inzercia, predaj, predám, bazár

Balíček č. 68

Kategória: Ostatné oblečenie

Darujem spolu 3ks oblečenia vo veľkosti 68, veľmi dobrý stav, skoro nenosené. 2x polover, 1x gate. Posielam po pripísaní poštovného na účet.
Balíček č. 68
Podobné inzeráty
Balík oblečenia pre chlapca
Väčší balíček mix oblečenia pre chlapčeka, veľkosti 92-98, obuv veľkosť 25-26. Skoro všetko sú to vecičky v top stave, nosené len v škôlke, košele na fotenie. Značky sú rôzne -Pepco,Lupilu,Sinsay,Zarakids, Takko. Balíček obsahuje: 1x tenisky,2x sandálky,1x nevyteplene gumáky s blikajucou pätou, 2x tenšia čiapka, 2x teplý nákrčník, 1x prechodná maskáčova bunda, 1x vyteplená vesta, 1x elegantný svetrík,2x košeľa/polokošeľa krátky rukáv, 1x košeľa dlhý rukáv, 7x tričko krátky rukáv,5x tričko dlhý rukáv,1x vyteplené rifle, 2x vyteplené tepláčky,1x tenšie tepláčky. Cena za komplet balíček je 25€+poštovné. Osobný odber nie je možný, keďže som pracovne väčšinou mimo KE. Viem balíček poslať kuriérom alebo poštou,aj na dobierku.
Balíček chlapčenského oblecenia
Ponúkam na predaj balíček chlapčenského oblečenia veľkosť 74.Balicek obsahuje overál, bundičku, zateplené nohavice.. Všetko vhodné na zimu.. Cena 12+poštovné.
Mix oblečenia balík 80-86 chlapčenské
Balíček oblečenia pre chlapcov na 12-18 mesiace , balíček obsahuje mikiny, tričká dlhý rukáv, tepláky a pyžamko , balíček za 8€ dobierkou už neposielam
Nové veci pre bábätko-dievča (9ks)-letné veci (62)
Predám balíček nových vecí pre bábätko - dievčatko. Balíček obsahuje 9 kusov: - cumlík Avent, - cumlík Baby Farlin, - prsný klobúčik Canpol babies, - novorodenecké ružové ponožky a rukavičky, - 3ks ponožiek, - 1ks ponožiek Bepathen, - 1ks teplé protišmykové ponožky. + dievčenský letný balíček - riflové kraťase, tričko s krátkym rukávom, klobúčik. Veľkosť 62. Osobný odber Trnava, pošlem aj poštou (+poštovné).
Krásny balíček, veľ 74/80
Balíček dievčenského oblečenia, všetko veľkosť 74/80, vecičky sú ako nové, v top stave, ani jedno tričko nemá flaky, žmolky. Balíček obsahuje 2 šaty, 4 nohavice, 1 svetrík na gombíky, 1 bundička na zips, 3body s dlhým rukávom, 18 tričiek (2 z toho sú hrubšie). K balíčku dávam plus pančušky, ktoré sme spolu s tým nosili. Na dobierku neposielam!
chlapčenský balíček na 6-12 mes
darujem chlapčenský balíček na 6-12 mes. balíček obsahuje jesenu bundicku, ponozky, hračky,nohavice, trička, body,topanocky,ciapka, topanocky. za symbolickych 10 eur.