inzercia, predaj, predám, bazár

Bežecka obuv mizuno wave ultima 10 veľkosť 38,5

Kategória: Fitness, jogging

Predám takmer nové bežecké topánky mizuno model wave ultima 10 veľkosti Eu 38,5 - vnútorná dlzka 24.5cm.
V topánkach som bola 2x behať, bohuzial sú mi malé, preto som si objednala o číslo väčšie a som mimoriadne spokojna, sú ľahučké ale zároveň majú výborne tlmenie.
Treba vidiet a vyskusat, osobný odber Nitra.
Viac info o modeli:
Bežecka obuv mizuno wave ultima 10 veľkosť 38,5
Podobné inzeráty
Bežecka obuv mizuno wave ultima 10 veľkosť 38,5
Predám takmer nové bežecké topánky mizuno model wave ultima 10 veľkosti Eu 38,5 - vnútorná dlzka 24.5cm. V topánkach som bola 2x behať, bohuzial sú mi malé, ja som si objednala o číslo väčšie a som mimoriadne spokojna, sú ľahučké ale zároveň majú výborne tlmenie. Mám k ním i original krabicu. Treba vidiet a vyskusat, osobný odber Nitra. Foto pošlem mailom. Viac info o modeli:
Pánska bežecká obuv Mizuno Wave Rider GTX veľ.44
Predám pánsku bežeckú obuv značky Mizuno Wave Rider GTX o veľkosti 44. Obuv bola 2x obutá, nepoškodená-stav ako nová(viď.foto).Po telefonickom(sms) dohovore možné poslať na dobierku(poštovné platí kupujúci). Kontaktovať prosím po 16:00.Ďakujem
Bežecké topánky Mizuno Ultima 37
Predám úplne nové tenisky Mizuno Ultima vhodné na beh po spevnených cestách, skvele odpružené, veľkosť 37
mizuno wave rider 25
predam 5x (nesadla velkost) obute mizuno wave rider 25, farba seda. velkost 260mm
bežecké topánky mizuno wave inspire 16
predám uplne nové bežecké tenisky mizuno wave inspire 16. Veľkost 41 (26,5cm)
Xbody EMS
Ponúkam na predaj najžiadanejšiu novinku v oblasti Fitness - prístroj XBODY New wave + komplet príslušenstvo a vybavenie. Tréning s prístrojom X Body je najnovšia generácia elektrostimulačných zariadení. Elektrické impulzy zasahujúce celé telo majú za následok intenzívne kontrakcie, ktoré by bolo ťažké dosiahnuť iba s koncentráciou sa na dvíhanie závažia. Predám krátko používané Xbody New wave EMS systém, s kompletnou výbavou. Možnosť zaškolenia. Vhodné pre štúdia, fitness centrá, ale aj na domáce cvičenie za pomoci elektrických impulzov. - New wave EMS - dotyková obrazovka s tréningovým programom 1ks - stojan STANDARD – pre umiestnenie dotykového prístroja 1ks - 4 ks oblek: - Tréningový oblek komplet - veľkosť S - Tréningový oblek komplet - veľkost M - Tréningový oblek komplet - veľkost L - Tréningový oblek komplet - veľkost XL - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost S - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost M - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost L - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost XL - pripájací kábel - pripojenie medzi vestou a prístrojom 1ks Tréning 21. Storočia fungujúci na základe EMS technológie.Elektrická stimulácia svalov (EMS) vyvoláva svalové kontrakcie pomocou elektrických impulzov.Znie to príliš vedecky? V podstate je to JEDNODUCHÉ.EMS technológia sa využíva nielen k trénovaniu, ale aj ako skrášľovací nástroj. Táto premyslená technológia je ideálna ako pre posilnenie, tak i regeneráciu zdravého svalstva. EMS prístroj vyvoláva impulzy, ktoré stimulujú jednotlivé svalové partie cez elektródy umiestnené nad vybranými svalmi. Elektrické impulzy spôsobujú svalové kontrakcie rovnako ako u bežného tréningu. Tréning s prístrojom X BODY je šetrný k šľachám a kĺbom, nikdy ich nepreťažuje. Statické cvičenie a silu impulzov je možné nastaviť podľa individuálnych potrieb pre každú časť tela. Po 20 minútach cvičenia sa klient cíti ako po 1,5 až 2 hodinovom tréningu v posilňovni. Počas tréningu klient zaťažuje len svalovú časť tela bez akejkoľvek záťaže šliach a kĺbov. Tréning s prístrojom X Body je najnovšia generácia elektrostimulačných zariadení. Elektrické impulzy zasahujúce celé telo majú za následok intenzívne kontrakcie, ktoré by bolo ťažké dosiahnuť iba s koncentráciou sa na dvíhanie závažia. Elektrické impulzy zaistia, že v tele súčasne pracuje 90 % svalov. Výsledkom je vyššie spaľovanie tukov, nižšia hmotnosť, krajšie, súmerné telo, dobre tvarované svaly. Ďalšou výhodou je, že klient so sebou nemusí nosiť žiadnu športovú tašku na uterák, obuv a podobne. V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte na PRIVEZIEM V RÁMCI SR do 200 km (horné Saliby)