inzercia, predaj, predám, bazár

Batman - Na plný plyn

Kategória: Pre mládež

136 stranový komiks
Batman - Na plný plyn
Podobné inzeráty
DC / Vertigo / IMAGE komiksy
Ponúkam časť zbierky pre komiksových nadšencov, fanúšikov či zberateľov. Všetky knihy sú nové, zabalené (ak nie je tam poznámka), v angličtine, vydané v zväčšenom luxusnom formáte ako súborné vydanie pre istú postavu alebo udalosť. V prípade, že hľadáte darček pre niekoho blízkeho (k sviatku alebo na Vianoce napr.), rád poradím s výberom. Stačí napísať ak niečo zaujme. S drvivou väčšinou príbehov si poradí aj človek s pokročilou angličtinou a tieto knihy sú naozaj kvalitne spracované. Pre porovnanie, 1 kus UKK / NHM alebo DC komiksovy komplet stojí 10€ a sú doslova tlačené do dosiek z krabíc od banánov. Tu máte súborne cca 1,000+ strán a cakom pak je cena na 1 stránku porovnateľná, no kvalita a spracovanie je úplne inde. Nehovoriac o tom, že máte súvislý príbeh, alebo event, nie iba zopár zošitov vytrhnutých z kontextu. DC/Vertigo: Fables deluxe OHC vol. 4 (čítaná) – 40€ Aquaman Omnibus – 70€ Deathstroke Omnibus - PREDANÉ! Batman by Loeb Omnibus – 110€ Batman by Snyder vol. 2 – 90€ Batman by Paul Dini Omnibus – 100€ Batwoman Omnibus - 85€ Blackest Night Omnibus (OOP) – 120€ Absolute New Frontier - 90€ Absolute Identity Crisis – 90€ Absolute Batman/Superman vol. 1 – 90€ Absolute All-Star Superman – 90€ Absolute Batman HUSH - 90€ Absolute Batman & Robin, The Boy Wonder – 90€ Absolute WILDC.A.T.S by Jim Lee (OOP) – 200€ Absolute Swamp Thing by Alan Moore SET – 250€ Y The Last Man Omnibus – 120€ Justice League Dark Omnibus (OOP) - PREDANÉ! iZombie Omnibus (unsealed) - 60€ IMAGE: Middlewest OHC - PREDANÉ! Wolfman the Complete collection OHC - 40€ Criminal Deluxe SET OOP - 140€ Hack/Slash Deluxe vol. 1 & 2 = PREDANÉ! OTHER: IDW - Teenage Mutant Ninja Turtles Compendium vol. 1 = PREDANÉ! Abrams – The Simpsons Treehouse of Horror (Absolute sized with glowing slipcase) = 40€ Osobne Gáň (Galanta), prípadne poštou kamkoľvek si zaplatíte. Min. poštovné vopred ako záruka prebratia. Každý komiks balim s dostatočnou ochranou počas prepravy proti prípadným nárazom aj vlhkosti. Pri väčšom odbere je možné dohodnúť nejaký bonus – komix zdarma alebo úpravu ceny. Kliknutím na meno zobrazíte ďalšie inzeráty.
Anglicke komiksy - X-Force, Batman, Flashpoint
Mám na predaj tieto kúsky: Batman Eternal by Snyder Vol. 1 - 3 (makka vazba) - PREDANE Batman Elseworlds Collection (makka vazba) - 12€ Flashpoint (pevna vazba, 1. vydanie) - 15€ X-Force by Kyle & Yost Vol. 1 - 3 (pevna vazba) - 45€ The Astonishing Ant-Man by Nick Spencer Complete Collection (makka vazba) - PREDANE Avengers by Jonathan Hickman Complete Collection Vol.1 (makka vazba) - PREDANE Osobný odber v Bratislave, alebo posta/Zasielkovna kamkovek - balím anti-Hulkovo.
Kniha Batman II želvy nindža
Predám nikdy neprečítanú, ako novú knihu Batman II(2) želvy nindža. Je v českom jazyku. Prijímam platbu prevodom na účet . :) Posielam aj poštou.
3x Batman
Predam knizky Batman, v dobrom stave. Cena 4 eur za ks. Na trase Ba-tt viem dorucit osobne, mozem poslat cez Packetu ci postu. Pozri aj moje dalsie inzeraty. Tel.c. neplatné
Batman/Fortnite
Predávam kompletnú sériu Batman/Fortnite iba ako celok. Komiksy sú nepoškodené a v CZ jazyku. Kódy boli použité. Pošlem aj na dobierku + poštovné.
3x Batman
Predam knizky Batman, v dobrom stave. Cena 4 eur za ks. Na trase Ba-tt viem dorucit osobne, mozem poslat cez Packetu ci postu. Pozri aj moje dalsie inzeraty. Tel.c. neplatné