inzercia, predaj, predám, bazár

Benlemi domček posteľ 120x200cm

Kategória: Nábytok pre deti

Posteľ je vyrobená z masívneho dreva, je stabilná a priestranná. Bočnicu si pripevníte, na ktorú stranu budete chcieť alebo ju môžete kedykoľvek odstrániť.

Nosnosť : 150kg
Posteľ je na 20cm prídavných nohách, ktoré sa dajú odmontovať

Cena 180€
Benlemi domček posteľ 120x200cm
Podobné inzeráty
Benlemi postel pre deti
Dobry den, ponukam na predaj detsku postel zn. Benlemi. Postel ma rozmery 90x200 a je vo velmi zachovalom stave prakticky ako nova. Postel sa predava bez matraca. Mozny osobny odber v BA. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte mailom. Dakujem
Predam detsku postel Benlemi
Predam domcekovu postel znacky BENLEMI s bocnicou (mozte si ju nasunut na postel kam potrebujete) a s pridavnymi nohami, ktore sa mozu odmontovat aby postielka bola nizsia. Postel je malo pouzivana. Povodna cena bez matraca bola cca 465,- euro. Rozmer: 90x200 cm, farba biela. Matrac: plus 50,- euro k cene,malo pouzivany, bol na nom chranic matraca.
Detská domčeková posteľ Benlemi s matracom
Predám detskú domčekovú posteľ značky Benlemi, posteľ je kvalitná, pevná, vyrobená z masívu, ošetrená bezfarebným voskom. Rozmery postele sú cca 190x90. Matrac je z jednej strany pohánkový a z druhej strany z kokosového vlákna s rozmermi 180x80. Posteľ predávame rozloženú, iba osobný odber.
Posteľ domček zn. Benlemi
Predám používanú kvalitnú detskú posteľ zn. Benlemi. Pevná z masívu.Cena s matracom. Bez akýchkoľvek poškodení. 180x80 cm. Osobný odber Košice.
Posteľ Benlemi
Predám posteľ Benlemi rozmer 200x90, s bočnicou. Posteľ bola takmer nepouživaná, predám aj so špeciálnym detským matracom, ktorý je tiež nepouživaný. V pripde zaujmu pofotím viacero fotiek, pripdne sa dá vidieť aj naživo. Cena je spolu s matracom 260 eur. Len osobný odber v Trnave.
Domcekova postel Benlemi
Predám domcekovu detsku posteľ s bočnicou od značky Benlemi. Postel je minimalne pouzivana, velmi kvalitna, pevna. Rozmery: 90x200 Je mozne kupit aj matrac, ktory bol v posteli.