a capačky pre Baby Annabell Hrané celkom zachovalé až na rohu na župane má flaky už nam to v tom stave prišlo od inej mamičky. Samozrejme som to dva krát oprala nezišlo to. Pofotené. Pre bábiku cca 46 cm 4.Baby Annabell tričko Hrané aj prané. Určené pre bábiku Baby Annabell o veľkosti 46 cm PREDAVAM LEN SPOLU. Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
BABY born Súprava pre princeznú
BABY born Súprava pre princeznú Nádherné princeznovské šaty pre bábiku BABY born (43 cm) v ktorých bude bábika BABY born všade neprehliadnuteľná. Šaty majú naberané rukávy a vpredu nariasenú spodničku.Súčasťou sú črievičky, princeznovská ýba nahrdelník. Vhodné pre bábiky o veľkosť: 43 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. Hrané v zachovalom stave. Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.