inzercia, predaj, predám, bazár

Bavorský kroj Dirndl velk.36

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám tento bavorský kroj Dirndl, veľkosť 36, zn. Stockerpoint, vhodný na akúkoľvek udalosť do Nemecka (Bavorska), aj pre čašníčky, alebo na Oktoberfest.
Je v top stave, ako nový, zapína sa na boku na zips, nie je podšitý, kroj pozostáva zo šiat a zásterky (blúzka k tomu nebola).
Celková dlzka od ramena: 100 cm, šírka cez pazuchy: 42,5 cm - 43 cm, pás: 35 cm.

Na sms nereagujem!
Bavorský kroj Dirndl velk.36
Podobné inzeráty
Nový Kroj, tracht, dirndl
Predám ani raz neobleceny dirndl využiteľný v Rakúsku aj v Nemecku, veľkosť dirndl je 40 a blúzka 38… blúzka ma ešte vysacku v hodnote 50€.. samotný kroj má stal 150€
Rakúsky kroj - DIRNDL
predam rakusky kroj dirndl zelenj farby s ruzovou zasterkou, kroj je nosený ale zachovalý možna dohoda
Rakúsky kroj DIRNDL
Predám rakúsky kroj Dirndl, čiernej farby s modrou zásterkou, Veľkosť 36 možna dohoda
Krásne značkové šaty 1ks/7€ 2ks/10€
Foto 2: zn. CBR veľk. M Foto 3: zn. Intimissimi veľk. S Foto 4: italy móda veľk. M Foto 5: zn. Mango veľk. M Foto 6: zn. H&M veľk. S Foto 7: zn. Zara veľk. S Foto 8: zn. Reserved velk. Xs Foto 9: zn. H&M veľk. S Foto 10: zn. JONES veľk. S
Rakúsky kroj DIRNDL
Sviatočny Dirndl s čipkovanou zásterkou a saténovou mašľou. málo nosený Veľkosť 36 možna dohoda
1-3e/ks dámske L-XXL šaty, kostým
3€ TAKKO sexi minišaty - na viazanie okolo krku, košíčky z podprsenky sú všité, sedí na Takko číslovanie veľk. L = 40/42, dĺžka od pazuchy dole cca 65, šírka cca 40 3€ TAKKO elastické ramienkové letné šaty - čiernobiele, na ramienka, celé elastické, sedí na Takko číslovanie veľk. č.48 1€ dlhé letné šaty na ramienka - veľk.XL, dĺžka cca 121, šírka pod pažami cca 51 1€ dlhé letné pásikavé šaty na ramienka - veľk.L, dĺžka cca 128, šírka pod pažami cca 42 3€ letný žltý sukňový kostým - veľk.L-XL, nepodšité sako krátky rukáv - dĺžka cca 83, šírka pod pažami cca 56, podšitá sukňa - dĺžka cca 60, šírka cca 46 3€ Carmen dlhé šaty - veľk.XL-XXL, dĺžka cca 130, šírka pod pažami cca 52 3€ TAKKO elastické šaty - čiernobiele, celé elastické, sedí na Takko číslovanie veľk. č.46-48 3€ TAKKO elegantné puzdrové zimné šaty - veľk.XXL, vhodné na zimu, jar/jeseň, podšité, sivé kárované, dĺžka cca 102, šírka pod pažami cca 58 VIAC NEMERIAM ANI NEFOTÍM ďakujem za pochopenie všetky veci sú doma v skrini, žiadna krabica v sklepe (nesmrdia!) prevzatie osobne v BA alebo +poštovné od 1,30 € (dobierkou neposielam) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)