inzercia, predaj, predám, bazár

Babybjörn Ležadlo BLISS Midnight blue cotton Tmavomodra

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predam lehatko Babybjorn v kralovskej modrej farbe. V oblasti hlavicky a noh je farba jemne vyblednuta.
Mozny osobny odber Bernolakovo alebo Bratislava, pripadne poslem postou

#Babybjorn detske lehatko /bouncer / lezadlo / detska hojdacka
Babybjörn Ležadlo BLISS Midnight blue cotton Tmavomodra
Podobné inzeráty
Ležadlo na hojdanie Babybjorn BLISS bouncer ružové
BabyBjörn húpacie ležadlo BLISS cotton je ergonomické ležadlo s prirodzeným hojdaním. Pre deti od narodenia do cca 2 rokov veku. Ľahké (2,3 kg), s prateľným poťahom, variant cotton – tkaná bavlna. Bezpečné, testované, polohovateľné Ležadlo používané cca. 1,5 roka - naše dvojičky si ich veľmi obľúbili :-) Používaná iba jedna strana, plne funkčné, bez poškodenia, iba s bežnými známkami opotrebovania (máme aj druhé rovnaké, ak zoberiete obe na cene sa určite dohodneme)
Ležadlo Babybjorn BLISS ružové - vhodné do 2 r.
BabyBjörn húpacie ležadlo BLISS cotton je ergonomické ležadlo s prirodzeným hojdaním. Pre deti od narodenia do cca 2 rokov veku. Ľahké (2,3 kg), s prateľným poťahom, variant cotton – tkaná bavlna. Bezpečné, testované, polohovateľné Ležadlo na húpanie používané cca. 1,5 roka - naše dvojičky si ich veľmi obľúbili :-) Používaná iba jedna strana, plne funkčné, bez poškodenia, iba s bežnými známkami opotrebovania (máme aj druhé rovnaké, ak zoberiete obe na cene sa určite dohodneme)
Lehatko Babyjorn BLISS cotton staroružová farba
BabyBjörn Ležadlo BLISS cotton je ergonomické ležadlo s prirodzeným hojdaním. Pre deti od narodenia do cca 2 rokov veku. Ľahké (2,3 kg), s prateľným poťahom, variant cotton – tkaná bavlna. Bezpečné, testované, polohovateľné Lehatko je síce po dvoch deťoch, ale pouzivane oboma len minimálne. Používali sme ho v skorom veku bábätiek. Od cca pol roka sme ho nevyužívali. Je ale vhodný až do veku dvoch rokov dieťatka.
Babybjörn Ležadlo BLISS Sand grey cotton + hračka
Predám ergonomické Babybjörn Ležadlo BLISS Sand grey cotton minimálne používané vrátane originálnej hračky aj s komplet balením a návodmi. Super vecička pre detičky do 13kg.
BABYBJORN lehátko Bouncer Bliss - Old Rose Cotton
Predam lehatko Babybjorn v ruzovej farbe. Cena lehatka Babybjorn 130€, spolu s hrackou Babybjorn 150€, inak samostatne iba hracka cena 25€. Mozny osobny odber Bernolakovo alebo Bratislava, pripadne poslem postou #Babybjorn detske lehatko /bouncer / lezadlo / detska hojdacka
Babybjörn lezadlo
Predam zanovne lezadlo babybjörn BLISS anthracide cotton + babybjörn drevennu hracku.cena noveho 250e. Aktualna cena 130e.