inzercia, predaj, predám, bazár

Biela blúzka

Kategória: Košele

Priesvitná košeľa
Sedí na L
Biela blúzka
Podobné inzeráty
Kuchárske oblečenie č.1
Predam kucharske rondony,kosele,nohavice,šatky a zastery nove aj pouzite. Pri kazdom obrazku je uvedene cislo a pod cislom cena. Č.1 Predam len kompletne! Mam 2 komplety. Novy cierny rondon vyrobeny Norskou spolocnostou Swerre W.Monsen s norskou vlajkou na limci vel.58 s modrou šatkou a 2 sety ciernych gombikov.Materiál 65%polyester 35%bavlna. Nove cierne nohavice material 65%polyester 35%bavlna.Velkost 54 cena za 1 komplet 70€ Č.2 Predam len ako komplet! Nova biela kucharska košela velkost L s logom farstad-kratky rukav. Material 50%bavlna 50%polyester. Nove"takticke"kucharske novavice s mnozstvom vreciek.Velkost 54. Material 50% bavlna 50% polyester Čierna čapica. Cena 50 € Č.3 Pár krat pouzita-ako nova biela kucharska kosela zn.neo, velkost XL,material 50%bavlna 50%polyester s novymi gombikmi. Cena 10€ Č.4 Par krat pouzita-ako nova kucharska kosela s všitymi gombikmi vel.56 zn.pegers-kratky rukav.Material 35%bavlna 56%polyester Cena 10€ Č.5 Par krat pouzita-ako nova biela kucharska kosela vel.56 zn.pegers so vsitymi gombikmi-dlhy rukav.Material 65%polyester 35%bavlna. Cena 10€ Č.6 Par krat pouzita-ako nova biela kucharska kosela vel.XL s novymi gombikmi-krátky rukav.Material 50%bavlna 50%polyester. Cena 10€ Č.7 Pekne pouzite- 3ks lahke biele kucharske kosele s V limcom a kratkym rukavom.Vel.XL Material 100%bavlna. Cena za 1ks 4€ Cena za 3ks 10€ Pouzite košele su bez flakov krasne vyprate do biela.Mam 6 ks čiernych dlhych zaster a mnozstvo gombikov(cierna,modra a biela farba)ktore dam gratis pripadnemu kupcovi vyssie uvedenych vyrobkov. Osobny odber v Trencine alebo postou-plati kupujuci.Prosim len vazny zaujem.Pri odbere vecsieho mnozstva sa vieme dohodnut na cene.
Biela bluzka
Velmi pekna biela bluzka s ciernou maslou.Veľkosť M
Biela blúzka košeľa s puff efektom
Biela košeľa blúzka s puff efektom Veľkosť M a L kvalitný materiál - nepresvitá Kontaktovať e-mailom alebo telefonicky
Bluzka
Pekná blúzka. Na nej je prišitý svetrík. Spolu veľmi pekne ukáže na postave. Blúzka je len skladovaná, stačí ju prežehliť. Veľkosť : 42. Inzerát je platný do zmazania. Kontakt prosím mailom.
Džínsová blúzka so spínacími gombíkmi, dlhý rukáv
Džínsová blúzka so spínacími gombíkmi, dlhý rukáv Módna basic džínsová blúzka so spínacími gombičkami ZnačkaJohn Baner JEANSWEARD Dĺžka rukávov dlhé rukávy Spôsoby zapínania patentné gombičky Údržba pranie v práčke Strih úzky strih Materiál Vrchný materiál: 100% bavlna Farba stredne modrá vel.46 Obvod hrudníka 103/107 Obvod pása 87/91
Blúzka s motýľmi
Dámska blúzka s motýlikmi, strihovo je to klasická blúzka, na foto som si ju uviazala takže sa dá nosiť aj takto. Zapínanie na gombíky. Nenosím ju tak posúvam za novú cenu + poštovné prevodom alebo osobne v Ba.