inzercia, predaj, predám, bazár

Bazén Swing pool 3,66x0,91

Kategória: Bazény

Predám bazén Swing pool 3,66x0,91m, kupovaný minulý rok (používaný 1 sezónu). Cena 50,-€. Ďalej predávam k bazénu aj bezpečnostné schodíky Swing 1,07m v cene 50,-€.
Bazén Swing pool 3,66x0,91
Podobné inzeráty
BAZÉN SWING SPLASH 3,66X0,91M
Predam BAZÉN SWING SPLASH 3,66X0,91M použité Pošlem aj na dobierku Bazény SWING sú najjednoduchšie zo všetkých bazénov. Na zostavenie nepotrebujete žiadne náradie. Stačí iba: 1. rozložiť bazén na rovnej ploche 2. nafúknuť obvodový prstenec 3. napustiť bazén vodou - a pružné steny bazénu sa samé pri napúšťaní zdvihnú. Potrebujete bazén presťahovať napríklad na jediný víkend niekam inam? Pri bazénoch SWING to nie je žiadny problém. Kedykoľvek je totiž ľahko vypustíte pomocou zabudovaného výpustného ventilu. Bazény SWING sú navyše absolútne bezpečné vďaka pružnému materiálu, ktorý je však zároveň veľmi odolný proti mechanickému poškodeniu.
BAZÉN SWING SPLASH 3,66X0,91M
Predám BAZÉN SWING SPLASH 3,66X0,91M použité!!! Sú najjednoduchšie zo všetkých bazénov. Na zostavenie nepotrebujete žiadne náradie. Stačí iba: 1. rozložiť bazén na rovnej ploche 2. nafúknuť obvodový prstenec 3. napustiť bazén vodou - a pružné steny bazénu sa samé pri napúšťaní zdvihnú. Potrebujete bazén presťahovať napríklad na jediný víkend niekam inam? Pri bazénoch SWING to nie je žiadny problém. Kedykoľvek je totiž ľahko vypustíte pomocou zabudovaného výpustného ventilu. Bazény SWING sú navyše absolútne bezpečné vďaka pružnému materiálu, ktorý je však zároveň veľmi odolný proti mechanickému poškodeniu.
Bazén Orlando 3,66x0,91m s pieskovou filtráciou ProStar 3
Predám nový neposkladaný bazén Marimex Orlando 3,66x0,91m s pieskovou filtráciou ProStar 3 Aktuálna predajná cena na 509€ Predám za 370€ Dôvod predaja : nevhodný dar Osobný odber v rámci BA Bazén Orlando je bazén určený pre celoročnú prevádzku. Po kúpacej sezóne ho nie je nutné rozoberať a uskladňovať, ale stačí ho patrične zazimovať a ďalší rok pred kúpacou sezónou odzimovať a začať znovu používať. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena o hrúbke 1 mm, široká hladina vody a jednoduché sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť a zostaviť. Od vybalenia bazéna môžete do 120 minút napúšťať vodu. Steny bazéna sú vyrobené z oceľového plechu s antikoróznou úpravou, bazénová fólia je odolná proti mrazu. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Bazénová fólia je výmenitelná - pri poškodení bazéna si ju môžete kúpiť ako náhradný diel. Bazénová fólia: Vyrobená z mäkčeného PVC v modrej farbe. Hrúbka podlahy aj steny je 0,225 mm. Kvalitné spracovanie zaisťuje dlhodobé bezproblémové používanie bazéna. Pripojenie filtrácie: K bazénu je dodávaná piesková filtrácia ProStar 3 s výkonom 3,8 m3/hod., vrátane hadíc, spojovacieho materiálu a prechodiek stenou bazéna. Piesková filtrácia má 6 cestný ventil, prietok 3,8 m3/hod., nádobu na 10 kg piesku. Príkon filtrácie je 200W. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4"). Štandartne sa k pieskovej filtrácii filtračný piesok nedodáva, je treba ho objednať zvlášť. Súčasťou balenia bazéna Orlando: bazén Orlando (oceľová stena, fólia a lišty) návod drobný inštalačný materiál nutný k postaveniu bazéna (lišty, spojky a pod.) 6 ks hadice s priemerom 32 mm, celková dĺžka hadice 7.5 m, deliteľná po 1,25 m. skimmer piesková filtrácia. Návod na zostavenie bazéna obsahuje aj príslušenstvo, ktoré v balení nie je a je nutné ho dokúpiť zvlášť. Tolerancia rozmerov bazéna: Uvedené rozmery bazéna sú len orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu či objem napustenej vody. Povolená výrobná odchýlka je 5 %.
Bazén Swing FRAME 4,57 x 1,22m s trhlinou
Predám rámový bazén z Mountfield, používaný jednu sezónu. Bazén má na spodnej časti trhlinu cca 5cm (tomu zodpovedá aj cena), po zaťažení alebo zalepení je plne prevádzkovateľný. Verím, že šikovnejší a skúsenejší človek by ho dokázal aj opraviť :) Link na bazén: K bazénu taktiež predám závesný skimmer používaný s bazénom a filtráciou jednu sezónu. Link na skimmer: Cena Bazén Swing FRAME 4,57 x 1,22m : 70€ Skimmer : 10€ (v prípade kúpy všetkých dielov GRÁTIS) Pre viac informácií kontaktujte SMS alebo telefonicky. Len vážny záujem, ďakujem.
Piesková fitrácia, chémia, príslušenstvo, bazén
Komplet na letné radovánky, bazén 3,6 m, výkonná piesková filtrácia, sada na čistenie bazénu, hubky, kefa, nádstavec na vysavač, piesok, plachta, chemia na čistu vodu, prípadne na upravu PH, testovacia sada na vodu. viac v odkaze Predávám komplet za cenu filtrácie, ostatné je bonus, bazen treba vyčistit, inak uplne v poriadku, nieje prasknutý ani lepený. Len osobný odber Oslany
Predám bazén Tampa 3,66x0,91m
Predám nafukovací bazén Tampa 3,66x0,91m aj s originálnou krabicou a s kompletným balením s kartušovou filtráciou, pieskovou filtráciou, s elektrickým ohrevom bazéna, so solárnym ohrevom 120x120, krycia plachta na bazén, podložka pod bazén styrodur 400x400x3. Málo používaný.