inzercia, predaj, predám, bazár

Beagle Bígl Bígel

Kategória: Psy

Ponúkam čistokrvné šteniatka Beagleov vo farbe bicolor a tricolor bez PP.
Šteniatka sú po krásnych zdravých rodičoch krmených kvalitným krmivom, plne socializovaných s ostatnými psíkmi.
Šteniatka majú predpoklad byť výbornými spoločníkmi, milujúcimi členmi rodiny. Vhodný k deťom, ostatným zvieracím členom domácnosti, ide o plemeno ideálne do rodinky. Hľadáme pre nich ten najlepší domov, s milujúcimi majiteľmi.
Šteniatka sú 4x odčervené a zaočkované, možnosť vidieť oboch rodičov.
Beagle Bígl Bígel
Podobné inzeráty
Beagle bigl bigel
Ponúkam na predaj nádherné šteniatka Beaglov trikolór Šteniatka sú odčervené a zaočkované, odber možný ihneď. Pre bližšie informácie na tel. (beagle, bigl, bigel ) dohoda možná!
Predám čistokrvné šteniatká beagle - bigl, bigel
Všetky šteniatka sú už rezervované. Ponúkam na rezerváciu čistokrvné šteniatka beagle tricolor. Narodili sa 17. marca, budú k dispozícií od 13. mája, vtedy budú už druhýkrát zaočkované a kompletné veterinárne ošetrené. Mama aj otec sú veľmi priateľské a hravé. Beagle je vhodný aj do rodiny s malým dieťatom. Treba ich vidieť, bývajú v Jelke (okres Galanta).
Beagle bigl beagl
Ponúkam na predaj nádherné šteniato Beagla trikolór Šteniatko je odčervené a zaočkované, odber možný ihneď. Pre bližšie informácie na tel. (beagle, bigl, bigel ) dohoda možná!
Beagle,bígl,Beagl,Bígel
Dobrý deň!Ponúkam na predaj čistokrvné šteniatka Beagle po čistokrvných rodičov.Šteniatka majú 9 týždňov,sú viackrát odčervené, zaočkované,s veterinárnou knižkou.Su ihneď k odberu za veterinárne poplatky (40,-).
Bígel Beagle Bigl s PP FCI
Ponukam na predaj beagle s PP FCI, pohlavie fenka. Pochadza z chovnej stanice Od Troch Tabiel. Ma idealnu stavbu ela, dokonale sfarbenie a priatelsku povahu. Vhodna aj ku malym detickam. Zvyknuta na trvaly pobyt vonku. Vek 5 mesiacov. Farba tricolor. Plne zaočkovana, začipovana, ma aj zvieraci pas potrebny na cestovanie.
Bígel Beagle Bigl s PP FCI
Ponukam na predaj beagle s PP FCI, pohlavie fenka. Pochadza z chovnej stanice Od Troch Tabiel. Ma idealnu stavbu ela, dokonale sfarbenie a priatelsku povahu. Vhodna aj ku malym detickam. Zvyknuta na trvaly pobyt vonku. Vek 6 mesiacov. Farba tricolor. Plne zaočkovana, začipovana, ma aj zvieraci pas potrebny na cestovanie.