inzercia, predaj, predám, bazár

Batériová stanica generátor powerbanka VIKING UP200

Kategória: Ostatné drobné

Predám nabíjaciu batériovú stanicu - vyuzitu par krat minule leto
Batériový generátor VIKING UP200 (power banka) , je ľahký a prenosný generátor s kapacitou 150 Wh (3,7V; 40Ah; 40800mAh). Mobilný štartovací zdroj s powerbankou

Zaruka 05/2024

Ide o spoľahlivý, prenosný a výkonný batériový generátor.

Viacúčelový, ľahký a prenosný batériový generátor VIKING UP200 s možnosťou Car Jump Štartu, je vďaka svojej výdrži a kapacite užitočným spoločníkom kdekoľvek na Vašich cestách, alebo doma.

Prenosný a multifunkčný batériový generátor, môžete použiť, ako núdzové napájanie pre vaše spotrebiče do max. výkonu 150W, alebo ako náhradný zdroj energie do kempu, na záhradu, na ryby, alebo pre akékoľvek vaše koníčky.

Vďaka AC zásuvke s výstupným napätím 230V s maximálnym výkonom 150W (Modifikovaná sínusová vlna), môžete napájať Vaše zariadenie doma, na chate, chalupe, v kempe a kdekoľvek inde.

VIKING UP200 je vybavený jedným výstupným portom USB-C s podporou rýchleho nabíjania PD 3.0 a max. výkonom až 60 W.

K dispozícii sú 2 porty USB-A, 1x QC 3.0, ktoré sú 5V 4,5A, 9V 3A, 12V 2A (24W max.) a 1x USB-A 5V/2,4A. Tieto USB výstupy sú určené pre mobilné telefóny, iPad, fotoaparáty atď.

technická špecifikácia

Kapacita batérie 150Wh 3,7V 40Ah (40800mAh)
Typ batérie Li-ion
Nabíjanie DC 5V-24V/3A (72W Max.)
USB-C 5V/2,4A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/3A (60W max.)
Solárny panel 12-24V (50W max.)
DC výstup USB-A 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2A (24W Max), podpora QC3.0, AFC, FCP
USB-A USB-A (5V/2,4A) 12W Celkom
USB-C 5V/2,4A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/3A (60W Max), podpora QC3.0, AFC, FCP, PD3.0
Jack 5,5/2,1mm 12V/3A (36W Max.)
Cigaretová zásuvka 12/3A (36W Max.)
Car Jump Starter 12V/300A (Motocykel)
AC výstup 1x AC zásuvka typ F 230V/50Hz
Typ sínusovej vlny Modifikovaná


Všeobecné informácie

Rozsah prevádzkových teplôt -10~55°C
Rozmery produktu 230×81×81mm
Hmotnosť 1,6kg
Príslušenstvo napájací adaptér, krokosvorky, návod v ČJ
Životnosť min. 500 nabíjacích cyklov
Certifikácia CE, FC, RoHS
Typy el. ochran Ochrana proti prebitiu, Nadprúdová ochrana, Prepäťová ochrana, Ochranou proti skratu, Tepelná ochrana, Ochrana proti samovoľnému vybíjaniu, Ochrana proti nebezpečnému vybitiu

Oblasti využitia batériového generátora VIKING UP200:

