inzercia, predaj, predám, bazár

Balíček zimných dievcenskych nádherných veci

Kategória: Komplety

Predám krásny balíček zimných veci, ktoré obsahujú to čo zima potrebuje. Súpravy zateplené , kabatik, čiapka , satocky na zimu , vesta mayoral
Značka veci je F&f, H&M a mayoral
Velkostne 98
Balíček zimných dievcenskych nádherných veci
Podobné inzeráty
BALÍČEK ZIMNÝCH DOEVCENSKYCH VECI VEL.98
Balíček nádherných zimných veci , používaných ale v zachovalom stave. Bunda s kožušinkou nejde zapnúť zips ale da sa opraviť bez problémov . Bunda je veľmi tepla ( značka I love milk) Žltá bunda je značka F&F . Veci väčšinou obsahujú značky mayoral, H&M a F&f a 2 trička Pepco Čiapky PUMA, F&F a ONLY Všetko je veľkosť 98
Balík dievčenských letných vecí, veľ.128, 13ks/10e
Balík dievčenských letných vecí, veľ.128, 13ks/10e
Balík dievčenských letných vecí, veľkosť 128/134,  13ks/10€
Balík dievčenských letných vecí, veľkosť 128/134, 13ks/10€
Balíček vecí pre dievčatko
Pekný deň prajem , predávam po dcérke vecičky , mám veci pofotené aj ako balíčky ,ceny sú primerané ,doslova kus za 0.50€ alebo 1.20€ , viem sa na cenách dohodnúť ,ak zakúpite viac kusov *Veľmi veľa nových/nenosených ,resp. nesadla veľkosť. Všetky vecičky v ToP stave ! * *Značky ako- brendon,f&f,pepco,zara,reserved,next,kanz, Brendon,lupilu ,H&M atď... * Veľkosti od Newborn do 86 * Mám aj zavinovačky/perinky + zavinovačku do vajíčka/autosedačky + spací vak NOVÝ! (dcéra sa dodnes nechce prikrývať) Capačky , čiapky, rukavičky pre batoľatá , rôzne sety ,zavinovacie tričká/bodyčká aj NOSIČ ERGO LILIPUTI S FOLK.VZOROM PONUKU POŠLEM DO SPRÁVY Prosím , píšte len tí čo máte vážny záujem ! Fotiek je veľmi veľa Foto na upútanie Uvedená cena je za maxi balíček, avšak máte záujem iba o konkrétne veci alebo menšie balíčky ,ceny napíšem do správ. Nemám problém ísť s cenou dole pri kúpe viac vecí, pokiaľ je druhá strana slušná !
Balíček oblečenia č. 86
Predám lacno balíček oblečenia veľ. 86 pre dievčatko. Všetko top stav, nosené veľmi málo. Balíček obsahuje: Mikinu na zips, Mikinu dlhšiu k leginkam, legíny, pulovrik-rolacik, tričko. Satocky sú už predané.
Balíček oblečenia pre chlapca (0-4) mesiacov
Dobrý deň, predám balíček oblečenia pre novorodenca - chlapca (56,62 veľkosť / 0-4 mesiace). Niektoré nosené zriedkavo a niektoré len opraté a ožehlené. Ak si objednáte tento balíček, tak pridám darček navyše.:) Poštovné 3€. Možný osobný odber v Bratislave.