inzercia, predaj, predám, bazár

Batoh KATA

Kategória: Brašne a púzdra

Predám tento takmer nepoužívaný batoh.
Batoh KATA
Podobné inzeráty
Fotobatoh KATA 3N1-30
Predam tento prakticky 30l fotobatoh od firmy KATA. Velka vyhoda je kvalitne spracovanie materialov a az 3 sposoby ako sa da batoh nosit. K batohu pridam aj odnimatelny drziak na stativ. Viac fotografii a videi najdete v Karolovej recenzii: ________________________________________________________________________________________________ Kata 3N1 má 3 možnosti nosenia a veľa možnosti nastavenia. Kata 3N1 je fotobatoh s unikátnou TST štrukturovanou ochranou pre DSLR fotoaparát so základním zoomom, dalšími objektivmi, bleskom a osobnými vecami. Ponúka 3 možnosti nosenia – od klasického batohu s dvoma popruhmi pre brašňu cez rameno, ktorá sa dá nosiť na chrbte a jenoduchým pohybom umožňuje veľmi rychlý prístup k fooaparátu a dalšiemu fotopříslušenstvu. Integrovaný hrudní a bedrový pás pomáhá optimálne rozložiť hmotnosť ťažkej fotovýbavy. TST - Termo-Shield-Technology Originálna KATA technológia, odolná proti vode, prachu, a poškriabaniu. Materiál je pevný, absorbuje nárazy a výborne izoluje proti chladu, teplu a vlhkosti. Vnútorná mäkká výstelka naviac redukuje vibrácie. Vložka rozdeľujúca vnútorný priestor z unikátneho materiálu Yelloop je antistatická a odolná proti poškrabaniu.
KATA EXO-12
Predám úplne nový fotobatoh KATA EXO-12. Popis Cena Kontaktujte ma skôr na mobil ako na mail.
KATA - MANFROTTO Pro Light 3N1-35 Fotografický Batoh
Predám profesionálny 35 litrový batoh pre fotografov KATA Pro Light PL-3N1-35. Batoh je ekvivalentom batohu značky Manfrotto PL-3N1-35, nakoľko Manfrotto odkúpilo firmu Kata. Batoh je úplne nový, v 100% vizuálnom stave, s komplet príslušenstvom (vypchávky, pršiplášť, držiak pre statív, popruhy). V batohu je priestor aj pre 15" palcový notebook. Vonkajšie rozmery: 46 x 33 x 27 cm (v x š x h) Vnútorné rozmery hlavného priestoru: 32 x 28 x 16 cm (v x š x h) Oddelenie pro notebook: 40 x 27 x 4 cm (v x š x h) Hmotnosť: 1,99 kg Do batohu bez problémov zmestíte 5-6 objektívov, telo fotoaparátu + teleskopicky objektív, 15.4 palcový laptop, a kopec dodatočného príslušenstva, alebo aj dron. Všetky obrázky produktu v inzeráte sú reálne, nie ilustračné. Predám najlepšie osobným odberom v Bratislave alebo Ivanke pri Dunaji. Poprípade pošlem aj na dobierku po dohode.
Kata D-3N1-30
Predám nový nepoužívaný foto batoh Kata D-3N1-30 Kata 3N1 je fotobatoh s jedinečnou TST štruktúrovanou ochranou pre digitálnu zrkadlovku so základným objektívom so zoomom, ďalšie objektívy, blesk a osobné veci. Ponúka 3 možnosti nosenia - od klasického batohu s dvoma popruhmi až po tašku cez rameno, ktorú možno nosiť na chrbte a ktorá jednoduchým pohybom umožňuje veľmi rýchly prístup k fotoaparátu a ďalšiemu fotografickému príslušenstvu. Integrovaný hrudný a bedrový pás pomáha optimálne rozložiť hmotnosť ťažkého fotografického vybavenia. Súčasťou batohu je aj pláštenka a držiak na statív. Rozmery: 32 × 19 × 45 cm Osobný odber v Košiciach alebo plus poštovné.
Kata DC 443 dl
Predám kvalitnú fotobrašňu model Kata DC 443 DL v udržiavanom stave. Kontaktujte ma na mail j.hanuska@, nie na telefón, telefónne číslo je vymyslené. Popis:
Nový kvalitný batoh Kata DR 467
Predám nepoužitý batoh Kata DR 467. Ideálny na stredne veľkú zrkadlovku s objektívmi. Časť aj na notebook.