inzercia, predaj, predám, bazár

BEDES | Dva rodinné domy v centre mesta na veľkom pozemku

Kategória: Domy

BEDES | Realitná kancelária predstavuje veľký rodinný dom, na rozsiahlom pozemku v centre mesta Prievidza. Momentálne je stavba rozdelená na dva samostatné domy.  

Lokalita
Nehnuteľnosť sa nachádza na Východnej ulici, v časti Piesky. Lokalita ponúka dobrú dostupnosť do centra mesta, kde je kompletná občianská vybavenosť, do škôl a škôlok, na zástavky MHD a pod. Centrum je dostupné 5 minút pešou chôdzou. Z ulice je takisto možné napojiť sa ihneď na rýchlostnú cestu. 

Dispozícia 
Celková úžitková plocha celej stavby je 465m2. Momentálne je stavba rozdelená na dva samostatné domy, so samostatnými vchodmi.  
Dom s vežičkou, ktorý sa nachádza vpredu má úžitkovú plochu zhruba 320m2. Momentálne má obývané jedno podlažie. V podkroví sa dá vytvoriť ďalšie obývateľné podlažie, vzhľadom na vysoký krov pozdĺž celého domu. Celý dom je kompletne podpivničený. 
Z predsiene a vstupnej chodby sa prechádza do samostatných 3 veľkých miestností a kuchyne. V kuchyni je špajza. Za predsieňou sa nachádza schodisko, ktoré ide do podkrovia aj do suterénu, kde je pivnica. Podkrovie má vysoký krov a je ponad celý rodinný dom. 
Druhý dom, ktorý sa nachádza vzadu má úžitkovú plochu zhruba 108m2. Tento dom je klasickej I-čkovej dispozície. Nie je podpivničený. 
Z predsiene a vstupnej chodby sa vchádza do 2 veľkých miestností, 1 menšej miestnosti a kuchyne. Na chodbe je špajza a kúpeľňa. 

Dom s vežičkou
Dom bol postavený v roku 1932 z pálenej tehly, z ktorej je celá konštrukcia domu. Štýlom tento dom radíme k Pánskym stavbám o čom vypovedá aj vežička na prednej časti domu. Vypovedá tomu aj celý exteriér domu. Strecha je zachovalá, drevená s krytinou eternit. 
Interiér je v úplne pôvodnom stave, vrátane drevených zdvojených okien. Je tu použitých množstvo zaujímavých prvkov ako liate leštené podlahy, stropy so svetlou výškou 3,5m, vysoké okná, pôvodné veľké interiérové dvere so zárubňami, priznaná vežička aj vo vnútri. 
Podkrovie je s vysokým krovom, kde je možné bezproblémov vybudovať ďalšie izby, prípadne samostatný byt. V suteréne je dom celý podpivničený, s rovnakou dispozíciou ako na prvom podlaží. 
Druhý dom
Dom bol postavený v roku 1932, takisto z pálenej tehly. Štýlom ide o klasický rodinný dom I-čkovej konštrukcie. Strecha je zachovalá, drevená s krytinou eternit. 
Interiér je v pôvodnom, obývateľnom stave v "chatovom" štýle. Takisto sú tu použité podobné prvky ako v Dome s vežičkou. Drevené zdvojené okná, vyššie stropy, pôvodné veľké interiérové dvere so zárubňami. 
Podkrovie je s klasickým krovom. Tento dom nie je podpivničený. 

Exteriér
Pozemok je v jednej rovine a jeho celková rozloha je 1871m2 (čistá plocha pozemku je 1584m2) 
Dostatok pozemku je z každej strany domu. V zadnej časti pozemku je umiestnený sklad, garáž a záhrada. Pozemok je orientovaný na V-J-Z. Je veľmi slnečný počas celého dňa. 

