inzercia, predaj, predám, bazár

BERG GO

Kategória: Odrážadlá

Predame nove odražadlo 2v1 BERG GO.Mala chodila s nim doma,uplne nove.Foto v prilohe cena 50eur.
Osobny odber.
BERG GO
Podobné inzeráty
Odrážadlo BERG GO2 Blue + BERG Push Handle XS
Predám odrážadlo BERG GO2 Blue + BERG Push Handle XS. Všetko vo veľmi zachovalom stave, bez poškodení. Popis produktu BERG GO2 Blue: Zoznámte sa s víťazom prestížnej dizajnovej súťaže Red Dot Award 2018 a víťazom ďalších dvoch nemeckých inovačných a dizajnových súťaží. Odstrkovadlo BERG GO2 v nebesky modrej farbe. Ide o celkom unikátnu, maximálne bezpečnú a do detailu premyslenú kombináciu odrážadla a kárky pre deti už od prvých krôčikov. Je vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie. Odstrkovadlo BERG GO2 je k dispozícii v troch trendy farbách a je vhodné pre deti od 10 do 30 mesiacov. Kľúčové vlastnosti odstrkovadla BERG GO2 – modré Najlepšia prvá kárka pre vaše dieťa Víťaz niekoľkých dizajnových súťaží Odstrkovadlo BERG GO2 kombinuje odrážadlo a kárku S maximálne tichými kolieskami pre nehlučnú prevádzku S praktickými sklápacími pedálmi Maximálna stabilita vďaka širokému rozchodu predných kolies Odstrkovadlo BERG GO2 pre deti od 10 do 30 mesiacov Úžasná kárka na doma aj na von Veľmi praktickým prvkom odstrkovadla BERG GO2 sú extra tiché kolieska. Môžete tak nechať deti jazdiť doma a nemusíte sa obávať nadmerného hluku. Nevídaným detailom sú sklápacie šľapky. Akonáhle sa dieťa naučí stabilite a získa istotu pri odrážaní, stačí ich len vyklopiť a môže sa začať učiť šliapať do pedálov. Sedadlo ani riadidlá odstrkovadla nie je nutné nijako prispôsobovať. Stačí iba nasadnúť a vyraziť! Vďaka dostatočne širokému rozchodu predných kolies bude pohyb dieťaťa na odstrkovadle BERG GO2 za všetkých okolností stabilný a bezpečný. Hmotnosť:3,85 kg Nosnosť:20 kg Rozmery:65 × 45 × 44 cm Info najlepšie mailom, pretože na čísle nie som vždy zastihnuteľný. Preferujem osobný odber v BA.
Šlapacie autíčko BERG Buzzy Jeep Rubicon
Predám veľmi málo používané šlapacie autíčko pre deti od 2-5 rokov BERG Buzzy Jeep Rubicon. Červená farba. Bez jedinej vady. Nové:
Gokart BERG BUDDY
Predám dva kusy original gokart BERG BUDDY GREY!! Super stav, málo používané.... Link :
BERG GO
Predame nove odražadlo 2v1 BERG GO.Mala chodila s nim doma,uplne nove.Foto v prilohe cena 50eur.
Odrážadlo Berg GO
Odrážadlo Berg GO je vhodné pre deti od 10 do 30 mesiacov. Zabezpečuje dieťaťu stabilita vďaka širokému rozchodu predných kolies, ktoré sú navyše extra tiché! ???? Vyklápacie pedáliky umožňujú dieťaťu po získaní stability naučiť sa šliapať do pedálikov.
Predám BERG GO Odrážadlo a šlapadlo 2v1
Predám odrážadlo BERG GO. Používané v interiéri. V dobrom stave. Bez poškodenia.