inzercia, predaj, predám, bazár

Balik detského oblečenia

Kategória: Mikiny a svetre

Posúvam oblečenie po dcérke pre dievčatko vo velkosti 98/104, Tenisky Nike velkost 23,5 s uvedenou vnutornou dlzkou 13 cm. Oblečenie je vhodne na prechodné obdobie a je v peknom nosenom stave 6 bodov z 10 a to najmä, že farby sú po praní o odtien bledšie. Inak je oblecenie nepoškodene, bez flakov, farby su nezaprane, biela mikinka je krasna snehovo biela. Tenisky su stale krasne, stielka je pri clenkoch trochu natrhnuta avsak ori beznom noseni to ani nie je vidiet.
Balik obsahuje:
1 biela mikinka na zips hello kitty H&M
2 plysove mikinky s flitrami H&M, mäkkučke prijemne, dcérka ich zboznovala nosit
3 tricka s dlhym rukavom
1 teplaciky
2 bavlnene pyzamka, nohavice maju patent
1 biele Nike tenisky
Plus vzdy pribalim este nieco navyse ako darcek.

Cena je spolu za balik. Postovne podla vyberu je potrebne priratat k cene. Na dobierku posielam v pripade uhrady postovneho vopred na ucet. Osobny odber je mozny v Žiline.
Balik detského oblečenia
Podobné inzeráty
Predám balík detského oblečenia veľ. 98 až 104
Predám balík detského oblečenia veľkosť 98 až 104. Balík obsahuje: - tričká s dlhým a krátkym rukávom 2x - nohavice menchesterové 2x a tepláky 2x - mikiny aj nové 4x - tielka 3x - pyžamá 2x - bundu zn Ferrari - čiapky 2x Balík obsahuje rôzne značky napr Rebel, H&M, Primark, pepco, adidas ... Cena 20 eur Osobný odber Ba Petržalka V prípade záujmu zaslania poštou plus poštovné.
Predám balík jarného detského oblečenia veľ 104- 110
Predám balík jarného detského oblečenia veľ 104- 110. Balík obsahuje tričká krátky rukáv, slávnostnú košeľu s dlhým rukávom mikiny aj s kapucňou,tepláky, čiapky. Spolu 17 kusov. Značky ako Rebel, Primark, Mango, H&M, Lidl. Niektoré veci sú nové. Osobný odber BA 5 v prípade zaslania poštou plus poštovné.
Predám balík detského značkového oblečenia
Predám balík detského oblečenia pre dievčatko veľkosť 68-74. Ako nové. Len osobný odber v Martine.
Predám balík oblečenia (veľa veci nových)
Na fotke nieje všetko. Je to iba ukážka oblečenia. Predám balík oblečenia od narodenia do čísla 92. Balik obsahuje : dvoje úplne nové cizmicky, botasky adidas, nové rifle, nová baranica, ciapky, tričká, mikiny, tepláky, papučky úplne nové, 2krat bunda, vianocne sveter, jesenny overal, atď Predávam to iba ako balík. Najlepšie osobný odber v Poprade. Ale viem poslať poštou po pripísaný peňazí na účet
Balík oblečenia pre chlapca, 110-116
Predám balík oblečenia pre chlapca, veľ. 110-116, značky H&M, Lupilu, Reserved, Dopo Dopo, C&A. Balík obsahuje: ➡️ 3 tričká s krátkym rukávom, 1 tričko s dlhým rukávom, 1 tielkové tričko ➡️ 3 biele nátelníky ➡️ 2 súpravy tričko + kraťasy ➡️ 3 kraťasy ➡️ 2 mikiny ➡️ 2 tepláky ➡️ 2 košele ➡️ 1 pyžamo s dlhým rukávom ➡️ 2 čiapky, 1 klobúk Spolu 25 ks oblečenia, cena 0,50€ za ks, prípadne spolu ako balík 11€. Osobný odber Žilina-Vlčince alebo môžem poslať poštou.
Balík oblečenia pre chlapca, veľ. 98-104
Predám veľký balík oblečenia pre chlapca, veľkosť 98-104, značky Antony, Richelieu, Lupilu, H&M, Dopo Dopo, Little Kids. Balík obsahuje: ➡️ Župan s motívom Spiderman ➡️ 2 tričká s krátkym rukávom, 1 tričko s dlhým rukávom, 1 tielko ➡️ 2 svetre, 1 pletená vesta, 4 mikiny ➡️ 1 nohavice na traky, 3 tepláky, 3 rifle ➡️ 3 pyžamá dlhé, 2 pyžamá krátke, 1 pyžamo overálové ➡️ 2 rukavice, 2 šály, 2ks slipky (nové) Spolu 35ks oblečenia, cena za 1ks 0,50€, prípadne ako balík 15€. Osobný odber Žilina-Vlčince alebo môžem poslať poštou.