inzercia, predaj, predám, bazár

Battery tester BT- 168 PRO

Kategória: Nabíjačky batérií

Digitálny ukazovateľ stavu napätia baterky. Viď foto. Odber v Bojniciach.
Battery tester BT- 168 PRO
Podobné inzeráty
Nabijacka bateriek + tester bateriek
Predám nabíjačku Liitokala Engineer Lii-500 + darujem tester bateriek Dajú sa nabíjať tužkové ale aj mikrotuskove baterky. AAA + AA ale aj iné veľkosti. Plus ako darček dám k tomu este 4 ks bateriek a tester bateriek. Cena 20 Euro. Cena na dobierku 25,- Euro
Lithium-Ion 18650 baterie Samsung + držiaky
Predam baterie znacky Samsung o kapacite 2500mAh za 2Eur/ks a o kapacite 2200mAh za 1,5Eur/ks Predavam aj držiaky 4x5 za 1E za kus. Baterie su vyberane z notebook battery-packov. Kazda bateria zo serie 26F/26FU/26H (ruzove) ma kapacitu okolo 2450-2550 mAh, co je min. 95% stanovenej kapacity. Mam este 500ks z 2500mAh ruzovych a 100ks z 2200mAh. Baterie som zakupil pre vytvorenie tzv. powerwall 48V baterry-packu (14x100) a dvoch nahradnych 2x100 battery-pack. Viem ponuknut aj Batrium battery managment kit pre monitorovanie a spravu 48V packu za cenu 700,- V pripade zaujmu ma kontaktujte na email eduard.molcan@, tel.c. je vymyslene.
Predam tester baterii
Predam tester NICD a NIMH baterii. Bol pouzivany na testovanie baterii na stare typy mobilnych telefonov. Mozny osobny odber v Devinskej Novej Vsi. Inzerat je platny do zmazania. Mozny osobny odber v Devinskej Novej Vsi alebo Ivanskej Ceste. Inzerat je platny do zmazania. Kontaktovat telefonicky alebo mailom, na SMS nereagujem.
Battery Mate 150-9 tecmate - profi servisná nabíjačka/tester
plne funkčný stav Jedinečná kombinácia záťažového testera a výkonnej nabíjačky s konštantným prúdom s automatickým desulfatačným účinkom. BatteryMate je unikátna priemyselná štandardná kombinácia testera záťaže a výkonnej nabíjačky s konštantným prúdom s automatickou desulfatáciou na obnovu hlboko vybitých batérií. BatteryMate sa od svojho uvedenia na trh v roku 1992 neustále vyvíja a zdokonaľuje na základe požiadaviek veľkých výrobcov motocyklov a batérií, najmä po zavedení batérií „MF“ alebo „AGM“, ktoré si vyžadovali špeciálne zaobchádzanie a uvedenie do prevádzky. BatteryMate obsahuje unikátny špeciálny program MF pre správne a životne dôležité prvé nabitie bezúdržbových batérií motocyklového typu so suchým nabíjaním. Program automaticky ukončí dôležité hromadné nabíjanie konštantným prúdom pri správnom napätí vhodnom pre ktorýkoľvek z rôznych typov batérií MF, ktoré sú teraz k dispozícii podľa ich konkrétnych požiadaviek. Nesprávne nabíjanie motocyklových batérií AGM typu MF pri uvedení do prevádzky je jedinou najväčšou príčinou predčasného zlyhania batérie. Najnovšia evolúcia v rodine BatteryMate, 150-9, bola prepracovaná, aby uľahčila obsluhu a zároveň zlepšila všetky funkcie predchádzajúcich modelov. Zahŕňa batérie 2,5Ah až 45Ah. Špeciálny nabíjací program pre MF batérie. Záťažový test až 150 A a rýchlosť nabíjania 9 Amp. Možnosť výberu z 3-sekundového alebo 15-sekundového rozšíreného záťažového testu. Automatický výber opakovaného testu po cykle nabíjania. Indikácia uplynutého času nabíjania. Plne automatická obnova hlboko vybitých batérií. Displej typu OptiMate zobrazuje stav batérie počas nabíjania. Teplotná kompenzácia a ochrana. Odporúčané väčšinou motocyklov OE. Technológia OptiMate znamená neustálu kontrolu procesu nabíjania a stavu batérie, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. BatteryMate 150-9, skonštruovaný podľa veľmi vysokého štandardu, predĺži životnosť bezúdržbových aj konvenčných typov batérií tým, že zabráni prebíjaniu a skráti čas nabíjania, čím výrazne ušetrí cenný čas v dielni. BatteryMate 150-9 odporúčajú prakticky všetci hlavní výrobcovia a dovozcovia motocyklov, najmä pre počiatočné nabíjanie batérií AGM. Dodáva sa kompletne s inštruktážnym nástenným plagátom. Pre všetky 12V olovené štartovacie batérie používané v motocykloch, ATV, snežných skútroch, vodných skútroch a záhradných traktoroch.
Predám lithium ion battery TP BA150h
Predám lithium ion battery TP BA150h na elektrickú kolobezku.
Li-ion Lifepo4 LTO battery balancer 7s
Predám nový 7s aktívny kapacitny balancer pre Li-ion, Lifepo4 alebo LTO batérie. Vhodné pre vyvažovanie batériových zostáv. Typ batérii sa dá zmeniť na doske, rovnako je možnosť balancer na doske zapnúť-vypnúť pridaním spínača. Balancery majú M6 terminál na pripojenie k článkom batérie. 7s verzia je vhodná pre 5-7 článkov. Na dobierku pošlem v prípade uhradenia poštovného vopred. 8s verzia je už predaná. Li-ion/Lifepo4 /Lipo: Balance start voltage: 3.0V-4.2V Balance termination voltage: 2.9V (into undervoltage sleep state) Maximum Balance current: The whole group error is 0.1V1A; 0.5V3.5A; 1.0V5.5A (18awg 30CM cable test) 7S quiescent current Full power state: (4.2v*7cell) 29.4V 15mA 8S quiescent current Full power state: (4.2v*7cell) 33.6V 14mA No external power supply is required, and the internal energy transfer of the battery is used to transfer and the entire set batteries pack in balance. Working environment temperature: 0-60 degrees