inzercia, predaj, predám, bazár

Basový aparát s bassgitarou

Kategória: Zvuková technika

Predám Reprobedňu Ashdown MAG410T DEEP, basovú hlavu Kustom KXB200, a basgitaru Stagg, stav je veľmi zachovalý, reprobedňa má 400W, má mohutný zvuk. Vhodné pre začínajúce kapely.
Zdarma obal na basgitaru. Všetky napájacie a ostatné káble v cene, aj trsátka :)
Basový aparát s bassgitarou
Podobné inzeráty
Predám basový aparát Marcbass casa,
Predám basovy aparát Marcbass casa, 8x10,1200watt bedňa, 500watt zosilňovač. Aparát bol kúpený v auguste 2022. Stal 1700eur. Z náhlych dôvodov ho predávam pod cenu. Iba hlupák by ho nekúpil, za tu cenu. Len seriózny záujem.
Ampeg BA-115 Basgitarové kombo
Predám kombo používané na cvičenie a občas malé klubové koncerty. Basgitarové kombo Ampeg BA-115 Basgitarové tranzistorové kombo radu Bassamp. Výkon: 100W, reproduktor: 15" Ampeg Custom, piezo tweeter ovládače: Gain, Master, Bass, Ultra Mid, Treble, 5 polohový prepínač Style, 2 vstupy, RCA vstup, XLR Line-Out, slúchadlový výstup, zabudovaný Limiter, rozmery: 53 x 53 x 39 cm, hmotnosť: 31,3 kg. Tento aparát zo série Bassamp je koncipovaný ako prenosné a rozumne rozmerné, ale vysoko kvalitné a dosť výkonné kombo, ktoré je optimálne pre využitie v skúšobniach alebo na klubových pódiách. Aparát sa skladá z tranzistorového preampu aj powerampu a disponuje výkonom 100W, ktoré do zvuku pretaví jeden 15 palcový reproduktor Ampeg Custom a piezo tweeter. Výhodou je, že kabinet kombá je dizajnovaný tak, aby sa dal sklopiť a zvuk tak smeroval priamo do oblasti počúvania, nie do nôh. Zvukovo ide o veľmi univerzálny aparát. Na ovládacom paneli nájdete dva vstupy, ktoré sú optimalizované tak, aby kombo spolupracovalo čo najlepšie ako s pasívnymi, tak aktívnymi snímačmi. Za nimi sa nachádza ovládač Gain a Master pre nastavenie vybudenia preampu a celkovej hlasitosti, pričom u BA 115 je pred koncovým zosilňovačom zabudovaný limiter, ktorý sa stará o to, aby zvuk bol čistý aj pri najvyšších hlasitostiach. V sekcii určenej pre nastavenie charakteru tónu nájdete klasický 3 pásmový ekvalizér, kde sa nastavujú basy na frevenci 50 Hz, stredy na 500 Hz a výšky na 10 kHz. Okrem EQ sa tu nachádza aj 5 polohový prepínač Style, ktorý mení parametre ekvalizácie. Tento aparát ponúka naozaj široké možnosti nastavenia. Poslednými prvkami na ovládacom paneli je RCA vstup pre zariadenia ako CD alebo mp3 prehrávače, slúchadlový výstup pre tiché cvičenie a symetrický post-EQ XLR Line-out. Ampeg BA-115 je veľmi praktické kombo, ktoré poslúži širokému okruhu používateľov v mnohých situáciách.
Gallien Krueger basgitarove kombo
Ahoj.Predám basgitarove kombo Gallien Krueger mb 210 a MBX 115 reprobednu 200W 210 Modelová řada MB představuje inovaci mezi aparáty Gallien-Krueger MicroBass. Jde o komba, která jsou unikátní svou nízkou váhou, malými rozměry a zároveň dostatečně velkým výkonem a kvalitním zvukem. Díky tomu se skvěle hodí pro baskytaristy, kteří hledají aparát pro hraní s kapelou a zároveň vyžadují jistou mobilitu. Konkrétně MB 210 je aparát disponující 500 Wattovým digitálním zesilovačem, z kterého jde signál do dvou 10 palcových reproduktorů s neodymovými magnety, které jsou doplněny vypnutelnou hornou. Tento model umožňuje připojení externího reproboxu, díky čemuž se sníží celková impedance a výkon stoupne až na 500 Wattů. Samozřejmostí je, že má oddělené vstupy pro aktivní a pasivní nástroje, sluchátkový výstup, aux-vstup a XLR Line-Out. Tyto prvky jsou stejně jako ovladače umístěny na horním panelu. Pro nastavení zvuku je zde nejprve ovladač Gain, který následuje 4 pásmový ekvalizér sestávající z potenciometrů Treble, Hi-Mid, Lo-Mid a Bass. Posledními potenciometry jsou Boost, který pracuje jako post-EQ gain a Master pro nastavení celkové hlasitosti. Na předním panelu se též spínají funkce Contour a Limiter. Gallien Krueger MB 210 je tedy aparát, který je potvrzuje rčení, že v jednoduchosti je síla. Tento poněkud nenápadný aparát Vám totiž nabídne neuvěřitelně mnoho možností. Technické údaje • baskytarové kombo • výkon: 500 W @ 4 Ohm • reproduktor: 2x 10“, neodymové magnety + horna (vypnutelná) • ovládání: Gain, Treble, Hi-Mid, Lo-Mid, Bass, Boost, Master • spínače Contour a Limiter • vstupy pro aktivní a pasivní nástroje • sluchátkový výstup • 3,5 mm Jack aux-in • XLR Line-Out • možnost připojení externího reproboxu (Speakon) • rozměry: 58,42 cm x 48,26 cm x 35,56 cm • váha: 14,97 kg
Basový aparát Phil Jones bass
Predám basový aparát Phil Jones bass, zosilovač PJB M - 500 a box Neo - power. Výborný stav. Dohoda možná
Basový aparát
Predám basový aparát značky Eden viac info volať
Basovy aparat Hartke HA 5500 + VX 410
Predam plne funkcny basovy aparat hrany v skusobni a na par koncertoch. Ma znamky pouzivania, ale nie je to nic dramaticke. Vykon zosilnovaca 500W, v preampe elektronka alebo polovodic, kompresor, graficky eq, celkove korekcie, master volume, efektova slucka, direct out.