inzercia, predaj, predám, bazár

Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen

Kategória: Slúchadlá

Predám zánovné bluetooth slúchadlá značky Bang & Olufsen model Beoplay H9 3rd Gen.
Slúchadlá boli používané niečo cez pár mesiacov. Na fotkách vidno známky používania, nie sú nejako poškodené len náušníky sú celkom opotrebované.
K slúchadlám není príslušenstvo ani balenie.
Cena: 250€
Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene ešte dohodnúť. Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen
Podobné inzeráty
Bang & Olufsen Beoplay H95
Predam Bang & Olufsen Beoplay H95 Nove 2 roky zaruka. Beoplay H95 - adaptívne ANC bezdrôtové slúchadlá Oslavujeme 95 rokov dedičstva v oblasti zvuku, dizajnu a remeselnej dokonalosti. Slúchadlá Beoplay H95 sú vyrobené pre maximálny posluchový zážitok s dlhotrvajúcim komfortom a efektívnym aktívnym potlačením šumu. Od roku 1925 je naše dedičstvo archivované. V Beoplay H95 je obsiahnutých 95 rokov inšpirácie, tvorby a inovácií. Naše slúchadlá, vyladené poprednými akustickými inžiniermi v priemysle sú vyrobené z tých najlepších materiálov a ponúkajú náš zatiaľ najpohodlnejší poslucháčsky zážitok. Úplne nové Adaptívne ANC - Beoplay H95 ponúkajú výnimočnú kvlitu zvuku vďaka úplne novým titánovým meničom a našim zatiaľ najvyspelejším Adaptívnym ANC. Ponorte sa do čistého zvuku a podmanivého ticha, keď vkročíte do svojej súkromnej zvukovej kulisy. Adaptívne aktívne potlačenie hluku sa prispôsobí vášmu prostrediu a zaistí vám tak úplné ponorenie sa do hudby, hovorov alebo úplného ticha počas cestovania, spoznávania alebo relaxácie. Zvuk - S dvomi úplne novými titánovými meničmi a patentovaným procesorom BANG & OLUFSEN na digitálne spracovanie zvuku (DSP), vytvorili naši uznávaní akustický inžinieri bezkonkurenčné bezdrôtové počúvanie. Najnovšia bezdrôtová technológia zaisťuje, že slúchadlá H95 môžete používať nepretržite až 38 hodín. Komfort - Slúchadlá Beoplay H95 sú vyrobené z prvotriednych materiálov. Sú určené na dlhodobé nosenie a vylepšujú zážitok z oválnych náušníkov, jemnej jahňacej kože a tvárnej pamäťovej peny. Vynikajúco sa prispôsobia tvaru a poskytnú nič nerušiaci zážitok z počúvania. H95 poskytujú dokonalú rovnováhu medzi estetikou a výkonom. Výber špičkových materiálov je vybraný tak, aby pozdvihol všetky aspekty interakcie - od presných otáčacích hliníkových ciferníkov na kryte, až po magneticky odnímateľné náušníky, ktoré odhaľujú nádherne spracované púzdro reproduktora. Beoplay H95 sú vylepšené elegantným skladacím dizajnom. Robustné pevné puzdro uloží vaše slúchadlá do luxusného bezpečia, keď cestujete a prežívate život naplno. 
NOVÉ našlapané slúchadla BANG & OLUFSEN E8 3rd gen.
