inzercia, predaj, predám, bazár

Bart Simpson (105 komiksov)

Kategória: Pre mládež

Dobrý deň predávam komiksy Bart Simpson (105 dielov) za cenu 240€ ale cena je možná znížiť dohodou +prosím kontaktovať e-mailom alebo SMS správou
Bart Simpson (105 komiksov)
Podobné inzeráty
Komiks Bart Simpson
Mám na predaj zbierku komiksov Bart Simpson. Cena za všetky 15€ Pošlem aj na dobierku.
Komiks Bart Simpson
Mám na predaj zbierku komiksov Bart Simpson. Cena za všetky 15€ Pošlem aj na dobierku. Volajte , píšte SMS alebo na mail. Inzerát aktuálny do zmazania.
Komiks Bart Simpson
Mám na predaj zbierku komiksov Bart Simpson. Cena za všetky 10€ Pošlem aj na dobierku. Volajte , píšte SMS alebo na mail. Inzerát aktuálny do zmazania.
Zbierka komiksov - Nejmocnejší hrdinové Marvelu
Predám zbierku komiksov zo serie - Nejmocnejší hrdinové Marvelu 1-49. Predám ich len ako celok. Marvel komiks Len osobný odber BA, TT a okolie.
zbierka komiksov Garfield od Jim Davis
Predám zbierku (21 kusov) komiksov Garfield, veľmi zachovalé, kus za (cena sa moze lisit podla zachovalosti, ak je poskodena tak za menej) 3,50€ + poštovné, v prípade zakúpenia viacerých kusov naraz by sme sa vedeli na cene dohodnúť. V prípade zakúpenia všetkých naraz ich dám za cenu 50 + poštovné Prosím, píšte len sms.
S I M P S O N O V I knihy(česká verzia)
❤️ Predám pre fanusikov SIMPSONA knihy SIMPSON,vsetky citane. Niektore top stav, ze mozete dat aj niekomu ako darcek. Nniektore vynikajuci stav. A niektrore uz maju nejake tie chybicky krasy.Vsetko vypisane.Vid aj foto.Ak mas zaujem o casopisy SIMPSON, mam tiez. Klik na mna.Ceny v texte.❎ ------------------------------------------------- 1.)Simpsonovi Komiks k popukání (česky)-vynikajuci stav- 6E 2.)Simpsonovi vrací úder! (česky)-vynikajuci stav-7E 3.)Simpsonovi: Bžunda mrtvého muže(česky)-vynikajuci stav-9E 4.)Simpsonovi Komiksový odvaz(česky)- top stav, mozete dat niekomu aj ako darcek-10E 5.)Simpsonovi Prčou napakovaný potlach-(česky)-top stav, mozete dat niekomu aj ako darcek-10E 6.)Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo (česky)-vynikajuci stav- 5E 7.)Simpsonovi - Čarodějnický speciál - Příběhy ze záhrobí-(česky)-vynikajuci stav-10E 8.)Simpsonovi: Komiksový nářez-(česky)-vynikajuci stav- 6E 9.)Simpsonovi - Koblihová kalamita-(česky) -top stav, mozete dat niekomu aj ako darcek-10E 11.)Simpsonovi: Zuby jektající děsiál-(česky)-vynikajuci stav-7E 12.)Simpsonovi - Velká zlobivá kniha Barta Simpsona (česky)-vynikajuci stav-6E 13.)Simpsonovi Komiksová dupárna (česky)-vynikajuci stav-6E 14.)Velká kniha Barta Simpsona (česky)-vynikajuci stav-6E 15.)Simpsonovi Vyrážejí na cestu (česky)vynikajuci stav-7E 16.)Simpsonovi Libová literární nalejvárna (česky)top stav, mozete dat niekomu aj ako darcek-7E 17.)Simpsonovi - Komiksové šílenství (česky))vynikajuci stav-7E 18.)Simpsonovi Velké rodeo (česky)-niektore strany s pries.izolepou zlepene, taky rozpadajuci sa stav. Inak ok.(česky)-3.5E 19.)Simpsonovi: Komiksový úlet-(česky)-Obal s pries.izolepou zlepeny,inak ok citany stav(česky)-8E 20.)Simpsonovi komiks Promenáda (česky)-niektore strany s pries.izolepou zlepene, taky rozpadajuci sa stav. Inak ok.(česky)-4E 21.)Simpsonovi Čarodějnický speciál -niektore strany s pries.izolepou zlepene, taky rozpadajuci sa stav. Inak ok.(česky)-5E ----------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.