inzercia, predaj, predám, bazár

Beletria - balík 2

Kategória: Beletria

Predám spolu:

1. Zoë Hellerová: Zápisky o škandále: Učiteľka keramiky Sheba Hart sa tajne stretáva so svojim pätnásťročným žiakom. Celý príbeh si zaznamenáva do denníka jej kolegyňa Barbara Covett. Podľa knihy bol natočený film s Cate Blanchet /Sheba/ a Judi Dench / Barbara/. Výborný stav, ako nová.

2. Federica de Cesco: Dům Tibeťanky: Príbeh architektky Dolkar, ktorá sa narodila a žije vo Švajčiarsku, pochádza však z Tibetu. Matka sa s ňou o tejto krajine ani o svojom odchode do exilu nebaví a tak sa Dolkar vydáva do Lhasy odhaliť pravdivú históriu svojej rodiny. Čítaná, nepoškodená, ako nová. Euromedia Group, Knižný klub, 2011.

3. Katy Darbyová: Útulek pro padlé ženy: Viktoriánsky román situovaný do Anglicka 80- tych rokov 19. storočia, kedy mocné impérium oslavovalo cestu rozumu a pokroku ale od temnejších stránok života odvracalo tvár. Kniha je raz čítaná, ako nová.

4. Paul Tremblay: Hlava plná duchov: Život rodiny Barrettovcov sa úplne zmení, keď sa u ich štrnásťročnej dcéry začnú prejavovať príznaky schizofrénie. Z ich pokojného domova sa postupne stáva dom hrôzy. Lekári sú bezradní a rodičia požiadajú o pomoc katolíckeho kňaza, ktorý je presvedčený, že Marjorie je posadnutá diablom. Kvôli peniazom súhlasia i s natáčaním televíznej reality šou.
Kniha je ako nová, raz čítaná.

5. Dan Brown: Da Vinciho kód: Kniha je čítaná, trochu to vidno na prebale, inak úplne v poriadku. Slovart 2004.

6. Marek Halter: Pražský kabalista: Historický román z rudolfínskej Prahy. Mäkká väzba. Kniha je čítaná, nepoškodená. Garamond 2012.

7. Maureen F. McHughová: Po apokalypse: Deväť príbehov o živote po katastrofe. Tatran 2013, edícia Svetová tvorba. Čítaná, ako nová.

8. Fredrik T. Olsson: Reťazec skazy: Medzinárodne úspešný triler z pera švédskeho autora plný napätia, hrozivých odhalení a krutých tajomstiev, ktoré nikdy nemali vyjsť na povrch. Vydal Ikar 2014. Kniha je čítaná, super stav.

9. Nicolas D Estienne D Orves: Posledné dni Paríža: Fantastický triler o zániku Paríža. Kniha je čítaná, ako nová.

10. Su Tchung: Slzy nefritovej ženy: Táto novela je umelecké spracovanie starého čínskeho mýtu o žene, ktorá slzami zborila Dlhý múr. Kniha je čítaná, nepoškodená.

Knihy sú raz čítané - nepoškodené.

Cena spolu 15,-- + poštovné.

Pozrite si aj ostatné moje inzeráty
Beletria - balík 2
Podobné inzeráty
BELETRIA - Román a trilery (Karika, Brown...)
ČIERNY ROK: VOJNA MAFIE (Jozef Karika) - Kriminálna dráma s prvkami thrilleru. Prepojenie politiky a podsvetia. CENA = 7€ V HLBOKEJ TME (Sean McFate) - špionázny thriller, detektívne prvky, vojnová beletria zo súčasnosti. Cena = 7€ HRDINOVÉ VE ČLUNU (Daniel James Brown) - športový román z medzivojnového obdobia, podľa skutočného príbehu, bestseller. Cena = 7€
Nové knihy
Slovenská beletria: Pod snehom - Katarína Pivarčiová - 5€ Jedovatým perom - Nina Frisby - 5€ s podpisom Tanec pre Luciu Frey - Daniella Ferkova - 5€ _________________________________ Svetová beletria: Posledné leto v meste - Gianfranco Calligarich - 8€ Neonoví bohové - Katee Robert - 7€ Hranica - György Dragomán - 6€ Dcéry nové doby - Carmen Kornová - 7€ Kočka na cestách - Hiro Arikawa - 6€ Domov slávnych spisovateľov - Terri-Lynne Defino - 6€ Mezi vilami - Justin Quinn - 5€ Malé sladké lži - Caz Frearová - 4€ Fidel Castro - Albrecht Hagemann - 3€ + poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty (na dobierku neposielam)
KNIHY (Beletria)
Beletria: - Mexická vlna - CZ (Maxim E. Matkin) = 4€ - Kam zmizla Aljaška (John Green) = 4€ - Biely tiger (Aravind Adiga) - CZ = 4€ - Červená vášen (Anchee Min) = 4€ - Zázračný delfín (Pascale Noa Bercovitch) - NOVÁ = 2€ - Děti si vzít nenechám (Donya Al-Nahi) = 2€ - Prvok, Šampón, Tečka a Karel (Patrik Hartl) = 5€ - Som mama (Farkašová Kristína) = 6€ - Sedem dobrých rokov (Keret Etgar) = 5€ - Osm (Radka Třeštíková) = 6€ Všetky knihy sú v super stave - niektoré úplne nové (neprečítané) alebo max. 1 krát prečítané. Pri odbere viacerých kusov možná zľava. Spôsob odberu: - osobne v BA (Petržalka - Ovsište) alebo v Novom Meste nad Váhom - poštou Pozrite aj moje ďalšie inzeráty - kliknite na moje meno.
KNIHY (Beletria a ine)
Beletria: - Westwand (Malte Roeper) = 4€ Ine: - Sila príťažlivosti (Joe Vitale) - NOVÁ = 4€ - Hygge (Wiking Meik) = 5€ Všetky knihy sú v super stave - niektoré úplne nové (neprečítané) alebo max. 1 krát prečítané. Pri odbere viacerých kusov možná zľava. Spôsob odberu: - osobne v BA (Petržalka - Ovsište) alebo v Novom Meste nad Váhom - poštou Pozrite aj moje ďalšie inzeráty - kliknite na moje meno.
32x beletria
32x beletria cena 15e LEN SPOLU! napr. Tolstoj, Sienkiewicz, Turgenev, Hašek, Poe, Čapek, Exupéry, Svěrák, King atď...