inzercia, predaj, predám, bazár

Balík oblečenia pre dievčatko

Kategória: Komplety

Balík veľkosti 62-68 obsahuje 13x overal, 11x legíny/tepláky, 2x nohavice na traky, 6x tričko s dlhým rukávom, 10x body s dlhým rukávom, 4x svetrík, 1x tričko, 1x suknička, 2x šaty, 8x pančuchy, 1x plavky, 4x čelenka, 1x tenká čiapka, 1x teplý overal prechodný, 1x overal bez rukávov. Sú to nosené veci, niektoré bez známok používania, niektoré už len na donosenie (zopár kúskov má fľaky ktoré nejdú vyprať).
Balík oblečenia pre dievčatko
Podobné inzeráty
Balik detskeho oblecenia pre slecny velkost S-36
Ponukam na predaj balik detskeho oblecenia pre mlade slecny vo velkosti S-36. Oblecenie je vo velmi dobrom stave, niektore kusy neboli vobec nosene. Poslem aj postou. Cena bez postovneho. Balik obsahuje 18 kusov oblecenia a to: Ponukam na predaj balik detskeho oblecenia pre mlade slecny vo velkosti S-36. Oblecenie je vo velmi dobrom stave, niektore kusy neboli vobec nosene. Poslem aj postou. Cena bez postovneho. Balik obsahuje 18 kusov oblecenia a to: 1 saty 1 balerinky 36 1 softshellova bunda 1 sveter 1 nohavicove pyzamo 1 pulover 2 podprsenky 5 nohavic 1 tielko bez ramienok 2 pancuchy 2 tricka kratky rukav
Balík značkového oblečenia pre bábätko- dievčatko
Štartovací balík oblečenia pre zimné bábätko- dievčatko, veľkosť 50-56, pekný minimálne nosený stav Balík obsahuje 3x body Next 3x farebné čiapočky Next 1x kvietkovane pyžamko NEXT newborn 2x čiapočka do pôrodnice, krémová a sivá 2x pyžamko LINDEX, vel.56, na zips 1x svetrík Fred &Flo up to 1 mth 1x mikina Newbie modrá 2-4 mesiace 1x mikina oranžová Fred&Flo, zateplená, up to 3 mths Spolu za celý balík 49 eur, predávam len ako balík. Cena je, myslím, férová, kto nakupuje v LINDEXE alebo objednáva cez e-shop Next vie, koľko stojí len jedno pyžamo... (Ku každej zásielke pribalujem darček grátis)
Balik oblecenia pre dievcatko, vel.134/140
Predam balik oblecenia pre dievcatko, vel.134-140.Balik obsahuje sveter bez zapinania, mikinu so zapinanim na zips, kratku crop top mikinu, tmavomodre leginky, tenku ciapku a 2x tricko s dlhym rukavom.Veci nie su poskodene, su bez skvrn.Cena je za cely balik, bez postovneho.
Balik oblecenia pre dievcatko 0-3.mesiace
Predam balik oblecenia pre dievcatko-vsetko co je na 1.fotke. Vacsina veci je malo nosena alebo nenosena. Balik obsahuje : Bundicku s kapucou F@F Capacky 2pary nenosene Next Novoredenecke rukavicky 2pary nenosene Next 2leginky 1polodupacky Next 3 nenosenych opalovaciek Next Body s dlhym rukavom 5kusov Pyzamka Next 7kusov Pyzamka C&A 3kusy Pyzamka 2next a 1Pepco Pyzanka Next 2kusy 5 ciapociek 1tricko+dupacky na traky 1 overal Kik Mast na bradavky nepouzita Postolky nepouzite Vsetko nosila dcera od narodenia do 2,5 mesiaca Na dobierku neposielam,vecicky sa daju pozriet v Ruzinove. Pripadne sa dohodnut a vybrat si...
Predám balík oblečenia pre dievčatko
Predám balík oblečenia pre dievčatko od 0 do cca 1,5-2 roky. Oblečenie je v top stave, predám len ako balik, cena 50 eur plus poštovné. V prípade záujmu prosím volať na t.č..
Balik oblečenia na 3-5 rokov viac ako 50ks
Ponukam na predaj velky balik oblečenia pre dievčatko, zimné aj letné oblečenie, plus topánočky. Niektoré veci su velmi malo nosené a niektoré poslužia iba na donosenie resp.na doma...balik obsahuje 4x overal, množstvo nohavic, teplakov a legin, kratasky, sukne, saty, tricka dlhy a kratky rukav, mikiny, bundu, vestu, plavky, ciapky... viac ako 50ks oblečenia.....nemam problem poslat kurierom, v ramci Ba a Ds doveziem.