NOVÉ našlapané slúchadla BANG & OLUFSEN E8 3rd gen. Predám čisto nové bluetoothové slúchadlá BANG & OLUFSEN E8 3rd gen. vo farbe Grey Mist spolu s krabicou, nabíjacím púzdrom, káblom a štuplami. Všetko čisto nové, ako to prišlo, bez známok používania. Sluchadlá sú vhodné pre každého, kto si chce vychutnať svoju obľúbenú hudbu za pomoci kvalitnej technológie a moderného sound-dizajnu vyvynutého jednou z najlepších firiem v oblasti audia. Podrobnosti: - Rýchle bezdrôtové nabíjanie Qi (možnosť dobíjať pomocou akejkoľvek bezdrôtovej nabíjačky) - Výdrž až 35 hodín (7 hodín slúchadlá + 4 cykly nabíjania pomocou puzdra) - Kompaktná konštrukcia drží aj v menších ušiach - Bluetooth 5.1 s kodekmi AAC a aptX slúchadlám poskytuje kvalitné a stabilné pripojenie - Dvojnásobné množstvo mikrofónov pre čisté hovory - Transparency mód (Jedným kliknutím na slúchadlá do uší Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 umožní kontakt s okolitým svetom. Mieru priepustnosti zvuku si môžete jednoducho upraviť v aplikácii. Opätovným kliknutím sa vrátite späť na počúvanie hudby.) Používanie: Dôvod predaja: ani raz som ich nepoužil, nepotrebujem ich. Kupoval som ich dávnejšie na Alze za 299€. Predávam za 199€. Fotky som fotil ja. Inzerát je platný do zmazania.
Nové slúchadla BANG & OLUFSEN E8 3rd gen.
NOVÉ našlapané slúchadla BANG & OLUFSEN E8 3rd gen. Predám čisto nové bluetoothové slúchadlá BANG & OLUFSEN E8 3rd gen. vo farbe Grey Mist spolu s krabicou, nabíjacím púzdrom, káblom a štuplami. Všetko čisto nové, ako to prišlo, bez známok používania. Sluchadlá sú vhodné pre každého, kto si chce vychutnať svoju obľúbenú hudbu za pomoci kvalitnej technológie a moderného sound-dizajnu vyvynutého jednou z najlepších firiem v oblasti audia. Podrobnosti: - Rýchle bezdrôtové nabíjanie Qi (možnosť dobíjať pomocou akejkoľvek bezdrôtovej nabíjačky) - Výdrž až 35 hodín (7 hodín slúchadlá + 4 cykly nabíjania pomocou puzdra) - Kompaktná konštrukcia drží aj v menších ušiach - Bluetooth 5.1 s kodekmi AAC a aptX slúchadlám poskytuje kvalitné a stabilné pripojenie - Dvojnásobné množstvo mikrofónov pre čisté hovory - Transparency mód (Jedným kliknutím na slúchadlá do uší Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 umožní kontakt s okolitým svetom. Mieru priepustnosti zvuku si môžete jednoducho upraviť v aplikácii. Opätovným kliknutím sa vrátite späť na počúvanie hudby.) Používanie: Môžete si ich prísť pokojne aj vyskúšať. Dôvod predaja: nesedia mi presne v ušiach. Kupoval som ich pre polrokm na Alze za 349€. Predávam za 199€. Inzerát je platný do zmazania.
Bang & Olufsen E6 Motion sluchadla NOVE
Predam sluchadla Bang Olufsen E6 Motion, biela farba, uplne nove s 2 rocnou zarukou, kupene v NAY v aprily 2023. Mozne poslat postou vramci Slovenska. Komplet balenie + blok je samozrejmostou. Športové bezdrôtové slúchadlá do uší Bang & Olufsen Beoplay E6 Motion v sivom grafitovom farebnom prevedení prinášajú pohodlie a bohatý zvuk, vďaka ktorému budete môcť počúvať hudbu vo vysokej kvalite nech už sa nachádzate kdekoľvek. Špecifikom je inteligentná funkcia nabíjania (ktorá vám umožní nabíjať slúchadlá, keď ich používate) a odolnosť proti potu, prachu a striekajúcej vode s certifikátom IP54, takže sa nemusíte obávať ani tréningu v zlom počasí. Komfort a bezpečné nosenie zaistia rôzne ušné koncovky, no poteší aj prítomnosť odolného kábla, na ktorom sa nachádzajú prehľadné