inzercia, predaj, predám, bazár

Bedrová kapsa / batoh camo MFH

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám nový, nepoužívaný so štítkom a originál zabalený od značky MFH

nastaviteľný, odnímateľný opasok na stehná so zapínaním na cvaknutie
1 zadná zasúvacia priehradka na suchý zips
1 predná zasúvacia priehradka s
panel na suchý zips ca. 15 x 3,5 cm
1 hlavná priehradka s 1 zasúvateľnou priehradkou
so suchým zipsom, prídavným bezpečnostným remienkom
so zapínaním na cvaknutie
veko so suchým zipsom a zapínaním na cvaknutie a 1 zasunutie
vrecko na zips
1 zasúvacie vrecko na každej strane a 1 pripevnené
vrecko na príslušenstvo so suchým zipsom a zapínaním na cvaknutie
rovnako ako 1 odnímateľné vrecko na príslušenstvo s
suchý zips a stlačte tlačidlo
1 pripevnené predné vrecko na zips a
1 zasúvacie vrecko

Materiál:
100 percentný polyester

V prípade záujmu pošlem real foto
Osobný odber BA - Staré mesto, alebo po prevode zašlem prostredníctvom DPD
Bedrová kapsa / batoh camo MFH
Podobné inzeráty
Turistický batoh 40l
Predávam turistický batoh QiDian 40+16 UL Pack od značky 3F UL GEAR. Ide o ľahký turistický batoh s hmotnosťou 850g, (bez hmotnosti zadnej výstuhy). Batoh bol použitý celkovo počas 9 dní. Výhody: nízka hmotnosť, objem batohu ktorý sa dá prispôsobiť od 40 do 56l, obrovská predná sieťka na skladovanie vecí ktoré chcete mať pri sebe, nepremokavá úprava batohu, dve obrovské postranné vrecká viď foto, do ktorých sa zmestí každý mobil, sťahovacie popruhy po stranách. Batoh má len jednu hlavnú komoru, za to má dosť popruhov na vešanie vecí, prípadne veľká predná sieťka. Bočné vaky na vodu, sú tiež nastaviteľne a zmestia sa aj dve fľaše 1l určite, možno aj dve 1,5l do jedného vrecka. Ako výstuha je možné použiť karimatku čím sa ušetrí hmotnosť, len ideálne karimatku do šírky 50cm, preto batoh predávam s karimatkou. Nevýhody: jedna bočná predná kapsa, bola pri páde natrhnutá čo sme provizórne zašili, neskôr doma som to aj posilikonoval aby to bolo vodotesné, drží to, len je vidieť že tam diera bola viď foto. Celkovo hodnotím batoh veľmi dobre, pre niekoho kto by začínal, chce ľahký batoh na vyskúšanie za malý peniaz ideálne. Súčasťou batohu dávam karimatku od Robens v cene, kompenzácia za dierku, link na batoh aj karimatku prikladám. Nevýhodou aspoň pre mňa boli trochu tvrdšie popruhy, ale dalo sa vzhľadom na cenu batohu, ide o ľahký batoh ktorý počíta so záťažou okolo 12-14 kg na komfortné nosenie. Cena je pevná. Preferujem osobný odber Nitra, po dohode sem tam cestujem smer Nitra - Bratislava, poprípade Nitra - Trenčín, takže v prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť. Inzerát platný do zmazania.
Bedrová kapsa / batoh mandra MFH
Predám nový, nepoužívaný so štítkom a originál zabalený od značky MFH nastaviteľný, odnímateľný opasok na stehná so zapínaním na cvaknutie 1 zadná zasúvacia priehradka na suchý zips 1 predná zasúvacia priehradka s panel na suchý zips ca. 15 x 3,5 cm 1 hlavná priehradka s 1 zasúvateľnou priehradkou so suchým zipsom, prídavným bezpečnostným remienkom so zapínaním na cvaknutie veko so suchým zipsom a zapínaním na cvaknutie a 1 zasunutie vrecko na zips 1 zasúvacie vrecko na každej strane a 1 pripevnené vrecko na príslušenstvo so suchým zipsom a zapínaním na cvaknutie rovnako ako 1 odnímateľné vrecko na príslušenstvo s suchý zips a stlačte tlačidlo 1 pripevnené predné vrecko na zips a 1 zasúvacie vrecko Materiál: 100 percentný polyester V prípade záujmu pošlem real foto Osobný odber BA - Staré mesto, alebo po prevode zašlem prostredníctvom DPD
