inzercia, predaj, predám, bazár

batérie do ručného tyčového vysavača ELECTROLUX

Kategória: Vysávače/Fúkače

Predám dve náhradné batérie do ručného tyčového vysavača Electrolux Model ZB5022 PNC903152333. Jedna bateria je pôvodná 50% výdrže, druhá po repase 80% výdrže. Náš vysavač sa rozbil. Nová batéria stoji cca.90-100 euro. cena za dve 50eur. Pri osobnom odbere darujem pokazený vysavač aj so stojanom na nabíjanie. Uprednostňujem osobný odber, ale pošlem aj na dobierku.
batérie do ručného tyčového vysavača ELECTROLUX
Podobné inzeráty
Filter do vysávača
Predám filtre do tycoveho vysávača Rowenta, nové nepoužité,rozmery: menší priemer 33mm, väčší priemer 74mm, výška 107mm. Objednaný zlý rozmer.
Vysávač Rovus Storm Vac V2
Predám nový nepoužitý vysávač Rovus Storm Vac. Je ideálny na upratovanie celého domu aj rýchle vysávanie, keďže sa okamžite premení z tyčového na ručný vysávač. Je ľahko manévrovateľný, ponúka všetky výhody klasického bezsáčkového vysávača a poradí si s akýmkoľvek neporiadkom od omrviniek po chuchvalce prachu. Výkon/sanie: 500 W/14 kPa Hlučnosť: 82 dB Dĺžka kábla: 5 m Filter: HEPA 10 Objem nádobky: 0,7 L Set obsahuje: •telo vysávača Rovus Storm Vac s HEPA filtrom •tyč •štrbinový nadstavec K vysávaču darujem 2 náhradné filtre.
Tyčovými vysávač PURE Q9
Predám pol roka starý tyčový vysávač, minimálne používaný, nevhodný darček… Info: Electrolux PQ92-ALGS PURE Q9, biela Tyčový vysávač Electrolux PQ92-ALGS PURE Q9 spoľahlivo odstráni až 99,9 % drobných nečistôt a zaistí dokonale čistú domácnosť. Prístroj je vybavený 3 výkonnostnými režimami a 5-stupňovou filtráciou s utesneným systémom pre maximálnu efektivitu. Vysávač disponuje 25,2 V batériou, ktorá zaisťuje dobu prevádzky až 54 minút na plný výkon. Doby vysávania sú, podľa nastaveného režimu, od 15 minút do 55 minút. Počas tohto času pokryje prístroj plochu od 45 do 165 m2. Bohaté príslušenstvo vysávača ponúka štrbinovú hubicu, kefu na prach, BedProPower hubicu s UV+ technológiou, teleskopickú hubicu a jemnú hubicu s mikrovláknom. Nízka hlučnosť Užívajte si plný výkon vysávača s polovičnou úrovňou hluku. Špičková hliníková konštrukcia, hladký priechod vzduchu a tlmič hluku na výfukovom filtri zaručujú maximálnu redukciu hluku. S hlučnosťou 73 dB tak nikdy nevyrušíte ani najmenšieho člena vašej domácnosti pri jeho popoludňajšom spánku. Počas prevádzky oceníte tiež hubicu so 7 LED diódami. Cena 200€, LEN osobný odber Trnava
Robotický vysávač xiaomi
Predám tento vysávač aj s mopom, vysávač je plne funkčný(na normálnych nastaveniach)aj má dostatočnú výdrž batérie len keď sa v aplikácii mi home prepne na turbo tak sa po pár sekundách vypne, používal som ho pol roka a nebol problém. Dôvod predaja kúpa tyčového vysávača. Na cene dohoda možná.
ICON 2602N, 2602D, 2899N Filtre do vysávača - Umývateľné
Súprava filtrov kompatibilná s vysávačmi Bissell Icon Umývateľné a opakovane použiteľné V balení: 2 kusy Doprajte svojmu vysávaču náhradné filtre pre maximalizáciu čistoty u vás doma! Filtre do vysávača by sa mali pravidelne meniť, alebo aspoň čistiť, a to predovšetkým preto, aby zariadenie efektívne fungovalo. Náhradná súprava filtrov je určená pre vysávače Bissell Icon a iste oceníte, že ich nemusíte po pár mesiacoch vyhadzovať a kupovať nové, ale stačí ich len umyť, usušiť a vložiť späť do vysávača. Tak majte neustále čistý domov. Hmotnosť a rozmery: Šírka 100 mm Hĺbka 100 mm Výška 53 mm Vlastnosti: Farba: Čierna, Šedá Kompatibilita: ICON 2602N, 2602D, 2899N Kompatibilita značky: Bissell Výmenná filtračná vložka: Áno Umývateľný: Áno Vhodné pre: Hard floors, Tiles, Wooden floors Typ produktu: Filter Vhodné pre typ vysávačov: Univerzálne
Fúkač / Fukár - HECHT 3000 / 3311 - 2x použitý
Ponúkam na predaj tento Fúkač / Fukár - HECHT 3000 / 3311, ktorý bol použitý 2x a to je aj dôvod predaja, len je v pivnici nevyužitý. Bez známok použitia. Popis HECHT 3000 je výkonný elektrický vysávač lístia s možnosťou prepnutia do režimu fukára. Vysávač poháňa silný elektromotor s príkonom 3000 W, ktorý dosahuje prietok vzduchu až 13 m3 za minútu, rýchlosť vzduchu dosahuje až 275 km/h. vzduchová turbína sa otáča rýchlosťou až 14 000 ot/min. Vysávač je vyrobený z odolných plastov a jeho čistá hmotnosť tak je len 4,4 kg . Táto hmotnosť pri práci však rastie úmerne s tým, ako je 45 litrový textilný vak plnený vysávaným lístím. Aby práca a manipulácia zbytočne nenamáhala ruky, je vysávač na spodnej strane hubice vybavený kolieskami. K telesu vysávača je možné pripnúť jednoramenný popruh, ktorý je súčasťou balenia. Dĺžka popruhu je nastaviteľná, rovnako je nastaviteľné aj pomocné madlo, alebo dĺžka hubice. Vysávač sa ľahko prispôsobí pohodlnému držaniu s ohľadom na výšku postavy obsluhy. Vysypávanie plného vaku sa vykonáva ľahko rozopnutím zipsu na jeho spodnej strane. Jednoduchým prepnutím ovládacej páky na boku vysávača sa z neho stane výkonný fukár. Takto nastavený vysávač využijete napríklad pre sfukovaní lístia na hromadu, použiť ho je možné aj pre vyfúkanie nečistôt a prachu zo zle dostupných miest. Režim vyfukovania je určený aj pre sfukovanie lístia v prípade, keď obsahuje tvrdé predmety (orechy, kamene, vetvičky a pod.), ktoré by pri vysávaní mohli vysávač upchať, alebo poškodiť jeho turbínu. Na zadnej strane vysávača sa nachádza praktický odľahčovač pnutia kábla, ktorý slúži na prevlečenie a uchytenie prívodného kábla tak, aby pri práci zástrčka nevypadávala.