Ďalšie informácie
Celá stavba je napojená na všetky inžinierské siete. Kanalizácia a p
BEDES | Dva rodinné domy v centre mesta na veľkom pozemku
Podobné inzeráty
BEDES | rodinný dom 150m2, pozemok 902m2, Handlová – Lehota
Realitná kancelária BEDES ponúka na predaj rodinný dom tradičnej nemeckej architektúry z roku 1934. Nachádza sa meste Handlová, časť Nová Lehota. Jedná sa o pokojnú lokalitu obkolesenú prírodou. Rovinatý pozemok má celkovú výmeru slušných 902m2. Z prednej strany hraničí s mestským pozemkom (asfaltová prístupová komunikácia), zo strany druhej je zeleň a malý potôčik. Miesto je veľmi ľahko prístupné z rýchlostnej cesty R1 (vzdialenosť od BA cca. 180km). Rodinný dom má úžitkovú (podlahovú) plochu cca. 150m2. Po technickej stránke je dom v pôvodnom stave. Posledné rekonštrukčné práce boli vykonané v roku 1970 (prístavba, strecha, kúrenie). Konštrukčne je dom vystavaný z kombinácie kameňa, pálenej tehly a porobetónu (prístavba). Vykurovanie je ústredné, na tuhé palivo. Odpad riešený septikom. Elektrina pôvodná, ale v medi. Aktuálne internetové pripojenie je DSL od Telekomu, televízia satelitná (Skylink). Na pozemku sa nachádza 1x hospodárska budova a 1x menší (1izbový) rodinný dom. Viac informácií a prehliadku získate na alebo freimann@ Cena zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva. Vykročte k Vášmu novému bývaniu s Realitnou kanceláriou BEDES s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality. Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!
BEDES | Rodinný dom pod lesom s krásnym výhľadom, 108m2, HA
BEDES Real Estate ponúka na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v podhorskej časti Handlovej s jedinečným výhľadom na okolité pohoria a prírodu. Aj keď je dom v súčasnej dobe v nutnosti rekonštrukcie, jeho potenciál a lokalita sú lákavé. Jednou z najatraktívnejších vlastností tohto domu je jeho variabilita pre úpravy a modernizáciu. Všetky izby sú dostatočne veľké a poskytujú veľa priestoru na rôzne možnosti realizácie dizajnu a zariadenia. Dom pozostáva zo siedmych miestností spolu 108 m2 podlahovej plochy a to bez schodiska do podkrovia a pivnice (prístupná z exteriéru). Technicky je dom z postavený z pálenej tehly, základy a pivničné priestory sú kamenné. Je umiestnený na pozemku o celkovej výmere 728 m2 , pričom čisto záhrada orientovaná na juhozápad má 510 m2. Z inžinierskych sietí sú k dispozícií elektrina a voda (mestský vodovod), odpad je možné riešiť zbernou nádobou (žumpou). Okolité výhľady na pohoria a lesy spolu so záhradou okolo domu vám umožnia relaxovať a odpočívať v prirodzenom harmonickom prostredí. Tento dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú možnosť obnoviť starý dom, prípadne zrekonštruovať ho a vytvoriť si tak svoj vysnívaný domov. Ponúkame Vám možnosť získať tento rodinný dom v zaujímavej cene, ktorá Vám umožní investovať do rekonštrukcie a vylepšenia domu. Viac informácií o prehliadku získate na freimann@ alebo na čísle . Nehnuteľnosť je možné získať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžu naši hypo-špecialisti. Cena zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva. Vykročte k Vášmu novému bývaniu s Realitnou kanceláriou BEDES s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality. Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!
RODINNÉ DOMY Beluša Rybníky
Poctivé stavby s.r.o. Vám ponúkajú na PREDAJ 5 rodinných domov v rádovej výstavbe v obci Beluša časť Rybníky s MOŽNOSŤOU ODPOČTU DPH. Rodinné domy sa nachádzajú na slnečnom pozemku, ktorý je situovaný kúsok od lesnej cesty, ktorú ocenia najmä milovníci prírody. Pitie rannej kávy na terase Vám spríjemní nádherný výhľad na okolité polia. Naše domy sú vhodné pre rodiny s deťmi, sú postavené v novovzniknutej časti obce, ktorá je tichá a bezpečná bez veľkej cestnej premávky. Najmenší ocenia využitý priestor v podkroví, ktorý slúži ako spiaci priestor. Detská izba má plne využitý spodný priestor ako denná časť izby. Pozemky rodinných domov budú upravené- zrovnané a položené chodníky zo zámkovej dlažby. Na oknách je predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Rodinné domy majú predprípravu na nabíjaciu stanicu pre elektromobil. Novostavba rodinných domov je vo výbornej prístupnosti k diaľnici a okolitým mestám. Vzdialenosť od diaľnice BA/ZA 1km Vzdialenosť od mesta Púchov: 8 km Vzdialenosť od mesta Ilava: 11 km Vzdialenosť od mesta Považská Bystrica: 14km 4i rodinné domy sú postavené na slnečnom pozemku situované vo veľmi vyhľadávanej a modernej obci Beluša, časť Rybníky. Úžitková plocha domov je 135 m2 + 29,22m2 terasa Veľkosti pozemkov a ceny domov: Pozemok č.1: 463,50m2_252 990,-€ Pozemok č.2: 294,62m2_ 229 990,-€ Pozemok č.3: 294,10m2_229 990,-€_REZERVOVANÝ Pozemok č.4: 293,47m2_229 990-€_REZERVOVANÝ Pozemok