inzercia, predaj, predám, bazár

Balík značkových kožúškov 0-3 m

Kategória: Kombinézy

Predám 2 krásne kombinézy (NEXT a George) a 2 kabátiky (NEXT a Early Days) veľkosť 0-3 m ako balík za 20€ plus pošta alebo osobne MT
Balík značkových kožúškov 0-3 m
Podobné inzeráty
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko
Predám balík oblečenia na zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 23€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x plyšový hrubý overal na zimu (68) 1x plyšový tenší overal (74 ale veľkostne rovnaký ako ostatné veľ. 68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.
Balík oblečenia pre 6mes.-2ročného chlapca
Ponúkam balík oblečenia, všetko v top stave. Balík obsahuje bodinká, mikiny, svetríky, kombinézu - teplučkú z vnútornej strany kižušinkova, na 2 zipsy, takže umožňuje jednoduché obliekanie, sofshelova modrá bunda s kapucňou, topánočky veľkosť 23 značky Firetrap. Veci sú kvalitné značiek H&M, F&F, Reserved.
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko + grátis hrubá deka
Predám balík oblečenia na zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 12€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko + grátis hrubá deka
Predám balík oblečenia na jar/jeseň/zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 12€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.
Zimná kombinéza + iné oblečenie v. 74-80
Predám chlapčenskú zimnú kombinézu (overal) zn. F&F veľ. 74 pre deti vo veku 6-9 mesiacov. Po jednom dieťati, vo výbornom stave. K tomu oblečenie: Body, 3 x veľ. 74 Body, 1 x veľ. 80 Súprava tepláky a tričko s dlhým rukávom, 1 x veľ. 74 Tepláky, 1 x veľ. 74 Sveter, 1 x veľ. 74/80 Osobný odber v Prešove alebo poštou (cena za listovú zásielku 2 €, doporučený list 3,10 €, balík na poštu 3,60 €, balík na adresu 4,50 €). Prosím, kontaktovať iba na e-mail.
Balík oblečenia pre dievčatko 74 - jeseň - zima
Predám balík oblečenie !jeseň-zima" po dcérka,všetko veľkosť 74: - kombinéza do kočíka - biela bunda zn. Coccodrillo - ružová vesta - waflový overal Zara - úplne nový s vysačkou - hrubý pletený svetrík - mikina s kapucňou - tenký svetík - zimná čiapka tmavošedá - pridám ešte legínky, pančušky Gugenino a ponožky. Osobné prevzatia BA Satré Mesto alebo Zásielkovňa