inzercia, predaj, predám, bazár

Bedeker zdravia

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám odborné časopisy bedeker zdravia. 0.50€/1ks
Osobný odber alebo možnosť odoslať poštou (+poštovné).
Bedeker zdravia
Podobné inzeráty
Predám 3 knihy z edície Vademecum zdravia
Predám 3 knihy z edície Vademecum zdravia: Bylinková lekárnička, Detoxikácia, Vitamíny a minerálne látky. Cena je za všetky knihy spolu.
Plán zdravia a štíhlosti
Predám 2ks kníh - Plán zdravia a štíhlosti a Knihu receptov k tomu
Ladislav Kužeľa knihy
Knihy sú nové. Odber Kramare. Zdravé črevo 15eur Zdravie bez liekov 13 eur Spolu 25 eur (cena v obchode 38eur) Na dobierku posielam len po uhradeni predom 10 e na moj ucet. Postovne platí kupujúci. Viem poslať poštou alebo zasielkovnou. 1. Zdravé črevo a trávenie Mýty verzus fakty Ladislav Kužela Zuzana Čižmáriková Dielo renomovaného slovenského gastroenterológa doc. Ladislava Kuželu a Zuzany Čižmárikovej Zdravé črevo a trávenie – Mýty verzus fakty poukazuje na skutočnosť, že ľudia sa vo veciach svojho zdravia často riadia mýtmi a dezinformáciami, čo má neraz za následok vážne poškodenie ich zdravia. V tejto knihe však autori prezentujú informácie a fakty založené na vedeckých dôkazoch, z ktorých vychádza a ktoré aplikuje súčasná západná medicína. Vhodnou a ľahko zrozumiteľnou formou vysvetľujú prejavy porúch tráviaceho traktu a informujú čitateľa o možnostiach a cieľoch vyšetrení, čím zároveň zbavujú potenciálneho pacienta strachu pred invazívnym vyšetrením. 2. Zdravie bez liekov Návod na to, ako si správnym výberom stravy môžeme zachrániť život Ladislav Kužela Zuzana Čižmáriková Zdravie bez liekov máte na dosah s pomocou črevných mikróbov Už Hippokrates povedal, že všetky choroby sídlia v črevách. Ľudstvu trvalo viac než 2 400 rokov, kým túto pravdu dokázalo podoprieť faktami. Autori mimoriadne úspešnej knihy Zdravé črevo a trávenie, doc. Ladislav Kužela, PhD. a Zuzana Čižmáriková, PhD, sa v tomto diele podujali prebádať fascinujúce prostredie ľudskej mikrobioty.
Tajomstvo zdravia a dlhého života
Predám knihu Tajomstvo zdravia.
Dobrá správa o úzkosti, Prečo sa cítime tak zle, keď sa mám
Výborná kniha- odporúčam, raz prečítaná, bez chyby, vhodná aj na darovanie. Nová kniha autora Andersa Hansena sa zaoberá otázkou, prečo sa mnohí ľudia cítia tak zle napriek tomu, že sa nám žije tak dobre, a jej hlavnou témou je otázka duševného zdravia a pohody. V knihe sa autor zameriava na to, čo sa v našom mozgu deje pri najbežnejších psychických poruchách, ktorými sú úzkosť a depresia, a prečo sú niekedy skôr znakom zdravia než choroby. Takisto približuje spôsoby, ako sa s nimi popasovať. Ďalej odhaľuje, či sa naozaj máme horšie ako v minulosti a ako nám môže pomôcť skúmanie našich pocitov z biologického hľadiska. Nakoniec však prezrádza, čo nám prináša pocit šťastia...pohyb, zdravé stravovanie
Tajomstvo zdravia a pohody
Predám knihu Tajomstvo zdravia a pohody, Judith Jacksonová