inzercia, predaj, predám, bazár

Barova stolicka

Kategória: Stoličky

Predam tuto barovu stolicku. velmi dobry stav. nemam pre nu vyuzitie. Pri rychlom jednani viem ist dole s cenou. Len osobny odber.
Barova stolicka
Podobné inzeráty
Barová stolička, 2 ks
Predám 2 ks barových stoličiek, kópia Eames chair, kvalitné prevedenie. Signal ENZO H-1, pôvodná cena 96€, 1 ks za 50€, 2 ks za 90€. Takmer pôvodný stav, málo používané. Barová stolička ENZO H-1 bude skvelo fungovať v bare, kuchyni aj v modernej obývacej izbe. Barová stolička vyzerá pekne ako v klasickom interiéri, tak aj v izbách s moderným dizajnom. Sedadlo a operadlo stoličky sú vyrobené z veľmi odolného plastu. Rám je vyrobený z masívneho bukového dreva a čiernych kovových prvkov, ktoré jej zároveň dodávajú jedinečný dizajn a zaisťujú stabilitu konštrukcie. Barová stolička je modelovaná podľa dnes veľmi módneho škandinávskeho štýlu, vyznačuje sa jednoduchosťou a eleganciou a svojimi farbami sa hodí do každého interiéru.
2x Barova stolicka
Ponukam na predaj 2x barova stolicka Elegantná a nadčasová barová stolička s nohami z masívu farvy dubu, s poťahom v šedej farbe, s chrómovanou tyčou. Š/V/H: 47x101x44 cm Cena 90 eur za 2 kusy
KOKOONDESIGN Ama Barová Stolička, červená
KOKOONDESIGN Ama Barová Stolička je barová stolička vo farebnom vyhotovení červená v rozmere 33 x 33 x 73 cm. Výška sedáku je 56-70 cm.
stolička barová
barova stolicka 6ks barova solička sivy poťah cena je uvadzana bez dph
Barova stolicka IKEA
Stolicka s pohyblivou sedacou castou pre aktivnu chrbticu. Pohodlna barova stolicka. Kupovana v IKEA, original cena 90EUR. Stolicka je vo vynikajucom stave, pouzivana zhruba rok.
NOVÀ Barová stolička Chill
Predám 2x barovù stoličku Chill Rozmer: šírka/výška/hĺbka: 55/106/78/56 cm Pôvodná cena- 149EUR/kus Stolička je nová, nerozbalená, v pôvodnom balení.Cena za jednu: 130 EUR Osobný odber: Dúbravka Link: Zobraziť menej