Batoh MFH Assalut 1-olive
Predám málo používaný batoh od značky MFH vhodný na turistiku alebo airsoft. Po stranách batohu sú popruhy na plastové pracky, ktorými si môžete prichytiť napriklad deku. Popruhmi sa sťahuje aj batoh v prípade, že je prázdny a to pre lepšiu manipuláciu a minimalizáciu objemu. Po ruksaku sa nachádza množstvo Molle slučiek. Vďaka tomuto Molle systému si môžete upevniť na batoh rôzne puzdrá a tým zvýšiť objem. (20€) Na predaj mám aj čisto novú lekárničku (púzdro) od značky Mil-Tec s nášivkou (20€)
Batoh MFH Assalut 1-olive
Predám málo používaný batoh od značky MFH vhodný na turistiku alebo airsoft. Po stranách batohu sú popruhy na plastové pracky, ktorými si môžete prichytiť napriklad deku. Popruhmi sa sťahuje aj batoh v prípade, že je prázdny a to pre lepšiu manipuláciu a minimalizáciu objemu. Po ruksaku sa nachádza množstvo Molle slučiek. Vďaka tomuto Molle systému si môžete upevniť na batoh rôzne puzdrá a tým zvýšiť objem. (20€)
Trekový batoh AirZone PRO 45:55 od Lowe Alpine
Trekový batoh AirZone PRO 45:55 od Lowe Alpine je jednokomorový batoh. Kúpil som ho v 2016 na púť do Santiaga de Compostela. odvtedy som ho použil maximálne 10 krát a už ho nepotrebujem. Batoh je v perfektnom stave. Aktuálne nový sa predáva v obchodoch za 120-130 EUR. Batoh má objem 45 l s možnosťou zväčšenia na 55 l. Jeho základ tvorí plne nastaviteľný chrbtový systém Centro Adjust Air Zone, ktorý zároveň vďaka minimu bodov dotyku s chrbtom veľmi dobre odvetráva a výborne sedí na chrbte. K lepšiemu rozloženiu váhy a zamedzenie pohybu batohu slúži vylepšený bedrový popruh s Adaptive Fit technológiou. Bedrový popruh je tiež vybavený menšími vreckami. K ešte výraznejšiemu upevneniu batohu slúži aj hrudný popruh so sponou. Zvršok batohu chráni tkanina s Ripstop (vrchná tkanina: N6.6 210D Mini Rip / 450HDP) technológiou zvyšujúcou odolnosť proti pretrhnutiu alebo inému mechanickému poškodeniu. Hlavná komora má vrchnú aj bočné vstupy. Na batohu je špeciálna pavúk (technológia Spider plate) slúžiace na prichytenie ďalšieho nákladu zvonka batohu. Špeciálne pútka využijete pre uchytenie trekových palíc alebo cepínu. Samozrejmosťou batohu je vrecko na hydrovak, integrovaný pršiplášť a nastaviteľný vrchlík. Batoh AirZone pre 45:55 sa vyznačuje perfektným spracovaním a kvalitou materiálu, ktoré z neho robia plnohodnotný batoh vo svojej kategórii. Vlastnosti batohu AirZone PRO 45:55: • jednokomorový batoh vhodný na viacdenné treky • objem 55 l (45 + 10 l) • rozmery: 73 × 34 × 36 cm • váha: 1.70 kg • výborne odvetrávaný chrbtový systém AirZone • veľký predný vstup do hlavnej komory batohu • vrecká na bokoch batohu a bedrovom páse • háčiky na pripevnenie trekových palíc alebo cepínu • pláštenka, vrecko na hydrovak Odborné recenzie:
Hydro batoh čierny MFH
Predám nový, nepoužívaný so štítkom a originál zabalený batoh od značky MFH Profesionálny hydratačný systém navrhnutý v súlade s modulárnym systémom MOLLE. Batoh má vystužený chrbát a nastaviteľné ramenné popruhy s hrudným popruhom, dve rukoväte na prenášanie, otvorené horné zadné vrecko a niekoľko D-krúžkov pre pripojenie ďalšieho vybavenia. Parametre: - polstrovaná zadná časť - nastaviteľné ramenné popruhy so sponami - hrudný pás so sponou - plne odnímateľný hydratačný vak s uzáverom Hook a Loop - viaceré D-krúžky - extra priestor na uloženie Materiál: - 100% polyester V prípade záujmu pošlem real foto Osobný odber BA - Staré mesto, alebo po prevode zašlem prostredníctvom DPD