inzercia, predaj, predám, bazár

Begonia-mlade zakorenenene rastliny

Kategória: Rastliny

Predam mlade zakorenene rastlinky begonie, sansevierie, mini-sansevierie...

Begonie 5€+postovne
Sansevieria 5€+postovne
Minisansevierie 5€+postovne
Sansevierie 5€+postovne

Begonia-mlade zakorenenene rastliny
Podobné inzeráty
Begónie (hľuzy)
Predám hľuzy Begónií: Begónia Double large Mix/3 ks - 3€ - posledné balenie Begónia Double large Pink/3 ks - 3€ - posledné balenie Begónia Double large White/3 ks - 3€ - posledné 2 balenia Begónia Double large Yellow/3 ks - 3€ - posledné balenie Begónia Doule large Copper/3 ks - posledné balenie Begónia Crispa marginata White/3 ks - 3€ - posledné balenie Begónia Crispa marginata Yellow/3 ks - 3€ - posledné balenie Begónia marmorata/3 ks - 3€ - posledné balenie Begónia Pendula White/3 ks - 3€ - posledné balenie + poštovné. Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt je neaktuálny.
Anjelská trúba
Predám veľké dospelé rastliny a aj mladé rastliny (žlté). Všetky anjelské trúby v ponuke sú žltej farby . Dospelé anjelské trúby sú od výšky 60 cm.(v ponuke je viac kusov) Mladé rastliny sú od výšky 25 cm. (v ponuke je viac kusov) Možnosť si vybrať veľkosť a tvar anjelskej trúby ktorá sa Vám páči. Celková výška dospelej rastliny aj s nádobou alebo kvetináčom je od 80 cm do 150 cm. (celkovú výšku píšem pre informáciu na prevoz autom ). Dajú sa previezť aj položením naležato. Vhodné pestovať v kvetináči s veľkou podmiskou na zásobu vody(hlavne pri letných horúčavách)alebo vo voľnej pôde. Stanovisko ak je v kvetináči:najlepšie tieň alebo polotieň. Možnosť ich tvarovania na výšku a šírku aká sa vám páči a vyhovuje. Nenáročné rastliny bohato kvitnú,nahadzujú veľa kvetov. Kvety sú veľké,dľžky až 30 cm a počas kvitnutia nádherne voňajú. Len osobný odber. Poštou ani kurierom neposielam . Cena záleží na veľkosti,veku a tvaru rastliny. Cena je od 10 € do 40 €. Anjelské trúby boli zazimované ,na predaj sú v priebehu marca,apríla a mája. (záleží na počasí,vonkajšej teplote) Písať mailom (kontaktovať inzerenta). Tel. číslo v inzeráte je neplatné. V prípade vážneho záujmu pošlem telefonne číslo. Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Exotické rastliny
Ponúkame exotické rastliny: Strelícia kráľovská Foto1-2,ponúkame čnú rastlinu, cena je 18Eur Hedychium žlté Foto3,kvety mu nádherne voňajú.Vzrastom dosiahne 1-1,5metra.Ponúkame staršiu kvetuschopnú rastlinu za 15Euro a mladé ročné rastliny po 3Euro/kus. Angínovník-liečivka dých.ciest s krásnymi kvetmi Foto4,ponúkame mladé rastlinky za 3Euro/kus Tradescantia zebrina Foto5, v črepníku sú 3rastliny,cena je 4Euro/črepník, máme aj iný druh Tradescantie=fialové listy Foto6... Katarant fialový kvet Foto8, ponúkame mladé rastliny s kvetmi za 5Euro/kus Citrónová tráva, máme pekné trsy rastlín za 4Euro/kus Asparágus izbový-trsy, 4Euro/črepník Záujemcov poprosíme o správu cez inzerát,nie cez sms či telefonát...
Exotické rastliny
Ponúkame exotické rastliny: Strelícia kráľovská /FOTO1-2/ rastlina vysoká cca 40cm 20Euro,a menšie rastliny po 9Euro/kus Hedychium žlté /FOTO3/-4ročná rastlina,kvetuschopná 15Euro,a menšie rastliny 8Euro/kus Citrónová tráva 2ročné rastliny 5Euro/kus Angínovník /FOTO4/-2ročné rastliny 4Euro/kus Yuka-červené kvety/FOTO5/,2ročná rastlina 7Euro Záujemcov poprosíme o správu cez inzerát,nie cez telefonát,či sms...
Izbové rastliny
Rastlinky na predaj Osobne BA, poštou nad 7€, na vlastnú zodpovednosť Foto konkrétnych kusov pošlem do správy ???? foto neaktuálne Odrezok Monstera adansonii laniata (5€) Begonia benigo pink s rastom (2€) Epipremnum pinnatum cebu blue (2,5€) Spolu 8€ Mala Syngonium strawberry ice dohodou Syngonium batik baby 5€ Väčšie 6€ Syngonium pink splash baby veľký koreňový systém 7€ Menšie 5€ Begonia benigo pink baby 3,5€ Väčší odrezok vrcholu 5€ Philodendron micans odrezok zakorenený 1,3€ Epipremnum Njoy zakorenené odrezky s rastom 1,50€ Baby rastlina 2€ Väčšia 2,5€ Monstera adansonii odrezok s rastom 1,50€ Scindapsus silvery Ann 2listovy odrezok koreniaci 3€ Epipremnum godzila rastúci odrezok 3€ Epipremnum global green bez vrcholu baby 3€ Osobne BA alebo poštou na riziko kupujúceho ????
Begonia BD "Beleaf Arctic Breeze"
Predám rastliny - Begonia BD "Beleaf Arctic Breeze" - cena 6,90€ + poštovné.