č.5: 551,86m2_264 500,-€_REZERVOVANÝ Ceny sú za dom v prevedení HOLODOM Naše domy majú praktické a moderné dispozičné riešenie: Prízemie: zádverie, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, otvorený priestor - kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na priestrannú terasu /29,22m2/, pracovňa Poschodie: 3 x izba, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť 2x detská izba na poschodí má k využitiu ako spiaci priestor podkrovie, spodná časť môže slúžiť výhradne ako denný priestor. Rodinné domy sú postavené z kvalitného materiálu-tehly a radia sa medzi nízkoenergetické stavby s certifikátom A0. Pre všetky domy je zdrojom vody studňa. Na pozemku bude žumpa, s predpokladom, že domy budú v budúcnosti napojené na obecnú kanalizáciu. Kúrenie je podlahové - zdroj - tepelné čerpadlo. Prístupová cesta je nová asfaltová. Rodinné domy sú zateplené minerálnou vlnou hr. 200 Naplánované ukončenie výstavby je v 10/2022. V prípade záujmu po vzájomnej dohode je možné Váš rodinný dom dokončiť podľa Vašich požiadaviek. Kontaktujte ma na e-mail info@ alebo mi zavolajte na tel. č. a dohodnite si obhliadku. info@ Video prehliadka:
BEDES | 3 izbový rodinný dom s veľkým upraveným pozemkom
BEDES Real estate Vám predstavuje na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Zemianske Kostoľany na rozsiahlom, upravenom pozemku. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, kúpeľne a samostatného WC, kuchyne so špajzou, detskej izby, spálne, kotolne a letnej kuchynky. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a predáva sa zariadený. Nehnuteľnosť má úžitkovú plochu 112m 2 , ktorá sa nachádza na pozemku o rozlohe 1895m 2 . Na konci pozemku sa nachádza malý potok. Pozemok je rovinatý a upravený. Na pozemku sa nachádza altánok s grilom a posedením taktiež aj altánok s parkovacím miestom vo dvore. Dom je zateplený a aj strecha je vymenená. Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete: elektrika, voda, plyn a aj žumpa sa nachádza na pozemku. Nehnuteľnosť je pripravená k odovzdaniu 1.1.2023. Viac informácií a dohodnutie obhliadky na tel. č. . Predajná cena je konečná a zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva. Vykročte k Vášmu novému bývaniu s BEDES Reality s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality. Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!
BEDES | 3 izbový rodinný dom s veľkým upraveným pozemkom
BEDES Real estate Vám predstavuje na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Zemianske Kostoľany na rozsiahlom, upravenom pozemku. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, kúpeľne a samostatného WC, kuchyne so špajzou, detskej izby, spálne, kotolne a letnej kuchynky. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a predáva sa zariadený. Nehnuteľnosť má úžitkovú plochu 112m 2 , ktorá sa nachádza na pozemku o rozlohe 1895m 2 . Na konci pozemku sa nachádza malý potok. Pozemok je rovinatý a upravený. Na pozemku sa nachádza altánok s grilom a posedením taktiež aj altánok s parkovacím miestom vo dvore. Dom je zateplený a aj strecha je vymenená. Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete: elektrika, voda, plyn a aj žumpa sa nachádza na pozemku. Nehnuteľnosť je kúpou volná. Viac informácií a dohodnutie obhliadky na tel. č. . Predajná cena je konečná a zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva. Vykročte k Vášmu novému bývaniu s BEDES Reality s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality. Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!
BEDES | Dom v pôvodnom stave v tichej lokalite v obci Oslany
Realitná kancelária BEDES ponúka na predaj rodinný dom v pôvodom stave v tichej lokalite v obci Oslany, na ulici Hviezdoslava. Dom je v pôvodnom stave, vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Dom je postavený pozdĺž pozemku z nepálenej tehly. Celá nehnuteľnosť je prekrytá strechou zo škridle. Rozloha domu je 120m2. Dom ma plastové okná a bezpečnostné dvere. Na pozemku sa nachádza aj samostatná garáž ktorá je podpivničená. Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je pozemok o rozlohe 820m2, ktorý je jemne svahovitý a na konci pozemku sa nachádza malý potok. Inžinierske siete voda a elektrika sa nachádzajú na pozemku. Viac informácií a dohodnutie obhliadky na tel. č. . Cena je konečná a zahŕňa všetky služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane katastrálnych poplatkov, právneho servisu či hypotekárneho poradenstva. Vykročte k Vášmu novému bývaniu s BEDES Reality s istotou a bez starostí. Naši makléri budú s Vami počas celého procesu od začiatku až do konca. Pre nás je dôležitá Vaša maximálna spokojnosť. Teší sa na Vás náš tím BEDES. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti BEDES Reality. Predávate nehnuteľnosť? Sem s ňou!