inzercia, predaj, predám, bazár

Bezdrôtová nabíjačka Apple/Samsung/Apple Watch/AirPods

Kategória: Nabíjačky batérií

4 v 1 bezdrôtová nabíjačka
Bezdrôtová nabíjačka kompatibilná s telefónmi s podporou Qi, Apple Watch, AirPods a Apple Pencil dokáže tieto zariadenia rýchlo nabíjať bezdrôtovo súčasne. Pre rýchle nabíjanie sa odporúča vysoko kvalitný napájací adaptér QC2.0/3.0 (12V/2A) alebo iný podporný adaptér 10W. Použitie 5V / 1A adaptéra nemusí nabíjať váš telefón alebo hodinky. (ADAPTÉR JE SÚČASŤOU BALENIA)
Bezdrôtová nabíjačka 4 v 1 je vyrobená z materiálu ABS šetrného k životnému prostrediu a bezdrôtová nabíjačka má kontrolu teploty. Keď je teplota príliš vysoká, nabíjanie sa automaticky zastaví. Pokiaľ je teplota normálna, bude nabíjanie pokračovať. Nemusíte sa obávať nebezpečenstva spôsobeného vysokou teplotou.
Bezdrôtová nabíjačka pre telefón a hodinky je kompatibilná s: iWatch 1/2/3/4/5/6/SE iPhone 12/12 Pro/12ProMax/12Mini//11/11 Pro/XS/XR/Xs Max /8/8 Plus Samsung GalaxyNote8/8+S8/S8+/Note 9/9+S9/S9+/Note 10/10+/S10/S10+/
Dock nabíjanie kompatibilný pre Airpods 1 & 2,3,4 Airpods Pro a nabíjací dok s ceruzkou kompatibilný s 1/2 generáciou Apple Pencil.
Magnetická kovová podperná doska Je možné nastaviť telefón a nabíjací modul Apple Watch do preferovaného uhla a je možné ho tiež zložiť. Už sa nemusíte starať o rôzne nabíjacie linky vo svojom živote, aby bol váš pracovný stôl čistý a uprataný. Ľahké funkcie uľahčujú vloženie do batohu doma, v kancelárii aj na cestách. Elegantný a veľkorysý tvar, je možné umiestniť do spálne, obývacej izby, kancelárskeho stola a ďalších
Nabíjacia stanica využíva najpokročilejšiu technológiu automatického riadenia. Vstavané ochrany proti prebitiu, nadprúdová a prepäťová ochrana, regulácia teploty, detekcia cudzích predmetov.
Bezdrôtová nabíjačka Apple/Samsung/Apple Watch/AirPods
Podobné inzeráty
Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch  USB-C
Na predaj úplne nový Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m). Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch s konektorom USB-C. - originálny kábel pre magnetické nabíjanie Vašich inteligentných hodiniek Apple Watch. Chceme, aby bolo nabíjanie vašich hodiniek Apple Watch úplne bezproblémové. A teraz, keď sa spáruje s Apple Watch Series 7, nabíja sa až o 33% rýchlejšie, takže 80% nabitie dosiahnete približne za 45 minút. Jednoducho držte konektor v blízkosti zadnej časti hodiniek, kde magnety spôsobia zapadnutie na svoje miesto automaticky. Je to úplne zapečatený systém bez odhalených kontaktov. A tiež veľmi zhovievavé, pretože nevyžaduje žiadne presné zarovnanie. *Rýchle nabíjanie je kompatibilné iba s Apple Watch Series 7.
Bezdrôtová nabíjačka 3v1
Ľahko prenosná bezdrôtová nabíjačka Spello by Epico 3in1 disponuje celkom 3 plochami na nabíjanie vašich zariadení. Smartfón vie dobíjať 15 W výkonom, v prípade iPhonu dobíja 7,5 W a podpora MagSafe je samozrejmosťou. Uprostred nabíjačky Epico je umiestnený vyklápací modul pre Apple Watch disponujúci 2,5 W výkonom. Posledná nabíjacia plocha s výkonom 3 W slúži napríklad na nabíjanie AirPods alebo iného zariadenia, ktoré podporuje bezdrôtové nabíjanie. O stave nabíjania budete informovaní pomocou LED indikátora.
Bezdrôtová nabíjačka na Samsung Watch
Bezdrôtová nabíjačka pre Samsung Watch Max. výkon: 5 W Konektor: Micro USB (samica) Rozmery: 4,5 x 4,5 x 6 cm Dĺžka kábla: 77 cm
Nabíjací kábel + samsung rychlo nabíjačka
Na predaj Nabíjací kábel Samsung pre Galaxy Watch pár OR825. nabíjací kábel • pre inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch Active/Active2, Watch3/4 • magnetický dizajn • dĺžka 80 cm • USB-A port • originálne príslušenstvo • hmotnosť 30 g + Samsung rýchlo nabíjačka EP-TA200
BLITZWOLF® BW-FWC9 BEZDRÔTOVÁ RÝCHLONABÍJAČKA
BLITZWOLF® BW-FWC9 - 15W MAGNETICKÁ BEZDRÔTOVÁ RÝCHLONABÍJAČKA Vstup: 5V-9V = 2A max Výstupy: Existujú 4 typy nabíjacieho výkonu v závislosti od podpory nabíjaného telefónu: 15W / 10W / 7,5W / 5W Veľkosť: 58 * 10 mm Hmotnosť: 50 g Obsah balenia: Bezdrôtová nabíjačka FWC9, kábel USB typu C na dobierku neposielam!
Nová Bezdrôtová nabíjačka Baseus 15W
Predám wireless charger Baseus. Tak ako je na fotkách. Nová, iba rozbalená.