inzercia, predaj, predám, bazár

be cool PLEAT 3 TOP 3 kombinacia

Kategória: Kočíky


Kočík je možne doniesť až k vám na trase Komjatice - Topoľčianky + okolie

Nebránim sa aj výmene za niečo iné ako napríklad elektronika / stavebne stojky / doka dosky a podobne
3-kombinácia
Po jednom dieťati
Po optickej stránke je vhodný pre nižšie mamičky nakoľko nie je zbytočne mohutný

Po dohode môžem priniesť k vám v okolí ZM NR

Pleat je novinka od Be Cool, štýlový dizajn, jeho štruktúra je robustná a zároveň veľmi ľahká, s dlhotrvajúcimi gumovými kolesami, ktoré sa prispôsobia každému terénu. 100% odľahčená hliníková konštrukcia.
Teleskopické skladanie rúčky.
Športová sedačka je maximálne sklopná a dá sa nekliknúť v oboch smeroch jazdy pomocou PRO-FIX systému (bez spojovacích prostriedkov, len jednou rukou).
Ergonomická rukoväť z vysoko pevného materiálu a nastaviteľnou výškou.
Strieška sa po otvorení dá ešte viac roztiahnuť a po zložení zábere minimum miesta.
Otočné predné kolesá s možnosťou aretácie.
Odnímateľné kolesá. 5-bodové bezpečnostné pásy.
Bezpečnostné madlo.
Príslušenstvo: taška na rúčku, nánožník na vaničku, nánožník na autosedačku, pláštenka, strieška.
Obojstranná farba, možnosť vymieňať.
Použité vode odpudivé látky, odolné voči škvrnám.
Rozmery:
Rozmery: 82 x 108 x 60 cm
v zloženom stave: 40 x 76 x 60 cm
váha konštrukcie: 7,5 kg
váha športovej sedačky 4,8 kg
Vanička TOP. 1. skupina 0/10 kg 2. flexibilná a skladacia vanička 3. PRO-FIX systém upevnenia ku kočíku slide 4. obojstranný kryt
Rozmery: 78 x 62 x 42 cm
Zložená: 78 x 18 x 42 cm
Hmotnosť: 3,2 kg
Autosedačka vajíčko Zero.
Skupina 0+ do 13 kg.
Polstrované popruhy.
Chrániče bezpečnostných pásov.
Odnímatelná opierka hlavy.
Obojstranný kryt.
Hmotnosť: 2,9 kg

Možnosť vymeniť za audio techniku poprípade lešenie alebo stavebne debnenie stojky trégre doka dosky
be cool PLEAT 3 TOP 3 kombinacia
Podobné inzeráty
Kočiar Be cool bandit
Ponúkam na predaj detský kočiar Be cool bandit trojkombinácia s bohatým príslušenstvom. Je v dobrom stave, na konštrukcii sú bežné známky používania. Preferujeme osobný odber ZA. Na dobierku neposielam, treba to vidieť, vyskúšať si, atď. - Multifunkčný detský kočiar vhodný od narodenia. Hliníková konštrukcia s prednými otočnými kolesami zaisti ľahkú manipuláciu s kočíkom. Hlboká verzia a vajíčko vhodné od narodenia. - Polohovateľný mäkký matrac - Hlboká verzia má možnosť uchytenia pásu na zadných sedadlách. - Sklápacia strieška - Športová sedačka, hlboká časť i vajíčko otočná v smere aj protismere jazdy, pláštenka. - Polohovateľná opierka chrbta až do ľahu, - Polohovateľná opierka nôh, - Päť bodové bezpečnostne pásy s mäkkými chráničmi, - Vajíčko je možné ukotviť v aute v protismere. Súčasťou kočíka je: Hlboká vanička a športová sedačka, vajíčko ,taška na rukoväť kočíka , pláštenka. Stačí si dať do YouTube be cool bandit. Pôvodná cena kočiara 600eur. Kočiar sa predáva bez fusaku, teda zvlášť.
Kočík 3-kombinácia
Predám 3-kombináciu kočíka Be cool slide 3 camouflage 2016 po dvoch majiteľoch v dobrom stave (prvá majiteľka 4 mesiace, my 6 mesiacov, z toho športová časť bola len vyskúšaná). Set obsahuje: - vaničku s obojstrannou vložkou a nánožníkom- kaki a žltá (najviac používaná, preto má škrabance na kovovom ráme, no dá sa nalakovať), - športová časť s otočným nasadením, obojstrannou vložkou a nánožníkom, dvoma strieškami- kaki a žltá (len párkrát vyskúšaná, úplne ako nová), - autosedačka- vajíčko s odopínateľnou strieškou, obojstraným nánožníkom a vložkou- kaki a žltá do 13kg, - prebaľovacia taška. Všetky tri časti sa jednoducho naklikávajú na ľahkú hlinikovú konštrukciu. Skladanie je veľmi kompaktné a ľahké, typ zatvárajúcej sa knihy. Rúčka je polohovateľná s ochranným krytom. Strieška na športovej časti je maximálne sklopná s ochrannou clonou. Predné kolesá sú otočné s možnosťou aretácie. Kolesá sú plastové, vhodné skôr do jednoduchšieho terénu. Pripájam aj link na webovú stránku s kontrétnymi parametrami kočika:
Kočik Cool Baby
Predám detský kočik zn.Cool Baby 3-kombinácia,cena 120 € V pripade zaujmu ma kontaktujte na tel.č.
2 kombinacia Be cool slide jane
Predám 2 kombinaciu jane be cool slide v dobrom stave, bežné známky používania. Samozrejme prebaľovacia taška a 2x čierna strieška na výmenu na obe časti.
Kočík Britax go 3 kombinácia
Predávam kočík Britax go - 3 kombinácia (vanička, športová časť a vajíčko) vo farbe Cool Berry. Kočík bol kupovany v roku 2015, bol používaný najmä pri prvom dieťati. Pri druhom som používala len vaničku. Je vo výbornom stave. Farba je sýta, nie je vyblednuta. Tento kočík zvládne každý terén, je odpruženy kolesá sú "bezudrzbove", môžete dieťa hojdat. Je dostatočne priestranny. V prípade ďalších otázok ohľadom kočíka rada odpoviem. Športová časť sa dá otáčať v smere aj v protismere, súčasťou je aj nánožník. K športovej časti ponúkam zároveň podložku od Cuddel co, ktorá umožňuje ešte väčší komfort dieťatku. Súčasťou ponuky je aj taška rovnakej farby ako kočík.
Kočík Petite&Mars Steet Fantasy Cool Space
Predám rok používaný kočík Petite&Mars Steet Fantasy Cool Space. Pôvodná cena 350€. Viac fotiek pošlem na vyžiadanie.