inzercia, predaj, predám, bazár

Balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 62-68

Kategória: Nohavice, kraťasy a tepláky

Predám balík oblečenia pre dievčatko, niektoré veci sú nové, niektoré TOP STAV, niektoré už len na donosenie. Cena je symbolická, za všetko si predstavujem 35€ + poštovné, alebo osobný odber HC.
Balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 62-68
Podobné inzeráty
Letný balík oblečenia dievčatko 134-140
Predám letný balík oblečenia pre dievčatko vo veľkosti 134-140. Balík obsahuje 12x kratasy, 2x dlhé legíny, 4x trojstrvrtove legíny, 5x krátke tričko - niektoré tričká úplne nové s visackou. Cena za celý balik 35eur..
Balík oblečenia pre dievča - veľkosť 68-74 (6-9M)
Predám balík oblečenia pre dievčatko - Prechodná bunda, Vesta, Rifľová bunda, Rifľová tenká bunda, Mikiny, Svetre, Tričká tenké s dlhým rukávom, Tričká s krátkym rukávom, Body s dlhým rukávom, Body s krátkym rukávom, Zajačiková bunda, Legíny, Tepláky, Capačky, Kraťasy, Šaty letné, Pyžamká, Klobúky, Šaty rifľové na traky, Kraťasy rifľové na traky. Všetko vo veľkosti 68-74 (6-9M), v balíku je viac ako 60 ks oblečenia. Možnosť kúpiť celý balík alebo jednotlivo. Pre detailné foto mi môžete poslať e-mail alebo napísať na WhatsApp. Cena komplet za všetko = 35 EUR Odber - Osobne (Veľké Úľany) alebo Poštou/Packetou (Poštovné sa platí vopred)
balík oblečenia pre dievčatko
Predám balík oblečenia pre dievčatko, väčšina veľkosť 92
Balík oblečenia pre dievčatko 92,98
Predám balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 92,98 cena 20€+poštovné
Balík oblečenia pre dievčatko 0 až 12 mesiacov
Balík oblečenia pre dievčatko 0 až 12 mesiacov , len osobný odber Bratislava Petržalka , cena za všetko spolu
Balík značkového oblečenia pre chlapca - Veľkosť 62 (3-6M)
Predám balík značkového oblečenia pre chlapca - značky: H&M, Lindex, Reserved, Zara, Next. Všetko vo veľkosti 62 (3-6M), v balíku je 23 ks oblečenia. Možnosť kúpiť celý balík alebo jednotlivo. Pre detailné foto mi môžete poslať e-mail alebo napísať na WhatsApp. Cena komplet za všetko = 25 EUR Odber - Osobne (Veľké Úľany) alebo Poštou/Packetou (Poštovné sa platí vopred)