inzercia, predaj, predám, bazár

Bežecký pás InSPORTline Typhoon

Kategória: Fitness, jogging

Plne funkčný , menené ložiská v motore + nová bežecká plocha a doska.

Technický popis běžecký pás inSPORTline TYPHOON:

motorový běžecký pás
rychlost 0,8-20 km/hod
výkon motoru běžeckého pásu: 4.0HP (2500W), PWM system control moto
elektronicky ovládaný sklon: 0-15%
běžecký pás má snímače tepové frekvence a ovládání rychlosti a sklonu v rukojetích
odpružená a dlouhá běžecká plocha 160 x 53cm lépe absorbuje nárazy při běhu a šetří tak vaše klouby
modře podsvícený LCD display
computer zobrazuje: vzdálenost, čas, rychlost, tepovou frekvenci, kalorie, zdvih
programy: přednastavené programy P1-P5, jeden uživatelský program
běžecký pás má vestavěné dva reproduktory a vstupní konektor pro připojení MP3
Běžecký pás má bezpečnostní klíč, který při kolizi a vypojení ihned pás zastaví.
vestavěné kolečka pro snadný transport
vysoká hmotnost běžeckého pásu pro větší stabilitu: 162 kg
kategorie HA (dle normy EN957)
rozměry běžeckého trenažéru po sestavení: d212 x š82,5 x v143 cm
doporučené maximální zatížení: 170 kg
doporučená maximální výška cvičence: bez omezení
Bežecký pás InSPORTline Typhoon
Podobné inzeráty
Bežecký pás inSPORTline Akamar
Predám veľmi málo používaný bežecký pás inSPORTline Akamar, skoro ako čisto nový. K tomu ZADARMO darujem PROTIHLUKOVÚ PODLOŽKU pod bežecký pás, ROTOPED, jednoručný nakladací činkový set a KETLEBEL 10kg. CENA JE PEVNÁ! Bežecký pás inSPORTline Akamar je moderný, robustný bežecký pás s možnosťou jednoduchého zloženia a so snímačmi tepovej frekvencie v mäkkých rukovätiach. Tichý motor s výkonom 1,5 HP zaručí maximálnu rýchlosť 16 km/h. Odpružená bežecká plocha s možnosťou elektronického zdvihu pásu do 12 polôh ponúka dostatok komfortu pre každodenný tréning. Jednoduché ovládanie bežeckého pásu inSPORTline Akamar zaistí 36 prednastavených programov, 3 používateľské programy, manuálny program a možnosť ovládania rýchlosti či sklonu priamo v rukovätiach. Všetky potrebné informácie Vám prehľadne zobrazí podsvietený päťpalcový LED displej, pod ktorý si vďaka praktickej opierke môžete umiestniť napríklad tablet. Nezvyklou funkciou je tu program Matrix, ktorý počíta kolá na 400 m dlhej trati. Pri záťaži uvítate možnosť občerstvenia, ktoré budete mať ihneď po ruke vďaka dvom držadlám na nápoje. Ďalšou výhodou sú zabudované kolieska pre ľahký presun pásu na požadované miesto. Vďaka týmto vlastnostiam je bežecký pás inSPORTline Akamar vhodným doplnením každej domácej posilňovne.
Predám bežecký pás InsportLine InCondiT70i II do 125kg
Predám motorový bežecký pás v 100% stave veľmi málo pužívaný. V cene je aj antivibračná podložka pod bežecký pás. Výkon 3,0HP, max.váha 125kg, bežecká plocha 1400x510mm, rýchlosť 0,8-20 km/h. Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II je moderný, skvele vybavený bežecký pás pre domáci tréning. Výkonný motor so silou 3 HP dokáže skvele rozpohybovať priestrannú bežeckú plochu až do rýchlosti 20 km/h. Aj pri tejto rýchlosti sa na páse vďaka kvalitnému odpruženiu beží pohodlne. V ponuke nájdete 24 prednastavených programov rozdelených podľa záťaže, HRC program pre automatickú záťaž podľa tepovej frekvencie a manuálny program. Určite poteší aj funkcia Pauza, ktorá vám umožní tréning na chvíľu prerušiť a následne pokračovať tam, kde ste prestali. Pre snímanie tepu môžete využiť buď vstavané snímače priamo v rukovätiach a pre presnejšie meranie aj hrudný pás, ktorý je súčasťou balenia. Sklon bežeckej plochy sa ovláda elektronicky a je možné ho nastaviť až do 10% (cca 5,7°). Samozrejmosťou je tiež bezpečnostná brzda, výsuvný stojanček na tablet či časopis a prehľadný displej. Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II možno tiež synchronizovať s aplikáciou FitShow, vďaka ktorej je cvičenie zábavnejšie. Zásadnou zmenou oproti pásu T70i prvej generácie je integrovaný počítač s dotykovým TFT displejom s uhlopriečkou 7". Počítač disponuje WiFI pripojením v pásmach 2.4G/5G, vie prehrávať video aj hudbu online a tiež z disku USB (nie je súčasťou balenia). Medzi najznámejšie podporované multimediálne formáty patrí MP3, WMA, MPEG-4 alebo AVI. Nový bežecký pás 1650,- Viac na:
Bežecký pás InSPORTline Typhoon
