inzercia, predaj, predám, bazár

Badabulle - parný varič a mixér

Kategória: Kojenecké potreby

Predám nášho pomocníka :) Multifunkčný prístroj B-Easy značky Badabulle. Je praktickým pomocníkom pri príprave príkrmov a jedla pre vaše dieťatko :) Naparí a rozmixuje podľa potreby. Možnosť odberu v KE alebo PO
Badabulle - parný varič a mixér
Podobné inzeráty
Parný hrniec a mixér badabulle
Predám parný hrniec a mixér, používaný pár mesiacov. Zvlášť nádoba na parenie, dá sa pridať aj druhé poschodie. Zvlášť mixér, dajú sa použiť súčasne. Parná nádobka mi z umývačky vyliezla trochu ako keby zakalena a naspodu dierok na parenie sú mikroprasklinky, nevšimla som si, ci to tam bolo od novoty alebo sa to stalo mne. Na funkčnosť to vôbec nemá vplyv. Všetko je nafotene. Poprípade rada ešte pofotim.
Parný varič a mixér Tommee Tippee
Predám veľmi málo používaný parný varič a mixer v jednom. Top stav ako nový. Parní hrniec a mixér v jednom umožňuje zdravo uvariť pokrm v pare a následne ho v rovnakej nádobe rozmixovať. Prístroj umožňuje nasledujúce tri varianty nastavenia: doba varenia + doba mixovania – po skončení varenia prístroj hotové suroviny automaticky rozmixuje doba varenia – po skončení varenia môžete hotové suroviny použiť nerozmixované alebo pokračovať nastavením doby mixovania doba mixovania – ak chcete suroviny iba rozmixovať bez predchádzajúceho cyklu varenia Podľa veku dieťaťa môžete suroviny nastavením dĺžky mixovania rozmixovať na jemnú hladkú kašu alebo na hrubšiu štruktúru s kúskami. Keď sa dieťa naučí dobre hrýzť, dá sa prístroj ďalej používať pre zdravé varenie v pare aj bez mixovania.
Parný varič Bada Bulle
Predám plne funkčný parný varič Badabulle. 4 v 1 varenie nad parou, mixovanie, rozmrazovanie, zahrievanie. Výhodou je, že sa dá naparovat zelenina a zároveň v spodnej časti pripraviť ryžu/ cestoviny. Veľký pomocník pri príprave prikrmov.
Beaba babycook parny varic + mixer
Predam parny varic + mixer jedla pre babatka. Je plne funkcny, bez chyby ci prasknutia. Nadoba je zo skla. Viac detailnych foto poslem ak je treba. Po dohode mozny dovoz do BA.
Béaba Parný varič + mixér BABYCOOK Neo Eucalyptu
Dobrý deň predám Béaba Parný varič + mixér BABYCOOK Neo Eucalyptus, ako nový používaný minimálne , k tomu pridám odvápňovač BEaba a taktiež nádobku na mixovanú stravu. Cena 100,- pri rýchlom jednaní zľava.
Predám Beaba Parný varič + mixér BABYCOOK Neo Night Blue.
Predám Beaba Parný varič + mixér BABYCOOK Neo Night Blue. Ako nový , v ideálnom stave