inzercia, predaj, predám, bazár

basgitarista

Kategória: Hudobníci a skupiny

Do rockovej kapely hľadáme hráča na basovú gitaru.
basgitarista
Podobné inzeráty
Basgitarista/gitarista
Hľadá sa basgitarista alebo gitarista do hardrockovej kapely.
Basgitarista hľadá kapelu
Čaute, som basgitarista a hľadám kapelu v BA. Preferujem rock, hard-rock alebo pop-rock. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Basgitarista hľada kapelu/spoluhráčov
Som 28r. Basgitarista ktorý hľadá spoluhráčov som otvorený žánrom, ovládam aj prácu s DAW čiže viem spraviť podklady soudesign a podobne... Napiš a pokecáme :)
Basgitarista hľadá
Som basgitarista s vlastnym vybavenim a hladam (najlepsie zabehnutu) kapelu. Mam niekolko rocne skusennosti s hranim v kapele, taktiez so studiovym nahravanim. Vyrastal som na (uz dnes mrtvom) NU metale, cize rytmicke zanre mam v krvi a je to pocut na mojej tvorbe ale som otvoreny akemukolvek zanru ak budem sucastou kapely ktora je zohrana a vie co chce hrat. Kapelu hladam z okolia Trencina.
Hladame basaka / basacku
Ahojte hladame basaka alebo basacku do rozbehnutej metalovej kapely. Vekovo sme 30+ Vek a uroven zdatnosti nerozhoduje, skor by malo ist o cloveka co jednoducho ma rad muziku, ma vlastne nacinie, zaujem napredovat a mal by zaujem sa bavit muzikou a tiez sa zapojit do tvorby. Mame vlastnu tvorbu, vlastny styl. Mame vlastnu technikou vybavenu skusobnu. Zanerove ladenie: NU Metal, Thrash, Death metal, groove metal + vlastny zaner + ine metalovice... Miesto pachania akustickeho tlaku - Bratislava. Jedina poziadavka: - nadsenie pre muziku a zmysel pre dobru partiu. Zaujemci volajte resp. piste, detaily preberieme. Tesime sa na stretnutie. keys [kapela, basgitara, basak, basgitaristu, basgitarista, basacka, basacku, bass]
Basgitarista
Kapela zháňa hráča na basgitaru, vokál vítaný, ale nie je podmienkou, na víkendové hranie. Hard, pop, rock, a pod.