Plne funkčný , menené ložiská v motore + nová bežecká plocha + komplet servis od technikov. Technický popis běžecký pás inSPORTline TYPHOON: motorový běžecký pás rychlost 0,8-20 km/hod výkon motoru běžeckého pásu: 4.0HP (2500W), PWM system control moto elektronicky ovládaný sklon: 0-15% běžecký pás má snímače tepové frekvence a ovládání rychlosti a sklonu v rukojetích odpružená a dlouhá běžecká plocha 160 x 53cm lépe absorbuje nárazy při běhu a šetří tak vaše klouby modře podsvícený LCD display computer zobrazuje: vzdálenost, čas, rychlost, tepovou frekvenci, kalorie, zdvih programy: přednastavené programy P1-P5, jeden uživatelský program běžecký pás má vestavěné dva reproduktory a vstupní konektor pro připojení MP3 Běžecký pás má bezpečnostní klíč, který při kolizi a vypojení ihned pás zastaví. vestavěné kolečka pro snadný transport vysoká hmotnost běžeckého pásu pro větší stabilitu: 162 kg kategorie HA (dle normy EN957) rozměry běžeckého trenažéru po sestavení: d212 x š82,5 x v143 cm doporučené maximální zatížení: 170 kg doporučená maximální výška cvičence: bez omezení
Bežecký pás inSPORTline Gardian G6
Predám rok starý, takmer nepoužívaný (to je aj dôvod predaja), poloprofesionálny bežecký pás inSPORTline Gardian G6 v 100% stave. Inzerát platí do zmazania. Veľká bežecká plocha 150 x 52 cm, veľmi robustný pás, kvalitná konštrukcia, spoľahlivý motor o sile až 4 HP zaručujú dlhú životnosť a bezproblémový chod. To dokladá aj jeho nosnosť až 140 kg a hmotnosť samotného stroja 128 kg. Rozsah rýchlosti od 1 do 18 km/h regulovateľný po 0,1 km/h a 18 stupňov sklonu uspokojí aj tých najnáročnejších športovcov. Bežecký pás inSPORTline Gardian G6 disponuje bohatou programovou výbavou - je vybavený 24 prednastavenými programami, dvoma užívateľskými programami a HRC programom fungujúcim na základe tepovej frekvencie snímanej pomocou vstavaných snímačov v držadlách. Všetky informácie sa zobrazujú na veľkom displeji s uhlopriečkou 18,5". Ide o zobrazovanie predovšetkým času, rýchlosti, sklonu, vzdialenosti, tepovej frekvencie a spálených kalórií. Pod týmto displejom sú všetky ovládacie tlačidlá, vrátane rýchleho nastavovania rýchlosti a sklonu. Gardian G6 rovnako disponuje USB portom, MP3 prehrávačom s reproduktormi, audio vstupom na slúchadlá a slotom pre pamäťové karty. Zaujímavosťou je pedometer umiestnený pod obrazovkou, ktorý znázorňuje počet ubehnutých krokov. Na displeji nezávisle od nastavenia beží aj funkcia Matrix, ktorá vykresľuje okruh dlhý 400 metrov ako spestrenie tréningu. Vďaka týmto vlastnostiam je bežecký pás inSPORTline Gardian G6 skvelou voľbou pre náročných bežcov, ktorí chcú behať v pohodlí domova.
Bežiaci pás inSPORTline magnetický
Predám používaný a bez akýchkoľvek poškodení bežecký pás inSPORTline Sprynkl s magnetickou záťažou je kvalitný bezmotorový mechanický pás, ktorý má všestranné využitie, skvelý je hlavne na rýchlu chôdzu či simuláciu chôdze do kopca. Pás ponúka 8 stupňov nastavenia záťaže, kvalitný a prehľadný LCD display, ktorý zobrazuje počet spálených kalórií, pulz, čas, rýchlosť, ubehnutú vzdialenosť a iné. Bežecký pás inSPORTline Sprynkl s magnetickou záťažou možno ľahko zložiť a vďaka transportným kolieskam možno pás ľahko previezť na akékoľvek miesto. Rovnako tak vďaka sklápaciemu mechanizmu môžete pás uložiť za skriňu, pod posteľ a pod. Bežecký pás inSPORTline Sprynkl má optimálne podmienky pre kondičný tréning. Vďaka mechanickému pohonu si môžete sami zvoliť rýchlosť. Veľmi tichý chod, nízka hmotnosť a bezkonkurenčná cena, to všetko sú výborné vlastnosti bežeckého pásu inSPORTline Sprynkl s magnetickou záťažou. Kľúčové vlastnosti: bezmotorový bežecký pás s fixným sklonom vhodný predovšetkým pre rýchlu chôdzu a simuláciu chôdze do kopca 8 stupňov záťaže prostredníctvom záťažového kolesa (3 kg) možnosť rýchleho zloženia pre úsporu miesta jednoduché intuitívne ovládanie Easy Fold System: jednoduchý a efektívny mechanizmus umožňuje veľmi jednoduché rozloženie aj zloženie pásu jednou rukou počítač zobrazuje: auto scan, čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, meranie pulzu
MAGNETICKÝ BEŽECKÝ PÁS INSPORTLINE EXCEL RUN
Ponúkam na predaj tento magnetický bežecký pás za výbornú cenu. Bol málo používaný. DETAILNÝ POPIS PRODUKTU: Tento bežecký trenažér Excel Run ponúka za pomoci dvoch špeciálne navrhnutých funkčných pohyblivých držadiel, potom naviac tiež funkciu "severskej chôdze" - zapojením držadiel pri chôdzi spálite až o 40 percent viac kalórií ako pri bežnej chôdzi. Takto môžete trénovať svaly nôh a bokov a zároveň svaly hornej časti tela. Mechanický bežecký pás (bez motora) ponúka optimálne podmienky pre kondičný tréning. Vďaka takémuto pohonu si sami môžete zvoliť rýchlosť. Tento stabilný bežecký pás inSPORTline Excel Run s magnetickou brzdou má jednoduché nastavenie a veľmi tichý chod. Podrobný popis a parametre nájdete na tomto linku: