inzercia, predaj, predám, bazár

Bezdrôtová nabíjačka iWALK 5000mAh

Kategória: Nabíjačky

predám málo používanú bezdrôtovú nabíjačku pre telefón.

Cena: 15€ + poštovné

Možnosť odberu v Dúbravke
Pre viac informácií volajte na tel. číslo

Bezdrôtová nabíjačka iWALK 5000mAh
Podobné inzeráty
Predám Apple Bezdrôtovú Magnetickú Baterku (farby v popise)
Info: Je to bezdrôtová, magnetická Power Bank nabíjačka pre iPhone. Stačí keď ju priložíte zo zadnej strany na vás iPhone a ona automaticky začne nabíjať. Funguje to aj cez obal ale ten musíte mať tiež magneticky aby vám to udržalo (pozri ďalšie moje inzeráty). Stav: Vo výbornom stave, nerozbalené. Biela 5000mAh, Biela 10000mAh (35€), Modrá 5000mAh (27€), Svetlá modrá 5000mAh (27€), Červená 5000mAh (27€), Ružová 5000mAh (27€), Fialová 5000mAh (27€), Zelená 5000mAh (27€), Čierna 5000mAh (27€), Posielam len poštou.
Samsung Bezdrôtová nabíjacia podložka (15 W) čierna
Úplne nová, nerozbalená a nepoužitá. Bezdrôtová nabíjačka Samsung Bezdrôtová nabíjacia podložka (15 W) čierna a jej základné funkcie Tento typ bezkáblovej nabíjačky sa hodí na stôl Súčasťou balenia s nabíjačkou je taktiež aj napájací kábel LED diódy pre prehľad o stave nabíjania Bezkáblová nabíjačka Samsung Bezdrôtová nabíjacia podložka (15 W) čierna disponuje celkovým výkonom 15 W Kábel do nabíjačky pripojíte vďaka vstupu USB-C Vstupným konektorom bezdrôtovej nabíjačky je USB-C Nemusíte riešiť zamotanú kabeláž ako u bežných nabíjačiek, telefón alebo iné zariadenie iba položíte na bezdrôtovou nabíjačku, ktorá sa o všetko postará sama. Balenie okrem samotnej nabíjačky tiež obsahuje napájací kábel. Aby ste mali možnosť si skontrolovať stav nabitia, má tento model kontrolku nabíjania pomocou LED svetla. Wireless nabíjačka od výrobcu Samsung disponuje rýchlonabíjaním, s pomocou ktorého bude váš smartfón nabitý do plnej kapacity za omnoho kratšiu dobu než s klasickou nabíjačkou. Celkový výkon dosahuje 15 W. Vstupným konektorom na napájanie nabíjačky je USB-C.
PLATINET BEZDRÔTOVÁ NABÍJAČKA QC 2.0 QI 10 W 2 A ČIERNA
Predam PLATINET BEZDRÔTOVÁ NABÍJAČKA QC 2.0 QI 10 W 2 A ČIERNA Bezdrôtová nabíjačka Platinet zaujme svojím kompaktným prevedením a štýlovým dizajnom v čiernej farbe. Využíva štandard Qi, ktorý podporuje väčšina smartfónov na trhu. Výhodou je podpora rýchleho nabíjania Quick Charge 2.0 s maximálnym výkonom 10 W. Ďalej je nabíjačka schopná pracovať s výkonom 7,5 W a 5 W. Intenzitu nabíjania si zvolí sama na základe detekcie vloženého zariadenia. Nabíjačka disponuje vstupným microUSB konektorom. Pre správne fungovanie rýchleho nabíjania je nutné použiť adaptér s podporou rýchleho nabíjania, ktorý nie je súčasťou balenia.
Bezdrôtová nabíjačka Samsung Fast Charge
Bezdrôtová nabíjačka Samsung Fast Charge - konektor USB-C Stačí len položiť Bezdrôtová nabíjačka pre štýlové nabíjanie, telefón stačí iba položiť a nabíjanie začne automaticky. Podložka aj stojan Nabíjačka má k dispozícii 2 polohy nabíjania. Pri prezeraní videí alebo fotografií poslúži perfektne ako stojan. Prémiové materiály Prevedenie z prémiového materiálu dokáže váš telefón spoľahlivo udržať na mieste.
Prenosná bezdrôtová powerbanka pre Apple Watch
Bezdrôtová PowerBanka pre Apple Watch 1400 mAh. Prenosná magnetická bezdrôtová nabíjačka pre chytré hodinky Apple Watch disponuje USB-C portom pre pripojenie k počítaču alebo nabíjaciemu adaptéru. Zariadenie je vybavené praktickým pútkom pre zavesenie na kľúče, takže ho budete mať vždy po ruke. -------------------------------------------------------------------------------- Viac na: /prenosna-bezdrotova-powerbanka-pre-apple-watch Oslávte s nami NOVÝ ROK 2023! Cena po zadaní zľavového kupónu: 2023 je 27,72 €
Prenosná bezdrôtová powerbanka pre Apple Watch
Bezdrôtová PowerBanka pre Apple Watch 1400 mAh. Prenosná magnetická bezdrôtová nabíjačka pre chytré hodinky Apple Watch disponuje USB-C portom pre pripojenie k počítaču alebo nabíjaciemu adaptéru. Zariadenie je vybavené praktickým pútkom pre zavesenie na kľúče, takže ho budete mať vždy po ruke. -------------------------------------------------------------------------------- Viac na: /prenosna-bezdrotova-powerbanka-pre-apple-watch EXTRA Februárový výpredaj! Cena po zadaní zľavového kupónu: EXTRA je 28,08 €