inzercia, predaj, predám, bazár

Beyblade

Kategória: Hračky

Dobrý den, prodávám beyblady. Jsou všechny originální z Japonska, ale pokud chcete to potvrdit, není to problém.

Arény:
BB10 - 3000 Kč
Tornádo - 2000 Kč
Sonokong - 700 Kč
Nemesis aréna - 2000 Kč

Pokud máte zájem odpovím na e-mail i na SMS.
Beyblade
Podobné inzeráty
Infinitoo/beyblade/hra pre deti
BEY BATTLE BLADE 2 čepeľové vrhače vybuchujú odpaľovacie zariadenie Switch Strike pravý/ľavý launcher, zmena vlastností Strike - podpora rovnováhy a bojový aktivovaný štít. Beyina sada vystreľovačov bojových čepelí sa môže v bitke „roztrhnúť“ na kusy a získať 2 body pre druhého hráča (rýchlosť výbuchu sa líši). Vo svojej hre môžete cítiť radosť z boja. Sada odpaľovacích zariadení Beyblade je pekný darček k narodeninám alebo prekvapeniu pre deti všetkých vekových kategórií; Sú to zábavné zábavné hry, ktoré môžu deti hrať spolu cez prázdniny.
Bey Blade - montážna komora, úložisko
Tato montážní komora vám umožní uskladnit až 10 kotoučů Beyblade. Zároveň si díky této montážní komoře můžete sestavit různé kombinace vašich kotoučů Beyblade.
Beyblade zberateľský "black sun galaxy pegasus" od hasbro
Predávam zberateľský beyblade "black sun galaxy pegasus" od výrobcu hasbro, je v dobrej kondícií má len pár škrabancov na farbe Cena je 15€ +poštovné Posielam poštou alebo Packetou (dopredu alebo na dobierku) V prípade záujmu ma kontaktujte Mailom alebo SMS správou !!! Mailom viem poskytnúť aj dodatočné fotky ak treba. Balíky zvyčajne posielam pondelok alebo piatok. Ak by ste hľadali staré hračky za dobré ceny tak si pozrite moje ostatné inzeráty. A ak si odomňa niečo kúpíte tak ohodnotenie je určite vítané :)
BEYBLADE
Predám BeyBlade arény , beyblady a plno náhradných dielov a štartovačov na beyblady. Arény boli dosť využité a je to aj poznať na nich ale poslúžia ešte dlho .
Beyblade
Predam tychto beybladov Moznost kombinacie alebo jednotliveho odkupenia Cena navrhnite Cena areny 12 eur pripadne dohoda (su tam malw znamky pouzivania na jednej strane mala puklina asi 1 cm) Roztacatka su funkcne, biele roztaca do lava Beyblady na obrazku kde su 3 tak tie su vycinovane zospodu Pomocny drziak na roztacadlo
Draco Spin (Beyblade)
Hracky Draco spin. Vystrelovacie bojove kruhy 15ks + 5 vystrelovacov. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať. Len Osobný odber BA