ovládacie tlačidlá. Disponujú integrovanou batériou, ktorá zabezpečí až 5 hodín prevádzky na jedno nabitie, a vstavaným mikrofónom na jednoduché hands-free vybavovanie telefonátov. Bezdrôtový zvuk Bang & Olufsen Vďaka kombinácii jemne vyladenej akustiky, dizajnu a ergonómie ponúkajú slúchadlá bohatý zvuk a sú určené pre dynamický a aktívny životný štýl. Vďaka širokej škále koncoviek do uší je možné si slúchadlá pohodlne prispôsobiť. Taktiež sa vyznačujú krásnymi a odolnými materiálmi, ktoré vám umožnia byť štýlovo aktívni, kedykoľvek sa vám to hodí. Pohodlné a prispôsobiteľné Skvele padnúce slúchadlá poskytujú lepší zvukový a basový výkon, ale pretože sú všetky uši odlišné, v balení nájdete aj ušné koncovky (4 páry silikónových koncoviek (XS, S, M, L), 3 páry silikónových koncoviek na uši (S, M, L), penové špičky Comply (M)), ktoré vám zaručia bezpečné a pohodlné nosenie, čo je ideálne riešenie pre aktívne každodenné použitie. Odolné voči striekajúcej vode a prachu Slúchadlá sú vyrobené z prvotriednych materiálov s opracovanou hliníkovou doskou pripevnenou na kryte slúchadiel. Samotný kryt je navrhnutý tak, aby odolával potu a vlhkosti, ako aj opotrebovaniu. Je vyrobený z textúrovanej gumy a polyméru. Technické vlastnosti Pasívne potlačenie hluku Priemer ovládača 6,4 mm Frekvenčný rozsah 20 – 22 000 Hz Impedancia 16 Ohm Prispôsobiteľný zvukový ekvalizér (predvoľby sa dajú prispôsobiť pomocou aplikácie Bang & Olufsen Ušné nástavce: 4 páry silikónových koncoviek (XS, S, M, L), 3 páry silikónových koncoviek na uši (S, M, L), penové špičky Comply (M) IP54 – odolnosť voči prachu a striekajúcej vode/potu 5 hodín prehrávania pri strednej hlasitosti
NOVÉ našlapané slúchadla BANG & OLUFSEN E8 3rd gen.
Predám čisto nové bluetoothové slúchadlá BANG & OLUFSEN E8 3rd gen. vo farbe Grey Mist spolu s krabicou, nabíjacím púzdrom, káblom a štuplami. Všetko čisto nové, ako to prišlo, bez známok používania. Sluchadlá sú vhodné pre každého, kto si chce vychutnať svoju obľúbenú hudbu za pomoci kvalitnej technológie a moderného sound-dizajnu vyvynutého jednou z najlepších firiem v oblasti audia. Podrobnosti: - Rýchle bezdrôtové nabíjanie Qi (možnosť dobíjať pomocou akejkoľvek bezdrôtovej nabíjačky) - Výdrž až 35 hodín (7 hodín slúchadlá + 4 cykly nabíjania pomocou puzdra) - Kompaktná konštrukcia drží aj v menších ušiach - Bluetooth 5.1 s kodekmi AAC a aptX slúchadlám poskytuje kvalitné a stabilné pripojenie - Dvojnásobné množstvo mikrofónov pre čisté hovory - Transparency mód (Jedným kliknutím na slúchadlá do uší Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 umožní kontakt s okolitým svetom. Mieru priepustnosti zvuku si môžete jednoducho upraviť v aplikácii. Opätovným kliknutím sa vrátite späť na počúvanie hudby.) Používanie: Dôvod predaja: ani raz som ich nepoužil, nepotrebujem ich. Kupoval som ich dávnejšie na Alze za 349€. Predávam za 219€. Fotky sú pravé. Inzerát je platný do zmazania.
Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen
Predám zánovné bluetooth slúchadlá značky Bang & Olufsen model Beoplay H9 3rd Gen. Slúchadlá boli používané niečo cez pár mesiacov. Na fotkách vidno známky používania, nie sú nejako poškodené len náušníky sú celkom opotrebované. K slúchadlám není príslušenstvo ani balenie. Cena: 270€ Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene ešte dohodnúť. Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.