inzercia, predaj, predám, bazár

Behún/koberec s vysokým vlasom

Kategória: Koberce a podlahová krytina

Predám koberec s vysokým vlasom. Rozmer 250x60cm. Objednaný z Bonami.
Behún/koberec s vysokým vlasom
Podobné inzeráty
Koberec s vysokým vlasom, 190x130 cm, modrá
Predám koberec s vysokým vlasom - 2 cm, v tvare obdĺžnika s rozmermi 190 x 130 cm. Koberec je veľmi mäkký. Používaný asi pol roka.
Predám tkaný koberec - behúň
Predám hladko tkaný koberec - behúň, šírka 70cm, dĺžka 5m. Cena 30€ (pásikavý farebný - 1ks) Behúň šírka 75cm, dĺžka 2,2m, cena 10€ za kus (hnedý - 2ks) Koberce sú použité, ale vo veľmi dobrom stave, nie sú zodraté ani prešliapané. Boli používané krátko. Ideálne na chatu. Hnedé behúne sú hrubšie, z odolného syntetického materiálu. Miernej dohode na cene, pri osobnom odbere sa nebránim. Ak nedvíham, napíšte SMS alebo mail, ozvem sa.
Moderny koberec s dlhym vlasom 190x130
KONTAKT NA KONCI TEXTU Pekny a kvalitny koberec s dlhym vlasom. Je to moderny kusovy koberec a dizajnový koberec vylepší vzhľad akéhokoľvek interiéru. Shaggy koberec je veľmi jemný, má dlhý vlas. moderné koberce kusové koberce do obývačky kusové koberce s najlepšou tepelnou izoláciou moderné kusové koberce s abstraktnými vzormi moderné kusové koberce mrace Ak budete písať spravu prosím napíšte aj svoje telefónne číslo aby som Vás mohol spätne kontaktovať lebo pri Počítači som len málo. Moje cislo: 0 9 4 8 7 7 9 3 3 4
Plyšový koberec s vysokým vlasom
Predám tento moderný plyšový koberec, s vysokým vlasom , farba staroružova, rozmery 120 x 160 CM. cena 20 eur. Len osobný odber Leopoldov.
Nový koberec s vysokým vlasom
Dobrý deň, mám na predaj tento čisto nový kus kvalitného koberca. Koberec je bielej farby s vysokým vlasom asi 4cm. Podľa potreby si ho treba dať obšiť, ja som ho neobšíval z dôvodu budúceho možného použitia na menšie koberce napr. do spálne. Rozmery kobercea sú 220cm x 100cm Osobný odber, prípadne po dohode pošlem aj kuriérom + 4€. Pozri aj ďalšie moje inzeráty...
Koberec Shaggy Shangri-La s vysokým vlasom
Predám koberec Shaggy Shangri-La s vysokým vlasom v béžovej farbe. Rozmer 1,6m x 2,3m. Nepoškodený, ako nový. Pôvodná cena 119€. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. Číslo neplatí, kontaktujte ma prosím mailom.