inzercia, predaj, predám, bazár

Balík overalov pre chlapčeka

Kategória: Body, dupačky a overaly

Predám balík overalov na spanie a velurových overalov pre chlapčeka, veľkosť 56, 59 aaž 62, vhodné pre novorodenca do cca 3m. Preferujem osobný odber Trnava/okolie.
Balík overalov pre chlapčeka
Podobné inzeráty
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu
Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu 68
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti
Balík letných veci pre chlapčeka veľ. 74/80
Balík letných veci pre chlapčeka veľ. 74/80 (viac je 80). Obsahuje 24 ks za 25€ (1,04€/ks). V balíku je 6ks kraťasov, 2 body s kr.rukávom, 6ks tričiek s kr.rukávom, 5ks overalov, 3 klobúky a ďalšie.
Balík 0-6 mesiacov, 62 a 68 pre chlapčeka
Predám veľký balík oblečenia pre chlapčeka v top stave. Vo veľkosti 62 obsahuje: 5 ks body s dlhým rukávom 2 súpravy 4 ks natelnikov 2 ks pančušiek 1 ks dupačky Vo veľkosti 68 obsahuje: 8 ks Next overalov na spanie 2 ks elegantných nohavíc 1 ks košeľa 3 ks elegantných svetríkov 3ks mikín 2ks súprav 2ks rifle 3 ks body s dlhým rukávom 1 ks tepláky 2 ks overaly na spanie 2ks zimné kombinézy/overaly 1ks prechodný overal Viac fotiek môžem poslať v prípade záujmu.
Balík letných veci pre chlapčeka veľ. 74/80
Balík letných veci pre chlapčeka veľ. 74/80 (viac je 80). Obsahuje 24 ks za 24€ (1€/ks). V balíku je 6ks kraťasov, 2 body s kr.rukávom, 6ks tričiek s kr.rukávom, 5ks overalov, 3 klobúky a ďalšie.
Balík 0-9mesiacov č. 62, 68 a 74 pre chlapčeka
Predám veľký balík oblečenia pre chlapčeka v top stave. Veľkosť 62: 5 ks body s dlhým rukávom 2 súpravy 4 ks natelnikov 2 ks pančušiek 1 ks dupačky Veľkosť 68: 8 ks Next overalov na spanie 2 ks elegantných nohavíc 1 ks košeľa 3 ks elegantných svetríkov 3ks mikín 2ks súprav 2ks rifle 3 ks body s dlhým rukávom 1 ks tepláky 2 ks overaly na spanie 2ks zimné kombinézy/overaly 1ks prechodný overal Veľkosť 74: 16ks teplákov 5 ks body s dlhým rukávom 3 ks svetríkov 1 vestička 1 ks rifle na traky 2 ks overal Cena za všetko spolu 30€