TRHY, PREDAJNÉ AKCIE (ako hlavný zdroj el. energie pre mobilné pokladne a tlačiarne, zaistenie osvetlení...)
CESTOVANIE, VÝLETY V PRÍRODE (nabíjanie fotoaparátov, kamier, prenosných tlačiarní, ďalekohľadov...)
PRE FOTOGRAFY V PRÍRODE, NA SVÄTBÁCH (el. energia pre kamery, blesky, fotografické svetlá...)
KEMPOVANIE (ideálny pomocník pri kempovaní, zaistí večerné osvetlenie, udrží v prevádzke prenosnú chladničku, rádio, televíziu, satelit..)
PRE KAMERAMANOV (ideálny záložný zdroj pre tlačové konferencie, meeting mimo dosahu rozvodnej siete el. energie...)
NA OSLAVY, PÁRTY, ako hlavný zdroj energie
Batériová stanica generátor powerbanka VIKING UP200
Podobné inzeráty
GENERÁTOR TEPLA na úsporu elektriny
GENERÁTOR TEPLA na vykurovanie priestorov «Slnko inteligentné dieťa duálne» Jedná sa o jedinečné zariadenie, ktoré dokáže vykurovať priestory alebo byt a ušetriť až do 60% elektriny. Vzhľadom na situáciu, ktorá sa odohráva na Slovensku, a problémy, ktoré môžu vzniknúť v súvislosti s energetickými zdrojmi, je to ideálna voľba, ako ušetriť peniaze. môže byť inštalovaný aj v kanceláriách a technických priestoroch. Všetko, čo generátor potrebuje, je okno! Ako to funguje? Bivalentné generátory tepla sú univerzálne zariadenia, ktoré na vykurovanie priestorov využívajú slnečnú a elektrickú energiu. Vďaka využitiu slnečnej energie sú najekonomickejšími a najekologickejšími vykurovacími zariadeniami. Generátor tepla je nainštalovaný na ktoromkoľvek z vašich okien. Pri štandardnej veľkosti okna nezaberá viac ako 30% okna (Veľkosť generátora tepla = 500x1120mm), takže nezasahuje do vniknutia slnečného svetla Generátor je súčasťou zásuvky 220V. Na zadnej strane generátora sú solárne panely, ktoré zase akumulujú energiu na vykurovanie. Nastavíte potrebnú teplotu na generátore a v závislosti od hustoty oblakov generátor zahreje vašu miestnosť. Ak nastavíte vysokú teplotu a generátor nemá dostatok slnečnej energie na ohrev nastavenej teploty, bude sa napájať energiou zo zásuvky. Takže aj pri zamračenom počasí ušetríte od 30% do 55% spotrebovanej elektriny. Ako sa inštaluje generátor tepla? Je to také jednoduché! Bivalentné generátory tepla sú inštalované na parapetoch vášho domova. Nie je potrebná žiadna špeciálna inštalácia. Po inštalácii stačí zariadenie zapojiť a nastaviť požadovanú teplotu.
Generátor Ozónu 60g/hod
Generátor Ozónu 60g/hod Stroj na výrobu ozónu bol vyrobený na princípe vysokotlakového výboja vysokofrekvenčného prúdu vytvárajúceho vysokonapäťové korónové elektrické pole, kde molekuly kyslíka boli spôsobené elektrochemickými reakciami premieňajúcimi sa na atómy kyslíka. Ozón je najobľúbenejšou dezinfekciou a sterilizáciou kvôli svojim najsilnejším oxidantom. Pri určitých koncentráciách ozón rýchlo ničí rôzne škodlivé baktérie vo vode a vzduchu. Na celom svete je uznávaný ako širokospektrálny dezinfekčný prostriedok s vysokou účinnosťou. Vlastnosti: - Vhodné do sušičiek, umývačiek riadu, chladničiek, elektronických skriniek na topánky, čističiek vzduchu atď. - Odstraňuje baktérie, vírusy, plesne, mikroorganizmy, roztoče. - Prenosný generátor ozónu je vhodný na profesionálne použitie pre domácich majstrov. - Nízka spotreba energie pomáha šetriť energiu. - Bezpečné, tiché a efektívne. - Odstraňuje zápach a osviežuje vzduch. Inštrukcie: - Tento výrobok je vhodný pre priestor 150-200 metrov štvorcových ale aj menej, stačí skrátiť dobu dezinfekcie napr. 100 metrov štvorcových sa sterilizuje za 20 minút. - Pri dezinfekcii sa nezdržujte vo vnútri, pred vstupom do miestnosti s otvorenými dverami a oknom vetrajte 10-15 minút. - V nových domoch môžete produkt použiť trikrát alebo štyrikrát týždenne pre odstránenie zápachu formaldehydu a dezinfikovať ho. - Doba používania by nemala prekročiť 1 hodinu. Pred ďalším použitím sa musí generátor ochladiť na 20 minút. Je vybavený časovačom na ovládanie - Počas práce sa nedotýkajte ozónovej trubice ani ozónovej tablety Technické údaje: - Napätie: 220V - Výstupný ozón: 60 g / h - Veľkosť produktu: 200 x 180 x 140 mm - Hmotnosť: 1766 g Tipy: - Generátor ozónu sa obvykle používa 10 až 20 minút. Ak sa používa dlhšie ako 20 minút, je najlepšie na vetranie použiť elektrický ventilátor pre roznesenie ozónu v miestnosti. - Je prísne zakázané pracovať v miestnostiach s vysokou koncentráciou ozónu. Nadmerné výstupné napätie je nebezpečné. Počas práce sa zariadenia nedotýkajte. - Keramickú platňu očistite každý mesiac etanolom a pred ďalším použitím ju dôkladne osušte. Tým sa zabezpečí normálna produkcia ozónu. V prípade záujmu pošlite prosím adresu a telefónne číslo pre kuriéra. Cena za dopravu je 10€. Balík dostanete do 3 dní.
Powerbanka Baseus 60000 mah
Predám powerbanku baseus 60000mah. Je to powerbanka ktorá dokáže nabiť notebook aj telefón súčasne. Predávam ju z dôvodu že je nevyužívam. Bola použitá iba pár krát. Dám vám k nej aj obal na ňu. Táto powerbanka váži približne 1,75 kg do 2 kg. Prosím iba vážny záujem. Cena pevná + doprava.
Outdoor Powerbanka Viking Akula II
Predám outdoor Powerbanku Viking Akula II, 16000 mAh, IP67. Pôvodné balenie - obsahom balenia je aj nabíjací USB kábel a malá karabína.
Generátor ozónu OZONATOR 24 000 MG / H s funkciou časovača
Predam generator ozonu 24 000 MG / H s funkciou časovača..Prístroj odstraňuje nepríjemné pachy, ničí vírusy, baktérie a plesne... Mimoriadne účinný generátor ozónu (24 000 mg / h). Zariadenie využíva až 3 milióny záporných iónov na čistenie vzduchu.. Generátor ozónu ľahko odstráni nepríjemné pachy, zničí vírusy, baktérie a zabráni plesniam, a to bez akýchkoľvek ďalších chemikálií.. Miniturbína. Vysoké napätie – premieňa oxid na trioxid alebo ozón. ČISTÝ MATERIÁL - vo forme ozónu, zbavený nepríjemných pachov a akýchkoľvek nečistôt.. Vysoký výkon pre priemyselné a domáce použitie Výborná kvalita vzduchu po dlhú dobu Vlastnosti podporujúce zdravie Sterilizácia vzduchom Zanecháva sviežu vôňu Možnosť ozonizácie áut Jednoduchá a pohodlná obsluha Robustné puzdro odolné voči priemyselným podmienkam Perfektná účinnosť..predam za 55eur na dobierku plus postovne.. alebo osobne
ozonovy generator novy vykon 20g,60g za hodinu 230v
Predám ozónový generátor na dezinfekciu a čistenie klimatizácie automobilov, alebo aj iných väčších priestorov. Generátor produkuje : 20 gramov č.1 29€ a 60g č.2 40€ ozónu za hodinu,to bohato postačí na dezinfekciu a úplné odstránenie pachov interieru auta už za 15 minút. Generátor je kvalitne spracovaný poskytuje vysoký výkon ,OBSAHUJE KERAMICKU GENERACNU PLATNU NA OZON , VELMI DLHA ZIVOTNOST , bezpečnú bezúdržbovú prevádzku za rozumnú cenu. NAJLEPSIA VARIANTA KTORA ZNICI PLESNE A BAKTERIE V INTERIERI VOZIDLA , PRE UPLNE VYCISTENIE DOPORUCUJEM NECHAT NASTARTOVANE AUTO PO DOBU ASPON 30MIN , ZAPNUT KLIMATIZACIU A VNUTORNY OKRUH VZDUCHU FUKANIE SPUSTIT NA POLOVICNY VYKON .