inzercia, predaj, predám, bazár

Biela krištáľová misa 28 cm F "srdce"

Kategória: Umelecké predmety

Biela krištáľová misa 28 cm F "srdce"

159,-

Biela krištáľová misa s priemerom 28 cm naladená na tón F. Vyrobená z 99,99 čistého krištáľu. Rozoznieva sa úderom paličky alebo točením a je zdrojom pozitívnych vibrácií harmonizujúcich telo i myseľ. Ideálna na relaxáciu, meditáciu, masáž zvukom. Pokiaľ ju skombinujeme s ďalšími misami, účinok a hĺbka vibrácií sa ďalej znásobí. Dodávaná s paličkou a podložkou.
Biela krištáľová misa 28 cm F "srdce"
Podobné inzeráty
Červená krištáľová misa C 35 cm
Červená krištáľová misa C 35 cm Červená krištáľová misa s priemerom 35 cm naladená na tón C. Vyrobená z 99,99 čistého krištáľu. Rozoznieva sa úderom paličky alebo točením a je zdrojom pozitívnych vibrácií harmonizujúcich telo i myseľ. Ideálna na relaxáciu, meditáciu, masáž zvukom. Pokiaľ ju skombinujeme s ďalšími misami, účinok a hĺbka vibrácií sa ďalej znásobí. Dodávaná s paličkou a podložkou.
Krištáľová spievajúca pyramída
Krištáľová spievajúca pyramída+krištáľová palička na hranie pre harmonizáciu čakier Nová 765$
Krištáľová misa
Predám nepoužitú krásnu krištáľovú misu. Vhodné aj ako darček k Vianociam. Cena 25eur. Ideálny osobný odber v Žiline, keďže misa váži cez 2,5kg.
Predám 2ks krásneho porcelánu Teresa servírovací tanier+misa
Predám dva kusy krásneho porcelánu Teresa, servírovací tanier a misa. Je to klasika, žiadne lacné napadobeniny. Nepoškodené. Cena je skôr symbolická: 9EUR. Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Obrazy,umelec.predmety
Soña Mrazova Kucharka 58x58cm,akrylmalba s kolazou v starom okennom rame,sign.1300eur,Hlava,Eva Mikovčáková,akvarel v starom okennom ráme,malba prekrytá sklom,sign.inšpirované Hundertwasserom 405eur Misa z palenej hliny z keramickeho študia od I.Jurakovej,Top stav,priemer 34xV16cm 150eur Misa z terakoty od R.Sody,sign.Top stav,z galerie,priemer 39xv10,5cm 130eur Balon od Sone Mrazovej,akrylmalba s kolazou 